Hutong School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În timp ce progresează mai rapid în chineză vorbite, elevii pune de asemenea bazele mai bune pentru personajul memorare de intelegerea logica de construcție caractere chinezești ".

Filozofia Citește mai multe despre filozofia noastră noastră și angajamentul nostru pentru studenți, absolvenți și tineri profesioniști din întreaga lume.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Chinez

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Program de internship in china

Campus Cu normă întreagă 1 - 6 luni Înscriere Deschisă China Beijing Shanghai + 1 mai mult

Cu 10 de ani de experienta plasarea tinerelor talente în societăți profesionale de China pe bază de echipa noastră multilingvă este dedicat pentru a oferi cea mai buna stagiu internațional [+]

Programul de Internship-ul în China - Beijing, Shanghai și Chengdu

Cu 10 de ani de experienta plasarea tinerelor talente în societăți profesionale de China pe bază de echipa noastră multilingvă este dedicat pentru a oferi cele mai bune oportunități de internship internaționale în Beijing, Shanghai sau Chengdu.

Intern de la Beijing, Shanghai sau Chengdu

Participa la Internship nostru la programul China, în oricare Beijing, Shanghai sau Chengdu, alegerea este de până la tine! Toate aplicațiile pe tot parcursul anului, programe demara la începutul fiecărei luni.

Stagii de top-evaluat într-o rețea largă de companii internaționale în diverse sectoare

Ne asigurăm că, destinația dvs. de plasare de internship se potrivește nevoilor si dorintelor tale.... [-]


Programul chineză intensiv

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 36 săptămâni Înscriere Deschisă China Beijing Shanghai + 2 mai mult

La Hutong Scoala, fiecare student are o evaluare unu-la-unu nivel și plan de studiu. Profesorii noștri nu se disting doar prin realizările lor academice [+]

La Hutong Scoala, fiecare student are o evaluare unu-la-unu nivel și plan de studiu. Profesorii noștri nu se disting doar prin realizările lor academice, ci, de asemenea, de abilitățile lor interpersonale și de devotament față de predare chineza mandarină.

Pentru că de predare personalizate este cheia rezultate rapide și eficiente, noi credem în clase mici pentru studiul chineza mandarină, cu o medie de 4 sau 5 elevi pe clasă. De asemenea, sunt private de clase disponibile.

În plus, metoda noastră de predare inovatoare, special adaptate pentru studenți Vest, separă vorbit mandarină și de recunoaștere a caracterelor, care a fost dovedit pentru a avansa ritmul de învățare limba.... [-]


Videoclipuri

Chinese is Easy - Episode 1: Tones

Chinese is Easy - Episode 2: Grammar

A China Adventure of a Lifetime by Hutong School