Airtravel Aviation Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AIR TRAVEL AVIAȚIE ACADEMY a fost infiintata, cu scopul de a oferi atât financiar, cât și practic toată lumea, cu posibilitatea de a primi o diplomă recunoscută la nivel mondial. Scopul nostru este de a instrui profesional studenții noștri la cele mai înalte standarde și le dota cu cunoștințele, formarea și abilitățile necesare pentru a asigura studenților noștri intrarea cu succes în cariera lor.

Un centru de formare în Cipru, ambele acordate profesional și recunoscute de către IATA (International Air Transport Association), avem potențialul de a instrui sute de profesioniști din aviație și întreprinderi în fiecare an, cu un angajament de cariera de creștere pentru o forță de muncă pe care o păstrează industria noastră în condiții de siguranță și durabilă.

Înțelegerea practicilor educaționale cu privire la standardele internaționale și reglementările din industrie, să asigure cursurile și să răspundă provocărilor identificate la locul de muncă.

Air Travel Academia Aviației oferă soluții flexibile de formare - în clase, la distanță, sau o societate - care să acopere toate bugetele și nevoile. Fie că sunteți o academie de formare, numai omologate internațional fără experiență sau de un expert, garanteaza succesul pentru cariera profesională în Aviație și industria turismului.

În 2011, IATA & HARVARD unit forțele pentru a oferi o bună gestiune în domeniul aviației și turismului. Academia de Formare are privilegiul de a oferi o diplomă de la Universitatea Harvard.

Câștiga avantajul de a alege un program de la cursuri IATA IATA-HARVARD LEADERSHIP & DIPLOMĂ DE MANAGEMENT, pentru a obține înainte pe piața de locuri de muncă, considerând că aveți un avantaj clar fata de majoritatea competitorilor. Air Travel Academy Aviation are ca scop principal, de a educa și de a pregăti următoarea generație de profesioniști în Aviație și industria de turism.

Profesioniștii care lucrează deja, dar ar dori oportunitatea de a îmbunătăți cunoștințele? Noi va oferim programe intensive speciale din nou cu sigiliu IATA / HARVARD.

Cu aceste programe de formare, AIR TRAVEL AERIANĂ ACADEMY în colaborare cu IATA & HARVARD sunt toate acestea contribuind la următoarea generație de personal Aviație și călătoriilor la nivel mondial.

AirTravelProfile

Locații

Strovolos

Address
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Nicosia, Cipru