Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Știință și Tehnologie din Beijing (USTB) a fost fondat în 1952 ca urmare a amalgam dintre cele mai bune departamente în domenii conexe de cinci universități eminenți, ca urmare a unei reorganizări la nivel national a sistemului de învățământ superior. Peste o jumătate de secol de creștere remarcabilă, le-a dezvoltat într-unul dintre cele mai influente universități naționale cheie sponsorizat de Ministerul chinez al Educației. USTB este renumit pentru studiul de Metalurgie și Știința Materialelor. Accentul principal este pe de inginerie; în același timp, se menține un program echilibrat de știință, management, științe umaniste, economie și drept. Acesta a fost unul dintre primele universități să aibă dreptul de a stabili școli absolvent aprobat de stat și a fost ales să facă parte din China "211 Proiectul", care este conceput pentru a dezvolta o sută de universități primele rata din secolul 21. În 2006 a fost, de asemenea, selectat ca unul dintre un grup select de universităților pilot pentru "Platforma pentru National Discipline avansate de inovare" programul.   Valorile USTB foarte mult și vor prețui pentru totdeauna tradiție lungă de a fi "riguroasă în învățare și cercetare și venerarea Practice". Peste 100.000 de absolvenți contribuie la societate peste tot în lume; cele mai multe dintre ele au devenit profesioniști și s-au alăturat elitele noastre naționale în domeniul politicii, economiei, științei și educației. Ca metalurgie și știința materialelor sunt cele două discipline pentru care este cel mai renumit, USTB este, de asemenea, cunoscut sub numele de "leagănul de ingineri siderurgice".   USTB este acum lucrează din greu spre obiectivul de a deveni una dintre cele de top de rang universități de cercetare din China și un institut de renume international de învățământ superior, cu propriile caracteristici distinctive. Păstrând în același timp poziția curentă de lider în metalurgie și științele materialelor, se face eforturi mari pentru a dezvolta alte domenii și pentru a realiza o structură disciplinară echilibrată în inginerie și tehnologie, știință, management, economie, științe sociale, umaniste și de drept în viitorul apropiat.

Această școală oferă și:

Cursuri

University of Science and Technology Beijing

Universitatea de Știință și Tehnologie de la Beijing a fost deschisă studiile de limbă chineză studenților internaționali din 1980. ... [+]

Program Introducere

Semestrul de primăvară: februarie-iunie

Semestrul de toamnă: septembrie până în ianuarie

Cerințe preliminare de aplicare

Solicitanții trebuie să fie cetățeni non-chinezi cu pașaport valabil, cu vârsta peste 18 ani și sub vârsta de 60 de ani, au obținut o diplomă de liceu.

Materiale de aplicație

1, formularul de cerere USTB pentru studenții internaționali cu o fotografie fixă. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web, să completați formularul și să trimiteți, apoi să imprimați o hârtie pentru a face referință.

2, Dovada finală a calificării academice sau a unui certificat de studii trebuie să fie documente originale sau copii certificate în limba chineză sau engleză.... [-]

China Beijing
Contactează şcoala
Chinez
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză