Tico Lingo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tico Lingo fost înființată în 2015 ca un centru cultural și de limbă mic, de înaltă calitate, menit să ofere cea mai unică și autentică experiență de învățare Costa Rica. De la deschidere, am predat elevii din peste treizeci de țări diferite din întreaga lume și continuăm să ajungem la noi studenți din întreaga lume care încearcă să învețe limba spaniolă.

Succesul nostru se bazează pe angajamentul nostru față de calitate și cel mai înalt nivel de servicii și personalizare a studenților. Investim continuu în personalul profesionist și oferim opțiuni personalizate de program pentru a ne asigura că experiența globală a fiecărui student cu noi nu este deloc excelentă.

De ce să alegeți Tico Lingo ?

Rezultate excelente

Cu pregătirea noastră în domeniul educației, a resurselor cuprinzătoare și a unui personal fenomenal, suntem capabili să ne asigurăm că elevii primesc cea mai bună experiență de învățare posibil în timp ce în Costa Rica. Indiferent de vârsta, cultura dvs. de origine sau de limba spaniolă, vă putem promite o experiență îmbogățită, care nu numai că vă va învăța cum să vorbiți o limbă nouă, ci și că vă deschideți ochii față de cultura frumoasă din Costa Rica.

Instructorii noștri profesioniști

Cu experiență în Costa Rica și internațional în întreaga lume, instructorii noștri spanioli profesioniști sunt cei mai buni la ceea ce fac. Instructorii lucrează cu grupuri de nu mai mult de 6 elevi pentru a crea un mediu axat pe conversațiile spaniole și abilitățile de vorbire. Vorbirea este importantă! Și îi împingem pe studenții noștri să vorbească doar spaniolă în clasă cu instructorii noștri.

Promisiunea noastră în materie de siguranță

Da, știm că învățarea spaniolă în Costa Rica este importantă, dar siguranța în Costa Rica este absolut prioritatea. Personalul Tico Lingo merge dincolo și mai departe pentru a vă face cât mai sigure în timp ce vă aflați aici, în țara noastră frumoasă.

Intervenția comunitară și voluntariatul

Tico Lingo este un avocat pentru comunicarea și dezvoltarea comunității. O dată pe lună, ne deschidem ușile școlare pentru programele comunitare de informare în Costa Rica, care au nevoie de un loc de organizat. Oferim suportul nostru financiar școlilor publice, asociațiilor comunitare, liceului, curățeniei străzilor și multe altele. Dolarii ajuta comunitatea noastră din Costa Rica!

Locații

Heredia

Address
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Heredia, Provincia Heredia, Costa Rica