SN Mandarin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SN Mandarin School Chineză sau de Sud și Nord Mandarin este numit pentru direcțiile pe o busolă. Scopul nostru este de a ghida toți elevii de învățare din China pentru a-și atinge obiectivele într-un mod clar, eficient și rapid.

SN Mandarin există pentru a oferi cele mai bune, servicii de educație limba chineză cele mai eficiente și experiențe de învățare. Toți membrii personalului de la SN Mandarin se angajează să creeze și menținerea unui mediu de încredere și de îngrijire în cazul în care predarea și învățarea sunt interesante.

Din 2007, peste 4000 de elevi din mai mult de 40 de tari s-au realizat visul lor din China, cu suporturile de la SN Mandarin.

SN Mandarin este Calitatea Mandarin Scoala de IATCSOL, Test Center HSK oficial în Shanghai (Hârtie-și-Pen), partenerul strategic cu Institutul Confucius Online.

Chineză de studiu în China cu SN Mandarin școală din China în Shanghai. Există diferite opțiuni pentru tine de a învăța limba chineză. SN Mandarin School chineză, ca o Academie dinamică din China în cadrul Universității, combină autoritatea, certificare, susține viză, prețuri accesibile ale Universității și flexibilitatea, eficienta, clasa de dimensiuni mici, de școli din China privat Shanghai, pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni pentru a studia limba chineză în China și să învețe chineză în Shanghai.

În ceea ce privește întrebarea "De ce SN Mandarin"?

Pot exista două înțelegeri:

 1. De ce SN Mandarin este alegerea potrivită ca școală din China pentru a învăța limba chineză?
 2. De ce este școala chineză numit SN Mandarin (South & North Mandarin), la fel ca în limba engleză noi spunem de Nord și de Sud în schimb?

Să vedem ce SN Mandarin # 1

Eficacitate dovedita

 1. record de 10 ani a peste 4.000 de elevi si atinge obiectivele individuale
 2. 80% dintre elevii treci HSK 3 în 3 luni; 100% începe să citească în 1 săptămâni

Cadrele didactice de îngrijire și calificați

 1. Standardele de angajare stricte, cu rata de acceptare a profesorilor 2%
 2. Dedicate, full-time profesori cu grade didactice
 3. Cel puțin 3 ani de experiență anterioară
 4. o atenție individuală și personalizată de urmărire a progresului

Metodologia unică de predare

 1. Distractiv, interesant și eficient: Invata de Facand
 2. instrumente multiple și tipuri de multimedia

Misiune și valori

SN Mandarin consideră că învățarea chineză ar trebui să fie o distracție și călătorie interesantă. SN Mandarin dispune de metode eficiente de predare care vă ajută să ajungeți la destinația finală, în procesul de învățare chineză, mai ușor și mai rapid, și vă împiedică de la obtinerea pierdut de-a lungul drum.

Condusă de către misiunea de mai sus, SN Mandarin, a fost creat de o echipă de înaltă calificare, cu experiență, și profesori de îngrijire care doresc să împărtășească dragostea lor și de cunoaștere aprofundată a limbii chineze, și au următoarele valori:

 • Apreciem vechi și robust limba chineză și cultură
 • Apreciem interesele autentice și intențiile tuturor de a învăța și de a înțelege Mandarin chineză
 • Apreciem investițiile de timp și financiare realizate de studenții noștri
 • Apreciem încrederea pe care îi câștigăm de la elevii noștri să învețe de la cei mai buni, și în modul cel mai eficient
 • Apreciem pasiunea pentru predare, experiență și simțul de responsabilitate al tuturor profesorilor noștri
 • Noi apreciem toate feedback-ul din partea studenților și a cadrelor didactice în ceea ce privește toate experiențele personale și de clasă
 • Am valoare îmbunătățirea continuă și avansarea în metodologii de predare utile, practice și semnificative

Noi apreciem misiunea și viziunea noastră, și să ne dedic lor trăind pe o bază de zi cu zi! Vino alaturi de noi pentru a studia limba chineză în China și SN Mandarin va ajuta să-ți valorifici visul chinezesc!

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Chinez

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Vize intensiv Chineză curs + student la + acasă ședere / apartament

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă China Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 mai mult

Ne pregătim toate: planul de program, viza de student, activități de cultură, asistență pentru cazarea la cel mai mic cost.Click pentru a afla mai multe. [+]

Deoarece China devine o superputere mondială și economia continuă să domine restul lumii, acum este timpul pentru a învăța limba chineză. Noi am personalizat dezvoltat de studiu din China în străinătate programe pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Toate programele includ semnătură, cursurile noastre de limba chineză de calitate. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un curs care vă interesează, și noi ne ocupăm de restul - vize, activități, etc.

Textul tău aici... Ceea ce diferențiază SN Mandari®n de la alte programe de studiu în străinătate? Aflați mai practic utilizabilă chineză în viața de zi cu zi vs aplicabilă formală chineză numai în mediul academic Aflați mai multe rapid și eficient, cu metodele noastre de predare unice și creative față de alte instituții care urmează doar lecții standard de manual prescrise profesori de îngrijire și experiență, toate înaltă calificare și credentialed , fără admitere ușor de bătaie de cap și procesul de înregistrare comunitate puternică de studenți și profesori, care interacționează, prin intermediul și evenimente regulate sociale, culturale, de afaceri și activități 1-la-1 de urmărire a progresului și de follow-up Lista de programe Cuprinzătoare 30 + Visa Cuprinzătoare 20 + Visa Flexibil 12 + Visa Programul personalizat + Visa 1on1 privat Studiu + Visa Homestay pe termen scurt Spre deosebire de alte școli, SN Mandarin este în măsură să furnizeze viza de student C2-12 luni susținută și de vize cu intrări multiple pentru mai mult de 5 luni de studiu Și SN Mandarin este furnizarea Online Studiu Chineză... [-]

Contactează
Adresa locaţie
Jing'an HQ Campus, SN Mandarin Chinese Language School and Chinese Courses

F10, Room 1006, No.309, Yuyuan Road (corering Wulu Muqi Road), Jing'an District

Shanghai, Shanghai, CN
Adresa locaţie
SN Mandarin Hongkou, No.600 East Jiangwan Rd (Cornering Dalian West Road)
Shanghai, Shanghai, CN
Adresa locaţie
No. 2271, West Zhongshan Road, Xuhui District
Shanghai, Shanghai, CN
Adresa locaţie
SN Mandarin, Interchina Commercial Building No.33 Dengshikou Street, Dongcheng District
Beijing, Beijing, CN
Adresa locaţie
Bank of China Tower, 8 West Suzhou Avenue, SIP
Suzhou, Jiangsu, CN
Adresa locaţie
Sang Da Yuan, Xishan District
Wuxi, Jiangsu, CN