Citește Descrierea Oficială

Pe baza tendințelor recunoscute în angajarea de profesioniști IT calificați prin analiza nevoilor angajatorilor și în funcție de caracteristicile analizate ale pieței muncii în Croaţia, Proiectul de stabilire Algebră University College a fost lansat în 2006.

Scopul fondatorilor a fost de a crea o instituție superioară de calitate profesională de învățământ superior, care a fost, împreună cu materialul său program, personal și de predare, gata pentru a satisface cerințele angajatorilor și ale pieței forței de muncă. Acreditarea emisă de către Agenția Națională pentru Știință și învățământului superior, rezultatele reacreditarea în 2012, evaluarea sistemului de asigurare a calității efectuate de către agenția de acreditare flamandă-olandeză NVAO și statutul de "Aprobat de către FER" (FER - Facultatea de Electrotehnică inginerie și Computing), a susținut faptul că aceste dorințe nu au fost neintemeiate și au confirmat nivelul ridicat al Colegiul universitar curriculum. Colegiul universitar este o parte a Algebră grup de educație, instituția fondatoare care activează pe piața croată pentru mai mult de 16 de ani și a rămas cel mai important centru educațional din regiune pentru tehnologia de calcul și de informații.

Astăzi, Colegiul universitar desfasoara patru programe profesionale de licență și cinci programe profesionale absolvent:

PROGRAM PROFESIONALĂ LICENȚĂ (BACHELOR)

  • Inginerie software
  • Tehnica de sistem
  • multimedia de calcul
  • Marketing digital

GRADUATE PROFESIONAL PROGRAM (MASTER)

  • Inginerie software
  • Tehnica de sistem
  • multimedia de calcul
  • Marketing digital
  • e-Conducere MBA

Curriculum-ul tuturor programelor de studiu sunt pe deplin conforme cu sistemul de credite ECTS (Declarația de la Bologna) și fac parte din sistemul oficial de învățământ superior Croaţia, Pentru care Colegiul universitar a primit mai multe acreditari de la Ministerul Științei, Educației și Sportului (prima acreditare temporară a primit în iunie 2008, de acreditare permanentă în 2010, de acreditare pentru programele de studiu în domeniul multimedia și program de studii postuniversitare în iunie 2012 și acreditari pentru ambele programe de studiu in marketing digital în ianuarie 2015).

Algebră University College are în prezent peste 100 de profesori și lectori asociați care provin din sectorul academic și de afaceri și în funcție de rezultatele evaluării calității obținute prin periodice reacreditării efectuată de Agenția Națională pentru Știință și al învățământului superior în 2012, reprezintă unul dintre cele mai bune programe de studiu în cadrul Republica Croația.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Algebra University College

La Școala Internațională de Vară Algebră, noi credem în calitatea și eficiența predării, programe mari, profesori mari și cele mai bune experiențe în Croația - cea mai ma ... [+]

La Școala Internațională de Vară Algebră, noi credem în calitatea și eficiența predării, programe mari, profesori mari și cele mai bune experiențe în Croația - cea mai mare țară europeană să-și petreacă vara.

În cazul în care doriți să aflați despre strategii de marketing digital și comportamentul utilizatorilor, dau seama cum digital este transformă modul în care trăim și muncim, cum să dezvolte aplicații mobile, toate cu privire la securitatea datelor sau animație 3D și design de joc, poate afla mai multe despre "partea întunecată "de securitate și de modul de utilizare a" forța "calea cea dreaptă, ai ajuns la locul potrivit!

Prin acceptarea certificării și cele mai noi tehnologii ca regulile noastre, am luat în mod conștient obligația de a actualiza în mod constant și de a ajusta cursurile noastre și program educațional cu cerințele industriei. Cu toate acestea, nu este vorba despre o cursa cu tehnologie, este vorba de identificarea si anticiparea tendințelor tehnologice și de afaceri la nivel mondial, care au modelat piețele globale forței de muncă și va continua să facă acest lucru în viitor.... [-]

Croaţia Zagreb
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză