Donghua University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

Situat în Shanghai, Universitatea Donghua este compus din Campus Yan'an Road în zona centrală a orașului și Campus Songjiang la leagănul istoric al orașului. Istoria Universității Donghua pot fi urmărite înapoi la înființarea Colegiului Nantong în 1912 de Zhang Jian, un industriaș celebru în dinastia Qing. În 1951, East China Institutul de Textile Science & Technology a fost fondată; în 1985, numele a fost schimbat în China, Universitatea de textile; în 1999, a fost schimbat din nou la Universitatea Donghua. Donghua Universitatea a fost aprobat ca universitate de stat-cheie în 1960 și este unul dintre 75 de universități, care în mod direct în cadrul Ministerului Educației din China. 26 programe de doctorat, 53 programe de masterat și 52 de programe de licență sunt disponibile pentru studenții internaționali. Exista peste 2700 de facultate și peste 30.000 de studenti inscrisi.

Cele mai importante discipline de la Universitatea Donghua sunt de textile, moda, materiale și comerț etc. Textile de Stiinta si Ingineria, disciplina-cheie de stat, se afla pe locul Nr 1 în Evaluarea disciplinei de prim nivel anunțat de China Titlurilor & Graduate Education Development Center (CDGDC). Începând cu anul 2005, numărul de hârtie de cercetare în SCI captată, EI și ISTP a depășit numeric totalul altor 9 instituții similare din textile renumite în întreaga lume. aplicatii În plus, multe realizari de cercetare s-au găsit în domeniul aviației și aerospațială, militare, de construcții, protecția mediului, noi materiale, etc., contribuții speciale au fost făcute pentru proiecte din China spatiale cu echipaj uman, cum ar fi Shenzhou V, Shenzhou VI și Shenzhou VII.

Donghua Universitatea apreciază cooperarea și schimburile internaționale. S-a stabilit o cooperare cu mai mult de 100 de universități renumite, centre de cercetare și întreprinderi din întreaga lume. Din 1995, acesta a găzduit cu succes Forumul Internațional de moda în timpul Festivalului de Cultură Shanghai International Fashion. În afară de 83th Conferința mondială de textile, Universitatea Donghua a susținut numeroase conferințe academice internaționale au adus egalitatea de mare, cum ar fi Forumul Internațional Academic pentru doctoranzi pe textile Science & Engineering, a 25-a Conferință Internațională de Inginerie de date, Conferința 2009 Americană Fiber Society, și Conferința Internațională privind Environmental Science & Technology, etc.

Încă din 1954, Universitatea Donghua a început să accepte studenți internaționali, care au fost printre primul grup de studenți de peste mări înscriși de universități chineze. Acesta a fost numit de către Shanghai Municipal Guvernului de a accepta studenții internaționali, cu Bursa din Shanghai a Guvernului. In anul 2002, Școala de schimb cultural internațional a fost stabilit, asumarea de responsabilități depline de recrutare, cultivarea și gestionarea studenților internaționali. După aceea, educația internațională student a dezvoltat de furtunos, iar pentru mai mulți ani consecutiv, o creștere scara ocupă locul de top în rândul instituțiilor de învățământ superior din întreaga țară. În 2013, 4562 studenții internaționali din 140 de tari studiate la Universitatea Donghua. Această populație se situează pe locul Nr 5 în Shanghai și nr.11 în China.

Locații

Shanghai

Address
1882 Yan'an Road West
Shanghai Shanghai, Shanghai, China