Citește Descrierea Oficială

Servicii de gestionare a aviației CA

CA Aviation Management Services Ltd este o companie de aviație înființată, care oferă a) servicii extensive de consultanță B2B și b) cursuri de formare calificată pentru persoane fizice și companii, prin intermediul Crew Academy CA Crew Academy .

În calitate de echipă, avem cunoștințe diverse despre toate aspectele industriei aviatice și suntem gata să o împărtășim. Putem oferi cursuri personalizate în incinta noastră sau oriunde dorim clienții și care pot îndeplini cerințele companiilor aeriene.

Serviciile de administrare a aviației CA oferă soluții de instruire eficiente din punct de vedere al costurilor companiilor aeriene și persoanelor fizice pentru pregătirea în domeniul siguranței cabinelor, piloților și personalului de la sol. Serviciile de recrutare sunt, de asemenea, disponibile atât pentru însoțitorii de zbor cu experiență, cât și pentru cei fără experiență.

CA Crew Academy este o organizație autorizată de formare (ATO 007) de către Departamentul Ciprului de Aviație Civilă, conform Regulamentului EASA. CA Crew Academy oferă cursuri de formare certificate care sunt recunoscute pe plan mondial.

Crew Academy se îndreaptă către următoarea fază a dezvoltării, introducând cursuri de formare Flight Simulator pilot în activitățile sale în cursul anului.

Echipa de management

Suntem o echipă de profesioniști în domeniul aviației cu înaltă calificare, condusă de obiectivul nostru comun de a împărtăși cunoștințele și experiența noastră. Îi place să ajutăm oamenii să atingă standarde personale ridicate, iar companiile să-și îmbunătățească competențele. Echipa noastră și-a unit forțele pentru a atinge niveluri ridicate de siguranță prin formare și servicii de calitate. Credem în crearea de sinergii cu clienții noștri pentru a atinge excelența!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Crew Academy

Cursul include toate formările teoretice și practice în conformitate cu EU 290/2012, Anexa V și Apendicele 1 la Partea CC. ... [+]

Cursul include toate formările teoretice și practice în conformitate cu EU 290/2012, Anexa V și Apendicele 1 la Partea CC.

Cunoștințele teoretice generale ale regulamentelor privind aviația și aviația acoperă toate elementele relevante pentru sarcinile și responsabilitățile necesare ale echipajului de cabină.

Comunicarea cu un echipaj de zbor, inclusiv tehnici de comunicare, limbaj comun și terminologie. În timpul instruirii, accentul se pune pe importanța unei comunicări eficiente între echipajul de cabină.

Un curs introductiv privind factorii umani (HF) în aviație și gestionarea resurselor echipajului (CRM)

Controlul pasagerilor și supravegherea cabinei... [-]

Cipru Larnaca
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
15 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Crew Academy

Echipajele de cabină care nu au valută datorită absenței de la taxele de zbor pentru o perioadă mai mare de 5 ani și echipajele de cabină care dețin o calificare a echipa ... [+]

Echipajele de cabină care nu au bani din cauza absenței datoriei de zbor pentru o perioadă mai mare de 5 ani și echipajele de cabină care dețin o calificare a echipajului de cabină neeuropeană pot acum ușor converti în AESTABILITATEA CABINĂ A EASA CABIN.

Participați la un curs intensiv de cinci zile la fața locului, urmând o scurtă perioadă de pregătire și de studiu individual.

Cursul include toate formările teoretice și practice în conformitate cu EU 290/2012, Anexa V și Apendicele 1 la Partea CC.

Cunoștințele teoretice generale ale reglementărilor privind aviația și aviația acoperă toate elementele relevante pentru sarcinile și responsabilitățile impuse de echipajul de cabină și includ:... [-]

Cipru Larnaca
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză