Go Abroad China

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Go Abroad China este o organizație veche de 13 ani dedicată promovării înțelegerii internaționale prin intermediul programului Learn Chinese în China și a stagiului în programele din China. Compania noastră este una dintre cele mai mari instituții de plasare a stagiilor la nivel global și furnizori de predare în limba chineză. Go Abroad China fost întemeiată pe preceptele potrivit cărora cel mai bun mod de a învăța limba chineză și de a experimenta cultura chineză este prin imersia într-un mediu chinez care separă recunoașterea pronunțată a limbii chineze și a caracterelor. Dacă doriți să progresați mai repede cuvântul dvs. chinezesc și să înțelegeți logica construirii personajelor chinezești, că venirea în China ar trebui să fie distractivă și interesantă, nu dificilă!

Go Abroad China este, de asemenea, cunoscut pentru stagiul nostru plătit în China pentru studenții internaționali cu unele dintre companiile Fortune 500. Alegeți dintre cele mai interesante și importante 14 sectoare industriale care operează în China cu China în Go Abroad China , dezvoltați abilități profesionale în industria preferată. Toate programele noastre oferă oportunitatea unică de a dezvolta abilități profesionale în industria preferată. În timp ce, de asemenea, expunerea la cultura dinamică a Chinei și stilul de viață.

10 motive pentru a alege Go Abroad China

1. Înființată în 2003 și singurul organizator de programe care oferă nu numai programul de internship, ci și programul de studiu chinezesc și programul de studiu în China.

2. Profesori calificați și cu experiență, toți absolvenți calificați, bilingvi, instruiți în mod cuprinzător și au o mulțime de experiență de ore didactice chinezești.

3. O gamă largă de programe pentru toate nivelele, un grup mic de clase chineze, îndrumare privată, studii la universități de top din China precum BlCU, Universitatea Peking, Universitatea Tsinghua, programe de stagii etc.

4. Credite, transcrieri și certificate, recunoscute și acceptate de toate universitățile din lume.

5. O gamă largă de cursuri chineze eficiente și practice pentru toate nivelurile.

6. O gamă de opțiuni de cazare de calitate - homestay, apartament privat și apartament comun.

7. Viața mare a studenților, diverse activități culturale distractive, prietenii din întreaga lume.

8. Personalul de serviciu profesionist care vă va ajuta să vă stabiliți în China.

9. Urmăriți personalizate în timpul stagiului sau studiului în China.

10. Parteneriatele academice din întreaga lume.

De ce GAC

De ce să Go Abroad China

După ce a decis să vină în China, cel mai bun mod de a experimenta această țară este să ni se alăture! Suntem bucuroși să luăm frustrarea din călătoria dvs. în timp ce vă concentrați asupra studiului, turului sau experienței de lucru în stagiu.

Ne mândrim cu următoarele aspecte ale organizației noastre:

Un pachet Service All-Inclusive

Cel mai bun lucru despre noi este că toate comisioanele noastre de program sunt limitate; nu este necesar să plătiți taxe suplimentare pentru serviciile listate. Pachetul nostru include, dar nu se limitează la:

  • Excursii și excursii
  • Asistență înainte de plecare și orientare la fața locului
  • Transferuri de la aeroport
  • Taxa de program total include și locuințele
  • manualele
  • Rețele și evenimente culturale
  • Certificat de finalizare și transfer de credit

Vă rugăm să aruncați o privire la lista noastră completă de asistență GAC și servicii de asistență.

Serviciu de suport 24/7

Personalul nostru este multinațional, foarte competent, profesionist și prietenos și ne străduim întotdeauna să oferim cele mai bune servicii clienților noștri internaționali. Ne asigurăm că aveți nevoie de fiecare nevoie, vă asigurați siguranța și faceți tot ce este necesar pentru a vă ajuta să vă adaptați la viața din China la prima sosire. Aveti nevoie de sfaturi de calatorie? Ai probleme cu achiziționarea de lucruri la supermarket? Vrei un medic vorbitor de limbă engleză în miezul nopții? Nici o problema! Acestea sunt tocmai lucrurile pe care le avem în grija. Disponibilitatea noastră neegalată și serviciul de cea mai bună calitate sunt punctele noastre cele mai puternice.

Limba

Aici îi îndemnăm pe clienții noștri să ia ceea ce au învățat în sala de clasă și să o folosească pentru a angaja poporul chinez local. Din lecții de afaceri chinezești, lucruri de bază cum ar fi învățarea numelor de țări în chineză, apoi deplasarea mai înaltă spre conținut mai bogat. În ceea ce privește partea culturală, puteți participa la cursuri interesante de gătit din China, arte marțiale, bucurați-vă de bucătăria variată din China și de multe alte activități. Este prioritatea noastră numărul unu aici, în Go Abroad China pentru a vă oferi o platformă pentru a profita la maximum de călătoria dvs. în China. Este într-adevăr cea mai bună modalitate de a învăța limba chineză; o combinație interesantă de limbă și cultură.

Oportunitate de rețea

Acest lucru este deosebit de important pentru clienții noștri care participă la programul de stagii. Organizăm evenimente de networking pentru a le ajuta să se întâlnească și să obțină cunoștințe de la indivizi de afaceri influenți și de succes. Niciodată nu știți care contact poate duce la angajarea pe termen lung! În afară de aceasta, ajutăm, de asemenea, participanții noștri diferiți la program să ajungă unul la altul, ducând la noi prietenii. Pentru cei care fac stagii plătite în China, crearea acestor rețele este deosebit de importantă.

Asistență financiară GAC

Noi credem că dacă vrei cu adevărat să vii în China atunci nimic nu ar trebui să stea în calea ta. De aceea oferim anual burse GAC și alte forme de ajutor financiar celor mai calificați candidați, dovedind dedicarea noastră promovării punților culturale și înțelegerii reciproce.

Profesionalism și onestitate

Suntem o echipă de angajați harnici și profesioniști și ne asigurăm întotdeauna că toate informațiile personale ale clienților noștri care ne sunt trimise în timpul procesului de solicitare sunt tratate cu cel mai înalt nivel de confidențialitate și sunt utilizate exclusiv numai pentru aplicații de program.

Dovedită calitate și satisfacție garantată

Fericirea și satisfacția clienților noștri se află în fruntea valorilor noastre. Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți mai multe cerințe specifice în ceea ce privește oricare dintre programele noastre, suntem gata să personalizăm și să căutăm alte alternative pentru a satisface nevoile dvs. De-a lungul anilor, am primit participanți din peste 20 de țări diferite; și datorită muncii grele, am primit în mod constant feedback pozitiv de la clienții noștri. Unii dintre absolvenții noștri recomandă chiar prietenilor lor să se îmbarce și să experimenteze China cu organizația Go Abroad China . Vă rugăm să aruncați o privire la Feedback-ul participanților și la Testimonialele video pentru a înțelege cum funcționăm.

Politica de plată și cel mai bun preț competitiv

Atunci când aplicați pentru oricare dintre programele noastre, avem nevoie doar de un depozit mic ca o plată în avans. Acest depozit va fi, desigur, dedus din taxa de program totală; NU veți fi obligat să plătiți costul întregului program până când vă oferim o plasare detaliată a programului cu care sunteți mulțumit, pentru a vă asigura că nu aveți niciun risc.

Cu o experiență de peste 10 ani și un loc solid în industrie, prețurile noastre sunt competitive și totuși garantează că veți beneficia la maximum de programul pentru care ați plătit. Ca o companie care funcționează pe deplin, știm cum funcționează piața; nișa noastră oferă servicii standard internaționale la un preț accesibil, care ne-a menținut să funcționeze și să rezistă competiției de mulți ani.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs: Anul gol în China

Campus Cu normă întreagă 6 - 12 luni

Luarea unui an semnificativ de decalaj devine din ce în ce mai importantă pentru oricine se apropie de o răscruce de carieră. La organizarea unui turneu în Go Abroad China , putem contribui la organizarea unui program de anvergură interculturală, îndeplinit și extrem de important, în domeniile schimbului de limbi chineze, plasarea stagiului în China, învățarea mandarinei în China, participarea la un program de studiu sau voluntariatul la Beijing. [+]

Programul de semestru / an

Luarea unui an semnificativ în străinătate devine din ce în ce mai importantă pentru oricine se apropie de o intersecție de carieră. La programul " Go Abroad China , oferim programe complet personalizabile, care vă permit să vă bucurați de un exercițiu de exerciții cu un exercițiu de exerciții foarte îndeplinit, prin plasarea stagiului în China, studiul Mandarin în China, studiile de studiu sau programe de voluntariat în China. Alegerea Chinei ca destinație nu numai că vă va îmbunătăți CV-ul și abilitățile, ci și mai mult, vă va lăsa cu experiența, cunoștințele și dezvoltarea personală pe care doar o experiență internațională o poate oferi.... [-]


Curs: Limba chineză intensivă

Campus Cu normă întreagă 2 - 48 săptămâni

Opțiunea noastră cea mai flexibilă de a studia chinezii în China, puteți merge la o mică școală de mandarine din Shanghai, cu cursurile noastre începând în fiecare zi de luni a anului, pentru diverse nivele. Clasele se desfășoară timp de trei ore de luni până vineri. Profesorii de la școala noastră partenere au mulți ani de experiență și o pasiune pentru predare. [+]

Program intensiv de limbă chineză

Opțiunea noastră cea mai flexibilă de a studia chinezii în China, puteți merge la o mică școală chineză din Shanghai, cu clasele noastre începând în fiecare luni de an pentru nivele diferite. Clasele se desfășoară timp de trei ore de luni până vineri. Profesorii de la școala noastră partenere au mulți ani de experiență și o pasiune pentru predare. Toți au beneficiat de o pregătire amănunțită pentru a preda limba chineză ca o limbă străină și sunt certificate oficial. școala noastră parteneră folosește situații de zi cu zi simulate ca abordare principală a învățământului, permițând studenților să învețe repede și într-o manieră relaxată care este imediat aplicabilă în afara sălii de clasă și abandonează modul de predare orientat spre test, punând un accent mai mare pe exercițiile de vorbire și ascultare intensă procesul de predare. Înainte de a începe cursul, vom evalua nivelul dvs. de limbă chineză scrisă și scrisă și vă vom încadra într-o clasă care se va potrivi cu nivelul dvs. Dacă aveți numai câteva săptămâni pentru a studia în străinătate în China sau puteți obține doar anumite date de la locul de muncă, vă vom putea acomoda programul.... [-]


Curs: Programul de liceu

Campus Cu normă întreagă 6 - 12 luni

Go Abroad China Programul de Liceu din Go Abroad China este unul dintre programele GAC China Study in the Country, care este orientat spre candidații străini de vârstă școlară: între 13 și 18 ani. În acest program, îi acceptăm pe acești candidați; le plasați într-o universitate chineză de renume din China sau în școli de limbă chinezească GAC pentru a studia de fapt chinezi în China pentru o perioadă de timp - de obicei, pentru câteva luni, un semestru în China sau un an întreg. Scopul acestui lucru este de a permite acestor solicitanți să învețe limba chineză în cel mai bun mod posibil, în timp ce învață și experimentează prima cultură chineză. Personalul nostru este format din cadre didactice și coordonatori de programe bine pregătiți, care vor ghida, îndruma și îi vor ajuta pe acești elevi cu tot ce au nevoie. [+]

Studiu în străinătate în programul de liceu din China - Prezentare generală

Go Abroad China Programul de Liceu din Go Abroad China este unul dintre programele GAC China Study in the Country, care este orientat spre candidații străini de vârstă școlară: între 13 și 18 ani. În acest program, îi acceptăm pe acești candidați; le plasați într-o universitate chineză de renume din China sau în școli de limbă chinezească GAC pentru a studia de fapt chinezi în China pentru o perioadă de timp - de obicei, pentru câteva luni, un semestru în China sau un an întreg. Scopul acestui lucru este de a permite acestor solicitanți să învețe limba chineză în cel mai bun mod posibil, în timp ce învață și experimentează prima cultură chineză. Personalul nostru este format din cadre didactice și coordonatori de programe bine pregătiți, care vor ghida, îndruma și îi vor ajuta pe acești elevi cu tot ce au nevoie.... [-]


Curs: Programul de limbă chineză

Campus Cu normă întreagă 4 - 20 săptămâni Înscriere Deschisă China Beijing

Aflați chinezii de la Beijing, de exemplu (sau orice alt oraș), pentru un semestru, un program de la Universitatea Mandarin, un program de grupuri mici, intensiv [+]

Programul de limbă chineză Gac

Aflați chinezii de la Beijing, de exemplu (sau orice alt oraș), pentru un semestru, un program de la Universitatea Mandarin, un program de grupuri mici, intensiv

Spune-mi mai multe!

Învățarea Mandarin chinez în China nu trebuie să ia o mare parte din timp din stilul tău de viață. Datele de începere a cursului sunt flexibile (programul nostru vă găzduiește!), În timp ce durata cursului trebuie finalizată în blocuri săptămânale. Programul este împărțit în trei părți, toate acestea vă vor ajuta să vă conectați la potențialul dvs. de învățare și să vă îmbunătățiți șansa de a stăpâni rapid limba chineză. Viața în Zhongguo - China în Mandarin - este plăcut surprinzătoare.... [-]


Curs: Programul HSK

Campus Cu normă întreagă 2 - 12 săptămâni

HSK, cunoscut sub numele de "Hanyu Shuiping Kaoshi" în limba chineză, este testul standard al limbii chinezești pentru vorbitori chinezi care nu sunt nativi, cum ar fi străinii și chinezii de peste hotare. Obiectivul principal al HSK este de a evalua nivelul standardului mandarin pe care l-a învățat. Testul modern HSK începe de la nivelul 1 până la nivelul 6. Ministerul Educației din China a aprobat mult testul HSK și, în plus, este o calificare recunoscută la nivel internațional a limbii chineze moderne. [+]

Prezentarea programului HSK

HSK, cunoscut sub numele de "Hanyu Shuiping Kaoshi" în limba chineză, este testul standard al limbii chinezești pentru vorbitori chinezi care nu sunt nativi, cum ar fi străinii și chinezii de peste hotare. Obiectivul principal al HSK este de a evalua nivelul standardului mandarin pe care l-a învățat. Testul modern HSK începe de la nivelul 1 până la nivelul 6. Ministerul Educației din China a aprobat mult testul HSK și, în plus, este o calificare recunoscută la nivel internațional a limbii chineze moderne.

Pentru străini, o calificare HSK este importantă în următoarele moduri:

Odată ce cunoașteți nivelul dvs. de competență chineză, îl puteți folosi pentru a găsi locuri de muncă bune în interiorul sau chiar în afara Chinei.Puteți să vă înscrieți cu ușurință la o universitate chineză, chiar dacă vă creșteți șansa de a ateriza o bursă pentru a veni în China pentru a studia.Odată ce vorbiți chinezii, este foarte convenabil când socializați, creați rețele și creați contacte de afaceri valoroase cu poporul chinez.Oportunitățile sunt mai largi atunci când sunteți fluent în mai mult de o limbă, mai ales că influența Chinei continuă să crească la nivel global.... [-]

Curs: Studiul Colegiului în China

Campus Cu normă întreagă 4 - 48 săptămâni

Go Abroad China , studiul unic în China College Program este facilitat în parteneriat cu unele dintre cele mai importante universități din China, cu sprijinul profesorilor de limbi străine din Beijing, al programelor de limbă din Shanghai (cu Universitatea Jiaotong și Fudan) și Nanjing. Când alegeți un program de studiu în străinătate în China pentru un semestru sau mai mult, veți găsi că locuiți într-unul din acele orașe. [+]

Programul Mandarin al Universității

Go Abroad China , studiul unic în China College Program este facilitat în parteneriat cu unele dintre cele mai importante universități din China, cu sprijinul profesorilor de limbă chineză profesioniști și experenați din Beijing, Shanghai Jiaotong, Universitatea Fudan și Nanjing. Atunci când alegeți limba chineză pentru studiul GAC în China pentru un semestru sau mai mult, veți găsi că trăiți și explorați aceste orașe.

Programele de colegiu GAC sunt concepute pentru a scufunda participanții la chinezii Mandarin într-o serie de moduri, inclusiv instruirea de clasă formală, îndrumarea după clasă, programul de schimb de limbi cu un speaker chinez Mandarin exepărut și nativ, în plus față de electives culturale și excursii în aer liber. Metodele de predare accelerată utilizate de universitățile partenere chineze permit participanților noștri să obțină instrumentele de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire chineză într-o perioadă relativ scurtă de timp. Pentru studenții deja avansați, aceste cursuri chineze au ca scop îmbunătățirea competenței studenților cu expresii chineze complexe. Programul de imersiune în limba chineză GAC integrează toate aspectele limbii chineze, inclusiv lectura, scrierea, vorbirea, ascultarea, gramatica, fonetică și vocabular. Fiecare curs acoperă situații zilnice din cultură, societate în istorie, astfel încât să ajungeți la stilul chinezesc și să dobândiți o înțelegere profundă a culturii. Instructorii și profesorii noștri sunt vorbitori nativi cu experiență și calificare profesională, cu calificare universitară în predarea limbii străine chinezești. Salutăm participanții de toate nivelurile vieții să vină și să studieze împreună! Acest tip de aranjament este cel mai potrivit... [-]


Videoclipuri

Meet-Bredly Chinese Language-Go Abroad China

Meet-Stephine-Intensive Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Tomos- Chinese Language Program- Go Abroad China

Meet Kyrra-Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Billy-Cultural Program-Go Abroad China

Meet Priyanka-Architecture Internship- Go Abroad China

Contactează

Adresă, linia 1 1F, Building 2, 2288 Zu Chongzhi Rd, Pudong shanghai
Shanghai, Shanghai, China
website http://www.goabroadchina.com/

Adresă, linia 1 A-1001, Guorun Commercial Plaza, No.46, West Forth Ring South Rd, Changping
Beijing, Beijing, China
website http://www.goabroadchina.com/

Adresă, linia 1 B-2105, BJ1505, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Rd, Chai Wan
Hong Kong, Hong Kong
website http://www.goabroadchina.com/

Adresă, linia 1 3/F, Building 12, Fuhua Rd, Futian District
Shenzhen, Guangdong, China
website http://www.goabroadchina.com/

Adresă, linia 1 No. 69, Guangsheng Rd, National High Technical District
Qingdao, Shandong, China
website http://www.goabroadchina.com/

Adresă, linia 1 Orange Street,Suite 600 One Commerce Center
DE 1980 Wilmington, Delaware, Statele Unite ale Americii
website http://www.goabroadchina.com/