Universidad EAFIT

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EAFIT

Aniversare 50 EAFIT în 2010 a fost o șansă de a reflecta din nou asupra relației simbiotice dintre instituția noastră și comunitatea exterioară.

Relevanța lumea reala a programelor universitare noastre, combinate cu legăturile strânse cu sectorul productiv și profesorii și personalul care sunt instruiți în cele mai înalte standarde de calitate, face universitatea noastră un spațiu care oferă acces direct la lumea exterioară, în timp ce în același timp echiparea studenților cu cunoștințe care legitimează / componenta etică umană și este susținută de noile tehnologii.

Programe academice existente la momentul nu a satisface pe deplin așteptările comunității de afaceri Antioquia și că nemulțumirea a fost catalizatorul pentru semnarea Cartei pentru Escuela de Administración y Finanzas (Școala de Administrație și Finanțe, sau EAF), pe 05.04.1960 . Trei luni mai târziu, pe august 17, profesor american Bernard J.
Hargadon Jr. a început să predea o clasă pe principii de contabilitate, o parte a curriculum-ului Business Administration, într-o sală de clasă în centrul orașului Medellín.

Din aceste începuturi modeste, diverse evoluții mai târziu a avut loc, care ar transforma instituția într-unul dintre centrele universitare de conducere din Columbia. Prima schimbare a avut loc în 1962, atunci când Instituto Tecnológico (Institute of Technology) a deschis porțile și a început să ofere programe de masterat în textile, tehnologii industriale și mecanice și de programe de calculator. Acesta a fost momentul whentwo mai multe litere (I și T) au fost adăugate la numele EAF.

În 1963, sa mutat la campusul EAFIT sa actuală, amplasat in cartierul La Aguacatala pe partea de sud Medellín lui. Acolo transformări cele mai importante ale instituției au avut loc, inclusiv recunoașterea sa în 1971 ca o universitate și anularea.
programelor tehnologice pentru a face loc pentru noi domenii de studiu. EAFIT în cele din urmă a cuprins patru școli: de management (1979), Inginerie (1979), stiinte si umaniste (1997) și Legea (1999). A cincea școală universității a fost deschis în anul 2012: Economie și Finanțe.

Într-un alt eveniment important, Ministerul Educației Naționale a acordat acreditarea universitare ca o instituție de înaltă calitate, pentru prima dată în 2003 și în 2010, a extins că recunoașterea pentru o perioadă de opt ani.

Astăzi, EAFIT este o universitate de vârf, care oferă 19 programe de licență, 3 doctorate, programe de masterat și 21 de mai mult de 60 de programe de certificat de absolvent, precum si programe de educatie continua, cursuri de limbă și multe altele. Instituția are, de asemenea, campusuri prin satelit în Bogotá, Pereira și Llanogrande (Rionegro).

Columbia sare peste ocean - Asia Pacific înainte. Aflați mai multe aici: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Saptamana asiatica 2017 - Cititi mai multe despre editia a XI-a a saptamanii asiatice la EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Această școală oferă programe în:
  • Spanish (Colombia)

Vedea Summer courses » Vezi cursuri » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Spaniolă Pentru Străini

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 săptămâni Înscriere Deschisă Columbia Medellín + 1 mai mult

Spaniola ca program de limbi străine la Universidad EAFIT din Medellin este un program cuprinzător de achiziție a limbii spaniole, permițând elevilor să își dezvolte abilitățile de comunicare lingvistică eficient. [+]

Despre noi

Spaniola ca program de limbi străine la Universidad EAFIT din Medellin este un program cuprinzător de achiziție a limbii spaniole, permițând studenților să-și dezvolte abilitățile de comunicare lingvistică eficientă. Ca recunoaștere a calității sale, acesta este primul program spaniol ca program de limbă străină în Columbia, care urmează să fie certificat de Institutul spaniol Cervantes. Cele șase niveluri de competență descrise de Cadrul european comun (A1-C1) sunt distribuite în 15 cursuri, fiecare având o durată de 38 de ore. În scopul optimizării interacțiunii dintre învățare și clasă, fiecare grup constă doar din 3-8 elevi.

Experiența de învățare este asigurată prin:... [-]


Cursuri de vară

Școala De Vară EAFIT

Campus Cu normă întreagă June 2019 Columbia Medellín

Școala de vară va oferi mai mult de 90 de cursuri pentru copii, adolescenți și adulți din Columbia și din întreaga lume, oferind acestor participanți șansa de a interacționa cu alți studenți și de a explora zonele de interes. [+]

Școala de vară va oferi mai mult de 90 de cursuri pentru copii, adolescenți și adulți din Columbia și din întreaga lume, oferind acestor participanți șansa de a interacționa cu alți studenți și de a explora zonele de interes.

Vor fi dezvoltate noi cursuri de interes pentru sezonul de vară (13 iunie - 7 august) în domenii precum știința politică, urbanismul, antreprenoriatul, finanțele și ingineria. Scopul este de a extinde zonele de cunoaștere printr-o abordare didactică, încurajând studenții să experimenteze universitatea și orașul într-un mod unic în timpul vacanței de vară. Acest program urmărește să promoveze un proces de predare și învățare care încorporează noi elemente academice în sarcina de a pregăti indivizi competenți, ajutându-i să se confrunte cu momentul crucial de a alege ce program de diplomă să urmărească, permițând în același timp participanților să experimenteze orașul Medellín și principalele transformărilor pe care le-a suferit din perspectivă istorică și culturală.Oferta de curs a Școlii de vară este în prezent împărțită în:... [-]


Videoclipuri

Video Institucional-Universidad EAFIT

Contactează
Adresa locaţie
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Adresa locaţie
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Adresa locaţie
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogota, CO