Outward Bound Costa Rica

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce a fost Outward Bound Costa Rica ?

Vedem studenții și adulții care vin de la cursurile noastre cu abilități de conducere mai puternice, o mai bună înțelegere a lumii din jurul lor și au descoperit că sunt capabili mai mult decât credeau ei posibili.

Cine suntem noi

Outward Bound Costa Rica inspiră o viață de conducere, creștere și angajament de a servi prin învățarea bazată pe aventuri. Începând cu anul 1994, condusă de personal cu înaltă calificare și siguranță, am desfășurat cursuri de educație experimentală, folosind râurile, recifurile și pădurile tropicale Costa Rica, Panama și Nicaragua, pentru a ajuta participanții să descopere potențialul lor ascuns și să depășească ceea ce credeau ei posibil .

Ce facem

Credem că dezvoltarea abilităților de conducere, a experienței de serviciu, a stimei de sine și a încrederii în sine este esențială pentru elevii și adulții să prospere - în clasă, la locul de muncă, în familie și în lume.

Cursurile noastre îi încurajează pe participanți să își valorifice reciproc punctele forte și diferențele și să trăiască, să lucreze și să învețe ca o echipă. Oferim posibilități persoanelor să se confrunte și să reușească.

Modelul nostru educațional se bazează pe 70 de ani de predare prin învățarea experiențială. Pentru mai multe informații, vizitați postarea pe blog.

Unde servim109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Când vă puteți alătura

Vară

Dezvoltați abilitățile vieții vitale, expuneți-vă tradițiilor locale din Costa Rica și Panama și depășiți limitele auto-impuse în timp ce călătoriți cu păduri tropicale îndepărtate, luptând cu fulgi de apă albă și prinzând valuri pe pauzele de surf tropicale de clasă mondială.

Cursuri personalizate

Vino oricând creând propriul Curs personalizat și luați-vă prietenii, trupele, familia sau colegii dvs. într-o expediție Outward Bound Costa Rica în Costa Rica, Panama sau Nicaragua.

Semestru

Ideal pentru studenții și absolvenții de liceu care doresc să-și testeze tenacitatea și să-și cultive stilul personal de conducere în sălbăticia tropicală unică din Costa Rica, Panama și Nicaragua.

Destinații pentru Scout de Fată

Outward Bound Costa Rica a fost un partener de încredere al cercetătorilor de fată din SUA de peste 10 ani care găzduiesc cursuri de Destinații pentru Scout de Fată.

Locații

Cartago

Address
Calle Vindas
30307 Cartago, Provincia Cartago, Costa Rica