LCI Bogotá

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Educația LCI a deschis porțile lumii în 1959 în Montreal, Canada. De peste 50 de ani a construit un model educațional care traversează granițele și oferă multe opțiuni creative tuturor studenților din întreaga lume.

În 1997 școala a venit în Columbia și astăzi are campusuri în Bogotá și Barranquilla.

Universitatea este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari din lume pentru școlile sale de design, bucătărie și arte aplicate.

Studiați-vă cu noi

Participarea la această rețea importantă de educație internațională ne dă posibilitatea de a avea 23 de campusuri pe 5 continente, oferind formare de calitate cu cei mai buni profesori și profesioniști din diferite domenii și posibilitatea mobilității, cunoașterea altor culturi, limbi și noi prieteni.

Formare în timp scurt

Programele noastre academice durează între 6 și 7 semestre, adică 24 luni sau 28 de luni, în funcție de cariera pe care o urmăriți și o veți absolvi și veți putea să vă specializați într-unul dintre birourile noastre din întreaga lume sau să faceți o diplomă în oricare dintre universitățile cu care au acorduri prin intermediul Orii.

Gradul (Canada și Columbia)

Când vă veți primi diploma de licență LCI Barranquilla Bogotá, acreditată de Ministerul Educației din Columbia, veți primi, de asemenea, diploma de la LaSalle College din Montreal, care certifică faptul că ați luat studiile într-o instituție internațională.

Locații

Bogota

Address
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogota, Bogota, Columbia