Copenhagen Academy of Fashion Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia de modă din Copenhaga este o Academie privată de renume internațional fondată în 1983. De la început, Academia a educat designeri de îmbrăcăminte la un nivel înalt de meserii și cu o expresie puternică visuel. Absolvenții noștri sunt reprezentați, la toate nivelurile, în afacerile de modă, atât la nivel național, cât și internațional.

Academia are solicitanți din întreaga lume, în anul 2016-17, 16 naționalități diferite primesc educația și, prin urmare, predăm atât în ​​limba daneză, cât și în limba engleză. Considerăm că este de cea mai mare importanță într-o lume tot mai globalizată, că schimburile de contacte și culturale se întâmplă în diferitele clase și niveluri.

Este misiunea continuă a Academiei, de a dezvolta în continuare craftmanshipul și programul, astfel încât acestea întotdeauna îndeplinesc cerințele afacerii modei față de tinerii și viitoarele designeri. Vă gândiți să aplicați și doriți să vizitați Academia, atunci vă recomandăm să faceți o programare.

Academia este găzduită în depozitul vechi "Hans Just" din Østerbro. Locuința luminoasă, aerisită și deschisă de 370 mp este ideală pentru schimburile culturale care se întâmplă în diferitele clase și niveluri. Datorită numeroaselor naționalități care participă, toți profesorii sunt cel puțin bi-lingvi și cursul este predat simultan în daneză și engleză. (Engleza fiind cel mai important limbaj tehnic în industria îmbrăcămintei) Mașinile de cusut, suprapunerile și o mașină industrială pentru piele sunt la dispoziția studenților și, desigur, lucrăm la Stockmann Mannequins Wifi este la îndemână și este folosit și în timpul sesiunilor de predare.

Academia este aprobată de către statul danez pentru finanțarea de stat (SU). Studenții internaționali sunt rugați să se adreseze mai întâi în țările lor de origine, înainte de a le face în Danemarca.

Locații

Copenhaga

Address
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

Copenhaga, Danemarca