European Film College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul European de Film este mai mult decât o școală de film. Suntem un popor de școală danez de mare, oferind tinerilor din întreaga lume, o 8½ luni intensă, hands-on program de fundație de film (în limba engleză). In timpul verii, noi oferim, de asemenea, o selecție de seminarii de film 1 săptămână și ateliere de lucru (în limba daneză). Studenți și profesori trăiesc în campus, creând un mediu unic intens și social, evoluând în jurul valorii de film.

Colegiul European de Film este situat în mediul rural Ebeltoft, Danemarca, și este unic în abordarea sa de a realizarea de filme de predare. Oricine are un interes în a face filme și învățarea despre filme este binevenit, și avem studenți din întreaga lume, de obicei, mai mult de 25 de naționalități dintr-o dată.

Pentru că este o școală rezidențială, vei trăi și respira film de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Chiar și atunci când nu sunteți în clasă sau lucrează la un proiect va fi screening-ul de filme, vorbind de filme, analizarea și discutarea lor.

Colegiul European de Film oferă două tipuri de cursuri: cursul principal, un program de fundație de film 8½ luni (în limba engleză), și cursuri de vară, o selecție de seminarii de film 1 săptămână și ateliere de lucru (în limba daneză).

Pe acest site ar trebui să fie în măsură să găsească toate informațiile de care aveți nevoie despre toate activitățile noastre. Dacă încă mai aveți întrebări, nu ezitati sa ne contactati!

Locații

Ebeltoft

Address
Carl Th. Dreyers Vej 1
DK-8400 Ebeltoft
Denmark

DK-8400 Ebeltoft, Danemarca