Citește Descrierea Oficială

Kasa High School este Kasa High School noastră secundară superioară, înființată în 1961. Acceptăm elevii străini de la vârsta de 16 până la 20 de ani care au absolvit o clasă a 10-a sau o școală secundară în țara lor. Cu un certificat de absolvire KHS, vor fi ușor admiși la orice universitate sau colegiu din întreaga lume.

Kasa High School este singura instituție de învățământ privată din Cipru cu licență pentru învățământul secundar. Elevii primesc un certificat de absolvire a școlii identic cu cel al oricărei alte școli de învățământ secundar din Europa.

Detalii de contact

Colegiul CASA

Domnul Nasir Hussain

Ofițer internațional de admitere

Strada lui Jean Moreas 1075 - Nicosia. Cipru

  • Telefon: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Kasa High School

Kasa High School este Kasa High School noastră Secundară Secundară înființată în 1961. Acceptăm elevii străini de la vârsta de 16 până la 20 de ani care au terminat clasa ... [+]

Gestiunea și supravegherea hotelieră

(pentru elevi)

Elevii străini de la vârsta de 17 ani și jumătate până la vârsta de 21 de ani vor fi acceptați în cadrul managementului hotelier și al supravegherii de catering. Este o oportunitate excelentă pentru solicitanții care doresc să-și continue studiile în domeniul ospitalității și, mai târziu, să-și dezvolte o carieră în industria ospitalității.

Kasa High School este o instituție de învățământ privată din Cipru, cu o licență pentru învățământul secundar.

Absolvenții școlii primesc un certificat de absolvire a școlii și se pot înscrie la orice colegiu sau universitate pentru studii ulterioare.... [-]

Cipru Nicosia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză