Kalo Organic Agricultural College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kalø este singurul colegiu agricol ecologic din Danemarca, cu aproximativ optzeci până la o sută de studenți și aproximativ douăzeci de angajați pasionați de agricultura ecologică.

Colegiul de Agricultură Organică Kalø este situat într-un cadru rural la marginea unei păduri și aproape de mare, la trei kilometri de Rønde, un oraș de dimensiuni medii cu toate facilitățile necesare și la treizeci de kilometri de Aarhus, al doilea oraș ca mărime din Danemarca. .

Școala pune accentul pe abilitățile practice, iar ferma școlii este o parte importantă a educației și a vieții de zi cu zi. Facilitățile practice de învățare includ în jur de cincizeci de hectare de teren agricol cultivat organic pentru culturi și legume, sere, un parc de mașini, facilități pentru creșterea porcilor, a oilor, a vacilor de lapte și a boilor.

Oferim îmbarcare completă pentru toți elevii de aici, la școală. Imbarcarea include trei mese pe zi și cafea gratuită dimineața și după-amiaza. Avem o bucătărie excelentă, care oferă studenților noștri alimente organice, oferind și opțiuni vegetariene și vegane.

Locații

Rønde

Address
Skovridervej 3, Kalø
8410 Rønde

8410 Rønde, Danemarca

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: