EasyMandarin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre EasyMandarin școală din China

Cum am început și secretul succesului nostru

Noi încă mai amintesc prima lecție dată de EasyMandarin în vara anului 2006. A fost un mic grup de incepatori, care s-au adunat în micul salon de Shanghai apartament Scoala de co-fondatorul Yis Weintraub.

La acel moment, planul nostru a fost simplu - a crea un fel de școală de limba chineză am dori să participe și ar fi atât de mare, încât alții ar fi sigur să ni se alăture. Cât de greu ar putea fi?

Primii noștri studenți au inclus un inginer german, un absolvent de la Mauritius și un dansator brazilian care a pretins a fi fratele lui Ronaldinho star de fotbal (la acel moment Brazilia și cel mai faimos jucător din Barcelona). Acest lucru mai târziu sa dovedit a fi neadevărate, dar a fost o poveste mare să le spunem prietenilor noștri!

Plãcerea acestor primele lecții pentru ambele noastre școală nouă și mai devreme studenții noștri este ceva ce n-am uitat și încă mai conduce modul în care vom rula EasyMandarin astăzi.

Din 2006, am crescut la un campus de paisprezece săli de clasă moderne, într-o locație cu totul fantastică (am trece cu vederea Jing un templu de la etajul al XV-lea și, în anumite zile de festival, putem val „salut“ călugărilor în turnul clopotniță) și au devenit unul dintre Shanghai cele mai mari și cele mai de succes școli de limbă chineză.

Noi nu știam în 2006, că EasyMandarin va crește atât de repede. Dar schimbul de plăcerea și recompense de învățare din China cu mii de studenți, am ajuns să cunosc de-a lungul ultimilor ani a fost uimitor și este ceva ce nu obosi.

În interiorul și în afara sălii de clasă, ne iubim pe toți studenții noștri (chiar dacă ne trimite mesaje text la 3am cere ajutor!) Și cred în a merge la lungimi mari pentru a vă asigura că sunt fericiți.

Motivul succesului nostru este simplu - ne pasă oferind studenților cea mai bună experiență posibilă de viață și de învățare chineză în China.

EasyMandarin Cronologie

2006 - Aprilie:

Liann se execută o companie care ofera evenimente culturale de schimb și servicii de birou pentru străini în Shanghai. Yis sosește în Shanghai dupa ce renunti la slujba sa de la MTV din New York City.

2006 - iunie:

Liann și Yis se întâlnesc întâmplător în clădirea în care trăiește și Yis Liann funcționează. Ideea de EasyMandarin începe să devină o realitate.

2006 - Iulie:

EasyMandarin se deschide oficial cu clasele a avut loc la primul etaj al Shanghai apartament duplex Yis. Elevii începe rapid semnarea în sus.

2007:

EM se mută într-o locație nouă la 1851 Xinzha Road cu 3 săli de clasă la etajul 7; parteneriatul stabilit cu organizația de ajutor de student suedez, CSN

2008:

EM se extinde la 8 săli de clasă, adăugând încă 5 săli de clasă la etajul 8 din aceeași clădire.

2010:

EM depășește 1.000 de studenți inscrierile.

2011:

Școala se mută la o nouă locație cu vedere spre Templul Jing'an - se extinde la 14 săli de clasă moderne.

2012:

Înființate parteneriate cu Camera de Comerț Americană, Camera de Comerț germană, Camera de Comerț Daneză

2013:

parteneriatele cu B-Chineză School din Japonia și Școala chineză Nederland în Țările de Jos; Parteneri cu aventuri Dragon.

2014:

EM depășește 2.500 de studenți înscriși. Parteneri cu Camera de Comerț Elvețiană

2015:

EM dezvoltă resurse chinezești la cerere pentru WeChat - peste o mie de adepți până la sfârșitul anului. Înființat parteneriat cu site-ul comunității non-profit, ShanghaiMamas. Prezentat pe canalul global japonez de știri, NHK World.

Locații

Shanghai

Address
Jing’an Centre (Main Campus)
United World Plaza, 172 Yuyuan Rd, Bldg A, 15th Floor, Room 1501

200000 Shanghai, Shanghai, China

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: