Citește Descrierea Oficială

Școala de management hotelier Blue Mountains International din Suzhou este o întreprindere comună cu Institutul de Turism și Finanțe din Suzhou, care oferă un grad de afaceri asociat de doi ani (Hotel Internațional

Oraș și locație

Suzhou este un oraș turistic renumit renumit pentru cultura sa, precum și o zonă de dezvoltare economică, cu o istorie de 2500 de ani. Învecinată cu Shanghai în est, provincia Zhejiang la sud, Lacul Taihu în vest și râul Yangtze din nord, Suzhou se bucură de un climat blând și temperat. Suzhou este la numai 25 de minute cu trenul de la cosmopolitul Shanghai.

Există o veche poveste chineză care se traduce ca "Paradisul în Rai, Suzhou și Hangzhou pe Pământ". Acest lucru se datorează lungii istorii pe care orașul le-a lăsat în urmă, împreună cu legendele sale fascinante, grădinile elegante clasice, podurile tradiționale care atârnau peste râuri, lacurile frumoase cu dealurile verzi, numeroasele locuri pitorești pitorești, siturile istorice și artele deosebite și meșteșugurile.

Pe lângă grădinile sale clasice, Suzhou este de asemenea renumită pentru Opera Kunqu și Pingtan (cântând balada în dialectul Suzhou). Pentru a numi câteva dintre specialitățile găsite în Suzhou, puteți găsi mătase, artizanat, cum ar fi broderii, fani, instrumente muzicale tradiționale chinezești, felinare, mobilier, sculpturi în jad, tapițerie de mătase, picturi tradiționale, crabi cu poarta mare din Lacul Yangcheng.

Suzhou este o destinație ideală pentru a trăi și a studia. Campusul este situat în Parcul Educației Internaționale Sud, Districtul Wuzhong, Suzhou, la 30 de minute distanță de centrul orașului plin de viață și un loc ideal pentru studenți și pentru a trăi.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Chinez

Această școală oferă și:

Program Asociat

Blue Mountains International Hotel Management School China

Acest program de gradul oferă studenților o afacere larg - concentrat de educație și formare în toate aspectele cheie ale managementului hotelului și stațiune. Programul ... [+]

Studiu Călătorie

2 ani în China - Associate de Afaceri (International Hotel and Resort Management)

6 luni în Australia - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Acest program de gradul oferă studenților o afacere larg - concentrat de educație și formare în toate aspectele cheie ale managementului hotelului și stațiune. Programul pregătește studenții pentru funcții de supraveghere și de gestionare stagiar la absolvire în industria hotelieră, precum și sectoarele de cazare, ospitalitate și turism asociate.

Studiul nostru de doi ani de licență Diploma de Afaceri (International Hotel & Resort Management) în Suzhou.

De ce studiu la Școala Blue Mountains International Hotel Management Suzhou?Studiu la Australia și Asia Pacific Number 1 stele School (TNS sondaj 2013) Absolvent cu o calificare recunoscută la nivel mondial, concepute special pentru industria hoteliera (TEQSA Acreditat) Beneficiați de avantajele și oportunitățile de carieră globale disponibile în timp ce studia în China. Absolvenții se mute cu succes începând de excelente oportunități de carieră în industria hotelieră la nivel mondial. Studenții internaționali studiază limba chineză în întreaga Associate de Afaceri (Hotel & Resort Management) și sunt prevăzute cu suport viza de student complet. Avantaje LOCURI DE MUNCA GARANTATE Ospitalitatea și Turismul este cea mai rapidă creștere industria din lume. Industria ospitalitatii din China este în plină expansiune. CALIFICARE RECUNOSCUTE PE PLAN INTERNATIONAL Școala a stabilit o rețea mare de hoteluri lanț internaționale și instituții de învățământ în care elevii au construit cariera lor sau încurajate și educația lor, datorită de peste mări la educația lor ospitalitate.... [-]
China Suzhou
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză