Blue Mountains International Hotel Management School China

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de management hotelier Blue Mountains International din Suzhou este o întreprindere comună cu Institutul de Turism și Finanțe din Suzhou, care oferă un grad de afaceri asociat de doi ani (Hotel Internațional

Oraș și locație

Suzhou este un oraș turistic renumit renumit pentru cultura sa, precum și o zonă de dezvoltare economică, cu o istorie de 2500 de ani. Învecinată cu Shanghai în est, provincia Zhejiang la sud, Lacul Taihu în vest și râul Yangtze din nord, Suzhou se bucură de un climat blând și temperat. Suzhou este la numai 25 de minute cu trenul de la cosmopolitul Shanghai.

Există o veche poveste chineză care se traduce ca "Paradisul în Rai, Suzhou și Hangzhou pe Pământ". Acest lucru se datorează lungii istorii pe care orașul le-a lăsat în urmă, împreună cu legendele sale fascinante, grădinile elegante clasice, podurile tradiționale care atârnau peste râuri, lacurile frumoase cu dealurile verzi, numeroasele locuri pitorești pitorești, siturile istorice și artele deosebite și meșteșugurile.

Pe lângă grădinile sale clasice, Suzhou este de asemenea renumită pentru Opera Kunqu și Pingtan (cântând balada în dialectul Suzhou). Pentru a numi câteva dintre specialitățile găsite în Suzhou, puteți găsi mătase, artizanat, cum ar fi broderii, fani, instrumente muzicale tradiționale chinezești, felinare, mobilier, sculpturi în jad, tapițerie de mătase, picturi tradiționale, crabi cu poarta mare din Lacul Yangcheng.

Suzhou este o destinație ideală pentru a trăi și a studia. Campusul este situat în Parcul Educației Internaționale Sud, Districtul Wuzhong, Suzhou, la 30 de minute distanță de centrul orașului plin de viață și un loc ideal pentru studenți și pentru a trăi.

Locații

Suzhou

Address
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, Jiangsu, China