Culinary Institute Kul IN

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Descrierea școlii

Gastronomia oferă o gamă largă de profesii și toți studenții care doresc să își direcționeze studiile spre artele culinare sau care doresc să se bazeze pe cunoștințele existente, alături de mentori excepționali cu o bogată experiență de lucru și cunoștințe teoretice sunt bineveniți la Kul IN . Kul IN intenționează să ofere studenților o gamă largă de cunoștințe culinare, industria alimentară și gastronomie. Pentru a ne asigura că studenții noștri au perfecționat toate abilitățile necesare pentru a lucra într-un restaurant de calitate, începem să acoperim fundații importante pe care toți studenții, indiferent de mediul lor educațional, trebuie să treacă. Ca parte a acestui program, elevii învață despre prelucrarea produselor alimentare termale și mecanice, recunoscând ingredientele de calitate, îmbogățirea ingredientelor, crearea de meniuri de calitate, aranjarea și servirea mâncărurilor, standardele profesionale de gătit, depozitarea alimentelor, porțiunile alimentare și istoria gastronomiei.

Viziune

Obiectivul Kul IN este de a dezvolta un centru educațional cu accent pe creativitate, cercetare și promovarea bucătăriilor moderne și a tehnologiilor culinare. Prin educația unor bucătari profesioniști, cofetari și profesioniști din alte domenii ale gastronomiei. Construim un Institut care este un loc unic pentru bucătari, proprietari de restaurante, manageri și mass-media culinare pentru a-și instrui și a-și reîmprospăta cunoștințele și pentru a afla ce este nou în lumea produselor alimentare, a băuturilor și a deserturilor.

Certificate internaționale

Pentru a oferi studenților o experiență completă atunci când studiază gastronomia și bucătăria italiană, am creat programe comune cu scoala culinară de renume mondial ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN și ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana au dezvoltat cu succes două programe comune: "Bucătar profesionist al bucătăriei italiene" și "Bucătar profesionist de patiserie de deserturi italiene". Prin studii intensive și dinamice, care se desfășoară parțial în Sisak și parțial în Colorno, Italia, elevii au ocazia să câștige experiență internațională neprețuită și să devină cu adevărat imersați în cultura care a modelat această bucătărie faimoasă. În plus față de orele de instruire practică, excursii și exerciții practice, elevilor le va fi alocat un stagiu de mai multe luni în care vor câștiga experiență în restaurante și patiserii de elită. Posibilitățile de conectare sunt neschimbate și deschise la posibilele locuri de muncă, deoarece studenții se dovedesc a fi bucătari capabili în lumea reală a gastronomiei de ultimă generație.

Locații

Sisak

Address
KULIN
Capraska ulica 12

44010 Sisak, Jud. Sisak-Moslavina, Croaţia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră