Wenzhou University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Wenzhou (WZU) este o universitate regională dinamic și cuprinzător în creștere cu reforma și deschiderea impulsul de China. Se situeaza pe locul top 10% dintre toate instituțiile de învățământ superior din China și ocupă locul al 10-lea în provincia Zhejiang. Universitatea a fost stabilit mai întâi în 1933 cu donație de la domnul Huang Suciu, un industriaș de renume din Wenzhou. Alte șase școli au fuzionat în istoria sa, pentru a forma actuală Universitatea Wenzhou, care prezintă o atmosferă culturală bogată și tradiție educațională bine. Universitatea este printre primul lot de limba chineza aprobat de stat și Cultură Educație de bază; se desemnată de Ministerul chinez al Educației (ME) pentru a accepta chinezi studenților Bursa Guvernului; este, de asemenea autorizat să accepte studenți chinezi de peste mări și studenți de la Hong Kong, Macao și Taiwan. În afară de Bursa Guvernului chinez, solicitanții internaționale pot aplica, de asemenea, pentru Institutul Confucius Bursa, Bursa Zhejiang Provincial Guvernului, iar Bursa Universitatea Wenzhou pentru Studenți International.

Universitatea de zboruri

Programele sale academice acoperă 9 zone de disciplină, inclusiv literatură, știință, inginerie, drept, educație, economie, istorie, management și art. Acesta oferă 45 de programe de studii postuniversitare și 55 de programe de licență. Ea are aproape 30.000 de studenti, absolventi 1000, 300 de studenți internaționali, și în jur de 13.000 studenți part-time anual de educatie continua.

Open University

Universitatea Wenzhou pune în aplicare în mod activ strategia de internaționalizare de învățământ și este viguros angajat în diverse schimburilor și cooperării internaționale. În decembrie 2014, universitatea a stabilit schimburi și cooperare relații cu peste 60 de universități și institute de cercetare din aproximativ 20 de țări și regiuni, cum ar fi Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia, Olanda, Japonia și Coreea. În prezent, ne-am stabilit China-SUA școlii run-cooperativ de la Universitatea Wenzhou-Kean, programul de licență comun China-Danemarca în Vânzări Internaționale și Marketing Management, China continentală și Taiwan eco-strâmtoare program de licență de cooperare în Electronic Engineering Information, un Institutul Confucius cu Universitatea Burapha, Thailanda și un China-Thailanda 3 + 1 grade dubla licență de program în limba chineză și literatura cu Universitatea Burapha (3 ani în Thailanda și al 4-lea an în China).

Superior Locație

Wenzhou este un oraș modern de coastă avantajos situat în apropiere de Marea Chinei de Est și la jumătatea din China continentală coastă. Clima musonului-la mijlocul subtropicale din Wenzhou este prezentat cu patru anotimpuri distincte, temperaturi moderate și o vreme placuta. Acesta este convenabil legat cu alte orașe din China, cu doar 1 oră, pentru Shanghai, 2 ore la Beijing, Guangzhou sau Hong Kong pe calea aerului. Principalele campusuri sunt situate în Chashan Town University Wenzhou, care este înconjurat de munți verzi și vederi pitorești de apă. Universitatea este doar o jumătate de oră distanță de ambele gară și aeroport. Comerțul export în creștere rapidă și economia privată energic aduce Facultate Wenzhou mari oportunități de a colabora cu instituții și întreprinderi atât pe plan intern cât și în străinătate.

Programe Outward cu aspect

Universitatea a acordat întotdeauna o mare importanță educației internațională de studenți și toți 55 de programe de licență și 45 de programe de studii postuniversitare sunt deschise pentru studenții internaționali. Având în vedere capacitatea limitată în limba chineză a unor solicitanți internaționale, WZU oferă în special studenții internaționali 4 din engleză-a învățat programe de licență în Inginerie Mecanică, Chimie, Inginerie Chimică, Economie Internațională și Comerțului; 1 "primul chinez, apoi specialitatea" Programul de studii de licență în modul 2 + 2 în comerț internațional (China-orientate); și programul de masterat în Chimie 1 engleză-a învățat. Aceste programe speciale sunt mari oportunități pentru studenții internaționali să învețe cunoștinte de specialitate și în același timp pentru a obține o mai bună înțelegere a limbii chineze, cultura, istoria și dezvoltarea acesteia.

Despre Colegiul de Chimie și Ingineria Materialelor

Colegiul de Chimie și Ingineria Materialelor (CCME) de la Universitatea Wenzhou (WZU) a fost înființat în 1958. CCME are acum 110 de membri cu normă întreagă, inclusiv 26 profesori și 35 de profesori asociați. Cele mai multe dintre membrii facultății noastre au studii și de cercetare experiențe de peste mări. Colegiul oferă 4 programe de licență (chimie, chimie aplicata, Stiinta si Ingineria Materialelor, Inginerie Chimică) și un program de master (Chimie).

Colegiul a realizat progrese semnificative atât în ​​predare și de cercetare. În ultimii 5 ani, Colegiul a achiziționat mai mult de 100 de milioane RMB în fond, inclusiv 64 de proiecte la nivel național, cum ar fi fondurile de proiect națională restante pentru tineret, proiect Tehnologie de asistență Nationala pentru Stiinta si, de cele mai de proiect "863", iar proiectele CFSN. Am dobândit, de asemenea RMB 140 state-of-the-art instrumente valoare, cum ar fi SEM, RMN (500 MHz), HPLC-MS, GC-MS, XRD, etc. Membrii nostri de facultate au publicat un număr mare de publicații științifice de înaltă calitate, inclusiv documente care apar in Nature, Adv. Mater., JACS, Angew. Chem. Int. Ed., AIChE. J., etc. CCME a primit 65 de brevete autorizat de stat, precum și numeroase premii provinciale și naționale în domeniul științei și tehnologiei. Potrivit indicator știință esențial lansat in noiembrie 2013 CCME este în top 1% universitățile și institutele din întreaga lume. Potrivit tabele Index Natura China a lansat în decembrie 2014, pe locul 81 WZU printre primele 200 de instituții de învățământ superior din China pentru știință de înaltă calitate (ordonate după numărul fracționată ponderat, WFC, pentru 2013). Mai mult de 40 la sută din absolvenții noștri au continuat studiul lor de grade de nivel superior.

Locații

Wenzhou

Wenzhou University College of Chemistry and Materials Engineering

Address
Level 13, Building A3 No.9 Chegongzhuang Avenue,
Wenzhou, Zhejiang, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră