Citește Descrierea Oficială

Despre Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange a fost înființată în 2014, cu oportunități care integrează călătorii educaționale, voluntariat, învățarea mandarinei, îngrijirea copiilor și îndrumarea în limba engleză pentru tinerii de peste mări. Aceasta este o modalitate excelentă de a experimenta China cu o autentică atingere prin șederea cu familiile gazdă din China.

Cuvântul de împrumut în limba engleză "wanderlust" datează încă din secolul al doilea. Wanderlust reflectă o dorință intensă pentru dezvoltarea de sine prin experiența necunoscută, confruntarea cu provocările neprevăzute, cunoașterea culturilor nefamiliare, a modurilor de viață și a comportamentelor.

Oferim studenților experiențe culturale autentice culturale, cu scopul de a depăși diviziunea culturii, pentru a ajuta participanții să dezvolte competențele de conștientizare și competențe interculturale pentru a fi participanți activi în lume.

Noi credem că a cunoaște o altă cultură cu zona dvs. de confort împinsă ne face indivizi globali cetățeni cu o viziune largă, clemență, flexibilitate și o mai bună înțelegere a noastră înșine.

Misiunea noastră

In carte

1. Civilizația de tip I: toată puterea planetară este sub controlul lor.

2. Civilizația de tip II: cele care pot folosi întreaga putere a soarelui.

3. Civilizația de tip III: cele care pot folosi puterea întregii galaxii. Ei se mișcă în mod liber pe banda spațială a galaxiei.

El a discutat despre faptul că civilizația noastră se califică la civilizația de tipul 0. Folosim doar o mică parte din energia soarelui care cade pe planeta noastră. Dar deja vedem începutul unei civilizații de tip I emergente pe Pământ: Internetul leagă întreaga planetă; creșterea Uniunii Europene; Limba engleza este limba a doua pe Pamant; Culturile și obiceiurile locale vor continua să prospere în mii de soiuri de pe Pământ, dar va exista o cultură planetară care domină mozaicurile oamenilor.

Cea mai periculoasă tranziție poate fi între o civilizație de tip 0 și de tip 1. O civilizație de tipul 0 este încă învinuită de sectarismul, fundamentalismul și rasismul care au reprezentat creșterea ei.

Prin această experiență interculturală, sperăm că veți obține cu adevărat o înțelegere mai bună a lumii, precum și a dvs. înșivă, cu mai multă scrupule, înțelegere și apreciere, cu o minte, vederi și inimă mai largi.

 • Scopul nostru este de a ajuta participanții să dezvolte competențele de conștientizare și interculturalitate pentru a fi participanți activi în lume
 • Scopul nostru este de a ajuta participanții să obțină abilități de limbă în limba mandarină prin această experiență de învățare a limbilor străine și de imersiune.
 • Scopul nostru este de a ajuta generația tânără (copiii gazdă) să își extindă orizontul prin acest schimb intercultural, atât lingvistic cât și cultural.
 • Scopul nostru este de a oferi părinților gazdă posibilitatea de a învăța despre o cultură străină, de a promova o prietenie veșnică cu participanții.
 • Scopul nostru este de a împărți diviziunea culturii prin intermediul acestui program autentic de schimburi de cultură, creând o mai bună înțelegere, care este crucială pentru a face lumea un loc mai bun de trăit.

Valorile noastre

 • Integritate
 • Creativitate
 • Recunoștință
 • Curiozitate
 • Distracţie

De ce Wanderlust Exchange?

 • Ne îngrijim de experiența extraordinară pe durata șederii dvs. în China, prin urmare, oferim clienților noștri discreți
 • Oferim curs de orientare la sosire
 • Organizăm diferite activități culturale pentru a explora în continuare cultura chineză
 • Ne-ar plăcea să vă vedem să crească printr-o astfel de experiență
 • Ne-ar plăcea să fim ghidul în timpul aventurii dvs. în China
 • Suntem aici pentru a vă "îngriji grijile"
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Wanderlust Exchange China

Acest proiect vă oferă ocazia să vă distrați ajutând copiii chinezi să învețe tenis, explorând în același timp unul dintre cele mai reușite și mai moderne orașe din China ... [+]

Antrenor de antrenor de tenisPrezentare generală a programului

Acest proiect vă oferă ocazia să vă distrați ajutând copiii chinezi să învețe tenis, explorând în același timp unul dintre cele mai reușite și mai moderne orașe din China - Shanghai. În calitate de asistent de antrenor de tenis, veți învăța tenisul pentru copiii cu vârste între 4-10 ani.

Locul de amplasare: Shanghai, ChinaOra de începere: 1 iulieDurata șederii: 2-3 luniAeroportul de sosire: Aeroportul Shanghai PudongSolicitanții solicitanților:18-35 de ani300 de ore de experiență în jocul de tenisAveți experiență de îngrijire a copiilor sau de coachingDiplomă de școală secundară și mai ... [-]
China Shanghai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange oferă studenților oportunități care integrează călătoriile educaționale, învățarea mandarinei, îngrijirea copiilor și îndrumarea în limba engleză. Est ... [+]

Programul Wanderlust Au Pair China

Wanderlust Exchange oferă studenților oportunități care integrează călătoriile educaționale, învățarea mandarinei, îngrijirea copiilor și îndrumarea în limba engleză. Este o mare șansă pentru tinerii de peste mări să experimenteze China cu o atingere autentică prin șederea cu familiile gazdă din China.

Au Pair China Prezentare generală a programului

Locații ale familiilor gazdă: În principal în Shanghai (avem familii gazdă în alte orașe importante, inclusiv Beijing, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin și etc.)

Durata programului: 3 luni - 12 luniDați: 30 de ore de îngrijire a copiilor și tutorare engleză pe săptămâ... [-]
China Shanghai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wanderlust Exchange China

Programul Wanderlust Volunteer vă oferă ocazia de a face diferența acolo unde este cel mai necesar, în timp ce aveți ocazia să explorați unul dintre orașele moderniste și ... [+]

Wanderlust Programul de Voluntariat

Programul Wanderlust Volunteer vă oferă ocazia de a face diferența acolo unde este cel mai necesar, în timp ce aveți ocazia să explorați unul dintre orașele moderniste și cele mai pline de viață din China - Shanghai. Veți locui într-un centru de orfelinat situat într-un spital pentru copii, unde orfanii răniți grav sunt trimise pentru a primi un tratament medical mai bun. Acești copii sosesc din alte orfelinate din zonele rurale din China și cu dragostea și grija pe care le puteți ajuta prin recuperarea lor.

Prezentare generală a programului:

Acest proiect vă oferă posibilitatea de a face o diferență acolo unde este cel mai necesar, explorând în același timp unul dintre cele mai reușite și mai moderne orașe din China - Shanghai. În calitate de voluntar, veți fi cazat într-un centru de orfelinat, situat într-un spital pentru copii, unde orfanii răniți și bolnavi sunt trimise pentru a primi un tratament medical mai bun. Acești copii sosesc din alte orfelinate din zonele rurale din China și cu dragostea și grija pe care le puteți ajuta prin recuperarea lor.... [-]

China Shanghai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 - 24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, China