MY Chinese Study

Introducere

Citește Descrierea Oficială

MYChineseStudy este unul dintre cele mai private de institutele de limba chineză în Beijing, Republica Populară Chineză, care oferă în prezent programe de educație mandarină și activități culturale cercetători din întreaga lume. Fie că scopul de a învăța și de master a sistemului de limba chineză, explora China cu un curs de vară, de a descoperi sfaturi despre abilitățile de înțelegere din China, sau cufunda-te în societate mare, MY Studiu chineză va saluta si te cunosc cel puțin la jumătatea să depășească dezvoltarea ta personala dorințele și cerințele.

Începând din 2013, MY Studiu chineză și ChinaMate Mandarin Club au falsificat un parteneriat strategic cuprinzător. Va prezentam un material oral ChinaMate Mandarin alături recente brevet de abordare "Hypnotic și trezire" de predare chineză. Formarea cadrelor didactice și multi-media, modelul de educație duble clase, depășește în detaliu formatele tradiționale de predare, și ajută lingviști non-nativi chinezi fluent vorbesc chineza la cea mai în termen de 3 luni.

Pentru a se potrivi cel mai bine stilul de învățare, atât lecții private și sesiuni de studiu de grup sunt disponibile. Cursuri specializate în chineză de supravietuire, HSK și chineză de afaceri vă oferă o perspectivă în profunzime cu privire la înțelepciune chineză, obiceiurile, cultura, istorie, și practicile de afaceri contemporan. Aderarea activitățile noastre frecvente culturale, evenimente sociale, și excursii de o zi în și în afara Beijing, se va extinde simturile, contacte, și orizonturi în China.

Tu și MY studiu chinez poate începe călătoria noastră de chinezi iluminare momentul în care pus piciorul în capitala națiunii.

Prima scoala MYChineseStudy lui limba chineză este situat central în Sanlitun SOHO, o zonă renumită pentru atmosfera sa plină de viață internațional de lângă stradă bar Sanlitun, Deyun Ea, Yashow Îmbrăcăminte Market, și cartierului ambasadelor. Este locul pentru a experimenta stilul de viață modern chinezesc, și convenabil echilibru timp de formare și de agrement cu emoție! Acum MY Studiu chineză învață de la Beijing CBD, Anzhen Bridge, și Shangdi Tehnologia Informatiei Industria de bază. Elevii chinezi pot alege locație clasa corespunzătoare situației lor.

MY studiu chinez oferă o gamă completă de, incepator la expert, servicii educaționale care includ cursuri de chineză, studiu on-line din China, activități culturale, vizite de studiu și cursuri de vară. Putem facilita, de asemenea timpul în China prin furnizarea de extensii de viză, servicii rezidentiale, destinații de plasare de internship, cazare, aeroport pick-up-uri-și mai mult pentru a spori studiile și viața ta în China. MY Studiu chineză, gata să extindă orientare, companie, și de a ajuta, vă urează bun venit în familia să continue să crească.

Reduce stresul, șocul cultural, și neînțelegeri în China acum. Să începem cu promptitudine și de a reuși în călătoria de învățământ pentru a construi autentic carisma chinez, caracter, și legături cu comunicații corecte. "Limbi Deschide lumea ta," a crea mai multe oportunități captivant din Republica Populară Chineză cu MYChineseStudy, 麦芽 汉语.

Locații

Beijing

Address
Rm.3-323, 3/F, Retail Building No.3,
Sanlitun SOHO, 8 Gongtibeilu,
Chaoyang District

100027 Beijing, Beijing, China