Outward Bound Costa Rica

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Vedea Summer courses » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

An de an și semestru cursuri

Campus Cu normă întreagă 65 - 85 zilele February 2019 Costa Rica San José

[+]

Taxele includ toate camerele și bordul, uneltele tehnice, activitățile de curs și transportul în țară.

[-]

Programe de grup

Campus Cu normă întreagă 3 - 85 zilele Înscriere Deschisă Costa Rica San José

Cursurile de grup utilizează o sală de clasă bazată pe sălbăticie, învățarea serviciului și imersiunea culturală pentru a cultiva conducerea, team building-ul și creșterea personală într-un cadru bilingv. [+]

Cursurile de limba și cultura spaniolă sunt nucleul organizației noastre, dezvăluind o Costa Rica pe care majoritatea nu vor avea niciodată ocazia să o experimenteze. Activitățile variază de la trekking prin pădurile tropicale îndepărtate cu ghiduri locale și practicarea abilităților lingvistice pentru a face mese tradiționale alături de familiile homestay și pentru a contribui la eforturi durabile de viață și conservare.

[-]

Cursuri de vară

SUMMER EXPEDITION COURSES

Campus Cu normă întreagă 2 - 8 săptămâni February 2019 Costa Rica San José

[+]

Combinați cursurile pentru a crea un program pentru suita dvs. și programul de vară.

Descoperiți adevăratul sens al "traseului bătut", pe măsură ce vă îmbarcați într-o călătorie adâncă în junglă, unde văile spectaculoase ale pădurilor tropicale, cascadele cascadelor și râurile care se învârt vor uimi și vă vor provoca.

Prindeți primele valuri sau perfecționați abilitățile de navigare pe măsură ce vă zbateți alături de instructorii noștri cu experiență și profesioniști și câștigați certificările de asistență medicală primară și CPR ale Crucii Roșii Americane.

EXTINDEREA PACIFIC SURF & CERT

Petreceți 8 zile de învățare pentru a vă deplasa sau a vă perfecționa abilitățile în timp ce vă zbateți alături de instructorii noștri cu experiență și profesională și asigurați-vă că sunteți dornici să rămâneți în siguranță în apă, câștigând certificările de prim ajutor și CPR ale Crucii Roșii Americane.... [-]