Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) este o universitate mixtă internațională fondată de Universitatea Xi'an Jiaotong din China și Universitatea Liverpool din Regatul Unit în 2006.

Universitatea oferă în prezent programe de aproximativ 90 de grade în domeniile științei, ingineriei, afacerilor, finanțelor, arhitecturii, planificării urbane, limbii, culturii și toate sunt predate în engleză, cu excepția cursurilor generale și de bază.

Studenții de licență obțin două grade: o diplomă XJTLU de la Ministerul Chinez al Educației și o diplomă recunoscută la nivel mondial de la Universitatea din Liverpool. Studenții postuniversitari primesc o diplomă a Universității din Liverpool care este recunoscută de Ministerul Educației.

XJTLU se află în Parcul Industrial Suzhou (SIP), Suzhou. Este unul dintre cele mai dezvoltate orașe din China. Parcul industrial Suzhou, echivalentul Chinei al Silicon Valley și un hub al inovației globale, găzduiește un grup mare de companii Fortune 500, întreprinderi transnaționale și centre de cercetare și dezvoltare, nu numai că oferă condiții favorabile pentru dezvoltarea continuă a XJTLU , ci și numeroase oportunități de stagiu și de locuri de muncă pentru Studenții XJTLU .

Facilităţi

Campusul nostru uimitor, impresionant din punct de vedere arhitectural, oferă facilități moderne, de ultimă generație, de predare, laborator, cercetare și conferințe, multe dintre acestea fiind disponibile pentru închiriere externă.

Campusul este situat în parcul industrial Suzhou, la est de centrul istoric al Suzhou și este ușor accesat cu avionul, trenul și autobuzul. La doar 24 de minute se află la vest de Shanghai, în cel mai rapid tren de mare viteză și la îndemâna unui număr de aeroporturi internaționale, ceea ce îl face locația perfectă pentru evenimente.

Cercetare

XJTLU își propune să reunească cele mai bune practici de la universitățile sale părinți, Universitatea Xi’an Jiaotong și Universitatea din Liverpool și aspiră să fie o universitate lideră în cercetare, care combină un profil internațional puternic și un angajament de neclintit pentru dezvoltarea economică și socială a Suzhou, provincia Jiangsu și China.

XJTLU va orienta spre cercetarea aplicată, urmărind să îmbunătățească infrastructura de cercetare a Parcului Suzhou Industrial și să obțină sprijin crucial din partea administrației locale. Universitatea este, de asemenea, bine poziționată ca o punte pentru colaborarea de cercetare sino-britanică, servind atât ca portal pentru talentele de cercetare care intră în China, cât și ca vitrină pentru potențialul de cercetare locală pentru lume.

Campusul nostru

Plin de clădiri impresionante, arhitecturale impresionante, atât Campusul nostru Nord, cât și Campusul Sud oferă facilități de predare, laborator, cercetare și asistență de ultimă generație. Aceasta include clădirea centrală premiată și iconică, care adăpostește biblioteca noastră.

Ambele campusuri au instalații sportive, laboratoare de știință și inginerie complet echipate la nivel mondial și studiouri de design, precum și o varietate de facilități de catering, inclusiv metrou, Hungry Burger , Café Mersey și multe opțiuni de mâncare rapidă în stil cantină.

Grădinile peisagistice completează piese de artă modernă pentru a crea un mediu de campus care a devenit una dintre caracteristicile uimitoare ale Parcului industrial Suzhou.

De ce să XJTLU la XJTLU ?

La XJTLU veți găsi o comunitate internațională de cursanți, în inima poveștii de succes economic din China și oportunități găsite nicăieri în altă parte pe Pământ.

Comunitatea noastră globală de peste 13.000 de studenți universitari și postuniversitari (dintre care 2.000 sunt înregistrați la Universitatea din Liverpool), iar 450 de personal academic din 50 de țări este în continuă creștere, oferindu-vă șansa de a face legături cu oameni din întreaga lume.

Toate programele noastre de licență sunt predate 100 la sută în engleză, cu accent pe gândirea critică și învățarea independentă - abilități cheie necesare la locul de muncă. La XJTLU veți fi învățat cum să dobândiți și să creați noi cunoștințe și să o aplicați în scenarii din lumea reală.

Găsiți mai multe la http: // www. XJTLU .edu.cn / ro / studiu-cu-noi / de ce- XJTLU / why-Study-at- XJTLU ? Utm_source = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20 recrutare

Viața la XJTLU

Studierea la XJTLU poate fi o modalitate rentabilă de a obține o diplomă din Marea Britanie în China. Sperăm că vă va plăcea să explorați campusul nostru, zona înconjurătoare și frumosul oraș Suzhou, care este constant votat unul dintre cele mai vii orașe din China.

Alături de frumoasele sale locuri turistice, Suzhou are multe resurse excelente de învățare și facilități sportive, o alegere excelentă de centre comerciale, cinematografe și restaurante și o varietate de baruri și cluburi de noapte.

Deplasarea Suzhou este ușoară cu un sistem de transport public eficient, care include autobuze, taxiuri, închirieri de biciclete și metrou, în timp ce rețeaua feroviară de mare viteză din China vă oferă posibilitatea de a explora această țară vastă și fascinantă mai ușor decât oricând.

Găsiți mai multe la http: // www. XJTLU .edu.cn / ro / life-at- XJTLU ? Utm_source = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20recruitment

Contacteaza-ne

Adresa: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Orașul de învățământ superior lacul Dushu, Parcul industrial Suzhou
215123 Suzhou, Jiangsu, China

Email: international @ XJTLU .edu.cn

Locații

Suzhou

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Address
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
111 Ren Ai Road,
Dushu Lake Higher Education Town,
Suzhou Industrial Park

215123 Suzhou, Jiangsu, China
Număr de telefon
+86 512 8816 1000