Citește Descrierea Oficială

Despre Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange a fost fondată în 2014, cu oportunități care integrează călătoriile educaționale, voluntariatul, învățarea mandarinei, îngrijirea copiilor și îndrumarea în limba engleză pentru tinerii de peste hotare. Aceasta este o modalitate excelentă de a experimenta China cu o autentică atingere prin șederea cu familiile gazdă din China.

Cuvântul de împrumut în limba engleză "wanderlust" datează încă din secolul al doilea. Wanderlust reflectă o dorință intensă pentru dezvoltarea de sine prin experiența necunoscută, confruntarea cu provocările neprevăzute, cunoașterea culturilor nefamiliare, a modurilor de viață și a comportamentelor.

Oferim studenților experiențe culturale autentice culturale, cu scopul de a depăși diviziunea culturii, pentru a ajuta participanții să dezvolte competențele de conștientizare și competențe interculturale pentru a fi participanți activi în lume.

Noi credem că a cunoaște o altă cultură cu zona dvs. de confort împinsă ne face indivizi globali cetățeni cu o viziune largă, clemență, flexibilitate și o mai bună înțelegere a noastră înșine.

118755_PekingOperaPic1Goabroad.jpg

Misiunea noastră

Wanderlust Exchange încurajează explorarea conștiinței de sine și a dezvoltării personale oferind participanților oportunități de a:

1. Experimentați necunoscutul

2. Faceți față provocărilor neprevăzute

3. Familiarizați-vă cu noile culturi, moduri de viață și comportamente

Wanderlust Exchange este specializată în crearea de experiențe culturale autentice prin mai multe programe de schimb cu scopul de a împărți diviziunea culturii și de a ajuta participanții să dezvolte o înțelegere interculturală care să le permită să devină cetățeni globali ai lumii.

Progresele recomandate

118756_3.PNG

Citiți mai multe despre programele noastre aici .

Valorile noastre

 • Integritate
 • Creativitate
 • Recunoștință
 • Curiozitate
 • Distracţie

De ce Wanderlust Exchange?

 • Ne îngrijim de experiența extraordinară pe durata șederii dvs. în China, prin urmare, oferim clienților noștri discreți
 • Oferim curs de orientare la sosire
 • Organizăm diferite activități culturale pentru a explora în continuare cultura chineză
 • Ne-ar plăcea să vă vedem să crească printr-o astfel de experiență
 • Ne-ar plăcea să fim ghidul în timpul aventurii dvs. în China
 • Suntem aici pentru a vă "îngriji grijile"

118758_35.PNG

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Wanderlust Exchange China

Acest proiect vă oferă ocazia să vă distrați ajutând copiii chinezi să învețe tenis, explorând în același timp unul dintre cele mai reușite și mai moderne orașe din China ... [+]

Antrenor de antrenor de tenisPrezentare generală a programului

Acest proiect vă oferă ocazia să vă distrați ajutând copiii chinezi să învețe tenis, explorând în același timp unul dintre cele mai reușite și mai moderne orașe din China - Shanghai. În calitate de asistent de antrenor de tenis, veți învăța tenisul pentru copiii cu vârste între 4-10 ani.

Locul de amplasare: Shanghai, ChinaOra de începere: 1 iulieDurata șederii: 2-3 luniAeroportul de sosire: Aeroportul Shanghai PudongSolicitanții solicitanților:18-35 de ani300 de ore de experiență în jocul de tenisAveți experiență de îngrijire a copiilor sau de coachingDiplomă de școală secundară și mai ... [-]
China Shanghai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange oferă studenților oportunități care integrează călătoriile educaționale, învățarea mandarinei, îngrijirea copiilor și îndrumarea în limba engleză. Est ... [+]

Programul Wanderlust Au Pair China

Wanderlust Exchange oferă studenților oportunități care integrează călătoriile educaționale, învățarea mandarinei, îngrijirea copiilor și îndrumarea în limba engleză. Este o mare șansă pentru tinerii de peste mări să experimenteze China cu o atingere autentică prin șederea cu familiile gazdă din China.

Au Pair China Prezentare generală a programului

Locații ale familiilor gazdă: În principal în Shanghai (avem familii gazdă în alte orașe importante, inclusiv Beijing, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin și etc.)

Durata programului: 3 luni - 12 luniDați: 30 de ore de îngrijire a copiilor și tutorare engleză pe săptămâ... [-]
China Shanghai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wanderlust Exchange China

Programul Wanderlust Volunteer vă oferă ocazia de a face diferența acolo unde este cel mai necesar, în timp ce aveți ocazia să explorați unul dintre orașele moderniste și ... [+]

Wanderlust Programul de Voluntariat

Programul Wanderlust Volunteer vă oferă ocazia de a face diferența acolo unde este cel mai necesar, în timp ce aveți ocazia să explorați unul dintre orașele moderniste și cele mai pline de viață din China - Shanghai. Veți locui într-un centru de orfelinat situat într-un spital pentru copii, unde orfanii răniți grav sunt trimise pentru a primi un tratament medical mai bun. Acești copii sosesc din alte orfelinate din zonele rurale din China și cu dragostea și grija pe care le puteți ajuta prin recuperarea lor.

Prezentare generală a programului:

Acest proiect vă oferă posibilitatea de a face o diferență acolo unde este cel mai necesar, explorând în același timp unul dintre cele mai reușite și mai moderne orașe din China - Shanghai. În calitate de voluntar, veți fi cazat într-un centru de orfelinat, situat într-un spital pentru copii, unde orfanii răniți și bolnavi sunt trimise pentru a primi un tratament medical mai bun. Acești copii sosesc din alte orfelinate din zonele rurale din China și cu dragostea și grija pe care le puteți ajuta prin recuperarea lor.... [-]

China Shanghai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, China