Hankuk University Of Foreign Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Duhul HUFS: Beacon al erei globale

Hankuk University Of Foreign Studies fost înființată în 1954 pentru a produce persoane talentați care ar putea continua modernizarea Coreei și cauza păcii mondiale. Pe baza înțelegerii autentice și a iubirii profunde pentru poporul coreean și pentru omenire, spiritul întreprinzător al HUFS a ajutat Coreea să stabilească o prezență majoră în lume, depășind adversitățile naționale din războiul coreean.

HUFS va continua să lucreze pentru pace pentru întreaga omenire prin căutarea continuă a adevărului și crearea unei noi culturi. Aceasta va implica în primul rând concentrarea tuturor resurselor sale asupra creării de oameni talentați pentru Coreea în lume și pentru lumea din Coreea.

Filosofia educațională

Inspirat de ideea democrației libere, HUFS încurajează dezvoltarea individualității studenților și își construiește caracterul de lider pentru a le face pe oameni capabili de înaltă calitate, care pot contribui la dezvoltarea Coreei și a lumii.

În acest proces, nu se îndepărtează de spiritul fondator al "adevărului, păcii și creației". HUFS se deplasează, de asemenea, pentru a-și stabili independența ca școală privată, fără a pierde din vedere natura ei ca instituție publică de învățământ.

În plus, HUFS încearcă să se diferențieze de alte instituții de învățământ superior și să își mențină caracterul distinctiv, așa cum se manifestă în numele școlii sale.

Spiritul fondator

Adevăr: Adevăruri care ne ghidează viețile ca balize pe orizont Ne dedicăm vieții noastre căutării adevărului și întărim fundamentul tuturor studiilor academice cu lumina adevărului, extindem cunoștințele și experiența noastră despre noi înșine și despre lume.

Pace: Relații reciproc avantajoase între indivizi, între națiuni și între oameni și natură HUFS este dedicată schimbului academic și cultural cu alte grupuri etnice și celor care susțin alte ideologii pentru a deschide calea dialogului și a acordului rasei umane, astfel încât în ​​cele din urmă omenirea poate coexista și prospera în mod pașnic

Creație: promovarea culturii coreene pentru a îmbogăți lumea Înființată pe baza iubirii de țară, HUFS promovează cultura coreeană pentru a îmbogăți lumea în epoca deschiderii și pune bazele pentru crearea unei noi culturi adecvate pentru globalizare.

Filosofia educației

HUFS își dedică filosofia educațională din spiritul motto-ului școlii, Adevărul, pacea și creativitatea . Elevii sunt încurajați să îmbrățișeze idealurile democrației liberale și să cultive un sentiment de individualitate și de conducere pentru a contribui la îmbogățirea și prosperitatea națiunii și a întregii lumi.

Obiectivele HUFS

HUFS cultivă cetățeni luminați cu o perspectivă globală și profesioniști creativi care vor conduce în viitor fuziunea culturilor lumii. Elevii sunt educați în artele liberale care cuprind științele umaniste, precum și științele sociale și naturale pentru a construi o fundație solidă a cunoașterii.

În plus, studenții sunt instruiți în una sau mai multe limbi străine, o caracteristică proeminentă și o prioritate la HUFS. Cuplat cu pregătirea lingvistică este studiul geopolitic, economiei, societății și culturii regionale din diferite părți ale lumii, pentru a alimenta adevărații cetățeni ai lumii.

Locații

Seul

Address
107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea
02450 Seul, Seul, Coreea de Sud

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră