ILISA Language School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

din 1987când Ilisa Ea a fost fondată în Costa RicaMisiunea noastră a fost clară: pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de învățare prin crearea condițiilor ideale în care să învețe. De atunci, am lucrat din greu pentru a depăși așteptările dumneavoastră în interiorul și în afara sălii de clasă. 2013 Ilisa a extins operațiunile în Panama City pentru a da o nouă opțiune America CentralăDar întotdeauna urmând aceeași filosofie ca și cea a Costa Rica.

Combinam de servicii foarte motivați și bine pregătiți, flexibile și profesionale, facilități confortabile și bine echipate și elev-orientate pentru a vă ajuta să vă atinge obiectivele concentreze camere. De aceea, suntem singura școală de limbă în garanție de satisfacție de America Latină.

Învață limba spaniolă și se cufunda în cultura

formare intensivă spaniolă în motivat de profesori bine pregătiți și cu experiență în primă clasă facilități de studenți

Bucurându-se de natură

Există o varietate de excursii și atracții în Costa Rica de a alege, inclusiv vizite la vulcani, paduri tropicale, rafting, drumeții, surfing și mai mult.

Serviciul de învățare

Serviciul-învățare este o experiență educațională în care elevii participă la activități de activități de servicii comunitare care să răspundă nevoilor reale ale comunității identificate

programe adaptate

Programele noastre vă oferă abilitățile de limba engleză care au nevoie pentru a reuși în obiectivele lor de carieră.

Locații

San Pedro

Address
San Pedro, Provincia de San José, Av 8 San Pedro Montes de Oca, 11501
1001-2050 San Pedro, Provincia San José, Costa Rica