Citește Descrierea Oficială

Afaceri Academia Aarhus dezvoltă și oferă programe de învățământ superior orientate spre practică. Cu mai mult de 4500 de studenți full-time, 3.400 studenții part-time și aproximativ 400 de angajați, suntem una dintre cele mai mari academii de afaceri din Danemarca.

Academia de afaceri Aarhus este Universitatea de Stiinte Aplicate.

În mai multe țări europene, acesta este un termen în limba engleză pentru instituțiile de învățământ superior. Programele de studii care le oferim accent pe grade aplicate, în special în tehnologie, IT și de afaceri.

La fel ca universitățile, va punem la dispozitie ambele programe de licență și pot acorda diplome academice, dar nu se acorda master sau doctorat grade.

In plus fata de aceasta oferim, de asemenea, programe de educație continuă și part-time la cursuri de nivel și pe termen scurt de licență pentru persoanele care au nevoie pentru a consolida calificările lor la locul de muncă (numai în limba daneză).

Programele noastre combină teoria cu practica.

Ne prioritate predare în echipe mici, grupuri de lucru, munca de proiect, de cooperare cu comerțului și industriei, cazuri realiste și stagii obligatorii. Avem aproximativ 900 de studenți internaționali, și în fiecare an, mai mult de 300 de studenții noștri merg în străinătate pentru o parte a programelor lor.

Dezvoltarea și completarea programelor trebuie să creeze valoare pentru studenți și companii deopotrivă. În acest sens vom face un efort dedicat de a aplica calificările noastre în legătură cu proiecte specifice de inovare și de dezvoltare intr-un efort comun cu firme de parteneriat.

Mai mulți ani de experiență cu studii superioare

Afaceri Academia Aarhus a fost înființată la data de 1 ianuarie 2009. Acesta a fost creat ca o fuziune între programele de învățământ superior de la Colegiul de Afaceri Aarhus, Aarhus Tech și JU (școala agricolă). Unele dintre programele noastre de azi sunt oferite în colaborare cu Școala de la Aarhus Marine și Inginerie tehnică.

O cale flexibilă pentru învățământul superior

Alegerea unui program este o decizie majoră de viață și de a afla ce program este potrivit pentru tine, nu este întotdeauna ușor.

La Business Academy Aarhus, Universitatea de Stiinte Aplicate, oferim ambele programe de studii Profesie Academiei (gradul AP) si programe universitare de licență. Un program de gradul AP corespunde primilor doi ani ai programului de licență. Programul oferă calificări în sine, dar poate fi, de asemenea, un mod dinamic pentru a obține o educație mai lungă. Prin urmare, aveți opțiunea de a intra în viața de muncă direct după examenele finale, sau puteți continua studiile cu o diplomă de licență pe unul dintre programele noastre de top-up sau la o altă instituție în Danemarca sau în străinătate.

A studiat la Academia

Atunci când se angajeze într-un program de învățământ superior, acceptați, de asemenea, că sunteți responsabil pentru propria învățare. Experiența noastră este că înveți cel mai mult atunci când sunt implicați activ în procesul de predare. Noi vă oferim posibilitatea de a se implica activ prin clase mici, de aproximativ 30 de studenți și prin studii de caz și proiecte de lucru, care sunt elemente semnificative în toate programele.

Toate programele noastre sunt strâns legate de industrie. Prin urmare, vom combina teoria și practica și, în principal predau părți ale teoriei pe care le puteți utiliza mai târziu în viața ta de lucru pentru a rezolva probleme practice. vizite de companie și prelegeri clienților sunt, prin urmare, o parte importantă a tuturor programelor și proiectelor noastre, iar proiectele de examene finale se bazează de obicei pe probleme practice in anumite companii. Exista in jur de 18-25 de ore de predare pe săptămână. Numărul de ore de școlarizare variază de la o săptămână la alta și de la un program la altul.

Cariera ta incepe cu educatia ta

Nu contează dacă sunteți în căutarea pentru un stagiu sau primul loc de muncă după absolvire, Career Centre Business Academy Aarhus vă poate oferi inspirație, instrumentele și asistența de care aveți nevoie. Ca un student al Academiei, puteți participa la diverse cursuri si workshop-uri, cum ar fi de ajutor pentru aplicatii, CV-uri si interviuri de locuri de muncă. De asemenea, oferim asistență și consiliere individuală.

Un mediu internațional

Cele mai multe programe de afaceri ale Academiei Aarhus sunt oferite în ambele daneză și engleză. Ca un student la Academie, va fi, prin urmare o parte dintr-un mediu internațional. Avem în jur de 1000 de studenți internaționali din mai multe locuri din întreaga lume. În cazul în care alegeți unul dintre programele predate în limba engleză, vă va studia cu elevii din diferite țări și de școlarizare și examenele sunt în limba engleză. Internaționalizarea are loc în sălile de clasă nu numai, ci și în numeroasele activități sociale pe care le oferim.

O lume a oportunităților

Obtinerea unui loc de muncă bun după absolvire este scopul majorității studenților Academiei. Unii studenți aleg totuși să studieze în continuare și să combine munca cu un curs part-time și unii aleg să își continue studiile full-time în Danemarca sau în străinătate, la una dintre numeroasele instituții de învățământ pe care le avem acorduri de recunoaștere cu curs. Puteți citi mai multe despre locuri de muncă și oportunități de educație în continuare în conformitate cu descrierile fiecărui program.

Pregăti viitorul prin intermediul stagiului

Ca student la Business Academy Aarhus vă va lua parte la un stagiu obligatoriu în cazul în care va fi capabil de a utiliza cunoștințele în practică. Stagiul 2-10 luni (de obicei 3-5 luni) vă va da o șansă de a experimenta:

viața reală relevantă de învățare într-o companie

  • Crearea de rețele și experiență, care ar putea duce la un loc de muncă în viitor
  • De lucru într-o companie internațională

În fiecare an, Business Academy Aarhus colaborează cu mai mult de 800 de companii din Danemarca și în străinătate, de exemplu: Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk si Porsche SUA.

Stagiu în străinătate

Puteți opta pentru a lua internship oriunde în lume, și în Europa, puteți obține o bursă Erasmus pentru a acoperi costurile implicate în luarea de stagiu într-o țară străină. La Business Academy Aarhus vom coopera cu organizații și companii pentru a ajuta cu stagii în Malaezia, de exemplu, Shanghai, Canada și Tanzania.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Danez

Această școală oferă și:


Business Academy Aarhus

Programul de gradul AP în chimică și biotehnice Stiinta este un 2½ ani full-time program de Educațional Superior care se califică absolvenții noștri pentru funcții-cheie ... [+]

O gradul de program AP în chimie și biotehnice Știință este un 2 ½ ani full-time program de superior educațional care se califică absolvenții noștri pentru funcții-cheie într-un număr de meserii și industrii. Zonele tipice de muncă includ laboratoarele de control și laboratoare de cercetare și dezvoltare în cadrul sectorului de producție, și la universități și alte institute de cercetare.

Absolvenții noștri, analiștii biotehnologie chimice și sunt calificați pentru planificarea, gestionarea și punerea în aplicare activități analitice și rezultate în ambele domenii chimice și biotehnice.

Programul este bazat pe teoria și de locuri de muncă orientate, adică se urmărește a se califica studenții pentru a fi în măsură să rezolve problemele practice cu o bază analitică. Teoria este în mod constant orientată spre aplicarea practică în industrie. Un program completat oferă acces la credite și pentru continuarea studiilor în Danemarca, precum și la nivel internațional.... [-]

Danemarca Aarhus
Contactează şcoala
Engleză
La zi
30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Business Academy Aarhus

Ai o pasiune pentru lucrul cu calculatoare, servere și / sau tehnologie de rețea și electronice, precum și ai vrea să stați la curent cu evoluțiile și cea mai recenta teh ... [+]

Studii AP - 2 ani - 120 ECTS

Ai o pasiune pentru lucrul cu calculatoare, servere și / sau a tehnologiei de rețea și electronice, și doriți să stați la curent cu evoluția și cea mai recentă tehnologie? Dacă este așa, Rețea IT și programul Electronics Technology este ideal pentru tine. Programul AP Gradul în domeniul IT Network and Technology Electronics este primii doi ani ai programului de licență.

Rețea IT și Tehnologie Electronică este de 2 ani full-time program de gradul AP de calificare pentru funcțiile-cheie într-un număr de meserii și industrii. Vei fi calificat pentru o poziție profesională în calitate de administrator de, sau participant la, proiecte legate de dezvoltarea de produse, planificarea și funcționarea sistemelor în domeniul tehnologiei de rețea și electronice în sectorul privat, precum și sectorul public.... [-]

Danemarca Aarhus
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Business Academy Aarhus, School of Applied Sciences

Study at Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus, Denmark