Citește Descrierea Oficială

Tianjin International Chinese College of Tianjin International Chinese College (TICC) este o instituție de limbă chineză acreditată de către Comisia de Educație Municipală Tianjin. Colegiul oferă programe de limbă chineză și emite vizele de studiu (X1 / X2) studenților din întreaga lume.

Colegiul nostru are în prezent două campusuri care acoperă suprafața totală de peste zece mii de metri pătrați cu facilități perfecte, cum ar fi sala de expoziții culturale chinezești, clasă multifuncțională, clasă de artă și așa mai departe. Pe lângă cursurile universitare, TICC invită artiști să predea cursuri de cultură chineză, cum ar fi muzica chineză, Kongfu, Beijing Opera, caligrafie chineză, tăiere hârtie și Guqin. Elevii pot învăța limba chineză, precum și cultura tradițională în același timp.

TICC face un efort deosebit în stabilirea experienței echipei de cadre didactice. Profesorii noștri trebuie să fie certificați de Hanban. Majoritatea cadrelor didactice au o diplomă de masterat sau mai mare. 80% dintre profesorii noștri au avut experiență de predare în străinătate, în timp ce 87% au co-scris manuale, cum ar fi "New Mandarin Series Handbook".

În ultimii cinci ani, am predat aproape 10.000 de studenți din mai mult de 30 de țări, cum ar fi America, Rusia, Canada, Italia, Marea Britanie, Coreea, Thailanda, Vietnam, Cambodgia și multe altele.

Adresă: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tel. (86) 22-27623035
Email: admissions@ticc.net.cn

Programe predate în:
  • Engleză
  • Chinez

Această școală oferă și:

Cursuri

Tianjin International Chinese College

Programul de limbă chineză este conceput pentru studenții care doresc să învețe limba chineză. Atunci când elevii se alătură programului în primul rând, aceștia vor fi pl ... [+]

Programul de limbă chineză este conceput pentru studenții care doresc să învețe limba chineză. Atunci când elevii se alătură programului în primul rând, aceștia vor fi plasați în diferite clase în funcție de rezultatul testului de plasare. La finalizarea programului, elevii își vor îmbunătăți competențele chinezești, vor folosi chinezii în comunicarea zilnică și vor pune bazele unor teste de competență cum ar fi Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) și Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Absolvenții noștri ar putea alege, de asemenea, să se aplice la universitățile chineze pentru studii ulterioare. În ultimii ani, absolvenții noștri sunt admiși la prestigioase universități chineze și colegii profesionale din cauza fluentului lor chinezesc și a claselor excelente de HSK și HKC.... [-]

China Nankai
Înscriere Deschisă
Engleză,Chinez
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, China
Website
Număr de telefon
+86 22-27623035