The Beijing Center for Chinese Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O

Ca și studenții noștri de azi, acești oameni au fost mari aventurieri și au arătat curaj, umilință și respect față de ceea ce au găsit aici. Ricci a găsit o prietenie deosebit de strânsă cu Xu Guanqi (启光启), care ia învățat stilul chinezesc de viață. La rîndul său, Ricci și-a împărtășit cunoștințele despre Occident.

Ne îndeplinim misiunea cu personalul profesional și dedicat al TBC.

Deci, dacă sunteți un nou venit sau o mână veche din China, experiențele oferite de TBC se vor schimba și vor provoca modul în care vă gândiți la China și, la rândul său, vă veți schimba viața.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Chinez

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Studiu chinez semestrul în străinătate program

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 China Beijing

Dacă sunteți în căutarea unui adevărat imersiune în China, Beijing Centrul (TBC) este destinația ta! Ieșiți din mulțime când vă îndrumăm de-a lungul unei excursii de 2 săptămâni în provincia sudică Yunnan sau în Traseul rutier de mătase din China de Vest. [+]

Dacă sunteți în căutarea unui a TRUE imersiune în China, Centrul de la Beijing (TBC) Este destinația ta!

Ieșiți din mulțime când vă îndrumăm de-a lungul unei excursii de 2 săptămâni în provincia sudică Yunnan sau în Traseul rutier de mătase din China de Vest. Sunați Beijing-ul la noua dvs. locuință, pe măsură ce voi și studenții din întreaga lume sunt adăpostiți în campusul Universității de Afaceri și Economie, unde se află centrul nostru. Puteți trăi cu un coleg de cameră chinez și puteți accesa tutorele dvs. de limbă personal ori de câte ori doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de vorbire.

Facultatea noastră vine de la institutele de top din Beijing, iar mulți dintre ei sunt cercetători recunoscuți la nivel internațional și cercetători. Luați note și examinați-le în biblioteca noastră privată care găzduiește una din cele mai mari colecții de cărți despre China, în China (în limba engleză, bineînțeles!).... [-]


Videoclipuri

Day in the Life of a TBCer

What it is like to live in Beijing

Silk Road Excursion

Yunnan Excursion

Internship Spotlight

Contactează
Adresă, linia 1 4th Floor Ningyuan Bldg of UIBE No. 10 Huixin East Street Chaoyang District Beijing,
100029 Beijing, Beijing, China
website https://thebeijingcenter.org
Telefon 0086 10 8415 8816