China Study Abroad

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiu în China cu CSA

China Study Abroad este o companie cuprinzătoare, accesibilă, orientată spre servicii, care oferă programe de limbă la universitățile chineze din toată China. Ne mândrim cu păstrarea costurilor pentru a continua studiile în străinătate în China deschise la cât mai mulți oameni posibil. În același timp, oferind tot sprijinul necesar pentru studierea în străinătate în China.

China Study Abroad oferă acces facil la programele lingvistice, educația superioară și oportunitățile din China prin următoarele:

  1. Sfaturi gratuite și informații despre orice program universitar din China
  2. Ajutați-vă să vă duceți în China, inclusiv sfaturi generale și ajutor cu vize
  3. Ajutați-vă să vă stabiliți când veniți
  4. Vă ajută să vă maximizați timpul în China, astfel încât să puteți profita din plin de această experiență

Cum facem asta?

Sfaturi gratuite - Întrebați-ne despre orașe, universități, cursuri disponibile, viața în China. Vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie. În mod gratuit.

Noțiuni de bază în China - Dacă aveți nevoie de ajutor cu documentația pentru a obține programul pe care îl doriți, vă vom ajuta. Aceasta include completarea cererii dvs., colectarea scrisorilor necesare de admitere / documente de viză de la universitate, trimiterea lor înapoi către dvs. și ajutorul pentru obținerea vizei dvs. (în țările selectate). Vom face toate acestea pentru US $ 150, care include taxa de înscriere la universitate și poșta documentelor!

Începeți să vă stabiliți - Credem cu tărie că, cu cât vă aflați mai repede, cu atât mai mult veți ieși din experiența dvs. din China. Spre deosebire de unele țări, China are nevoie să se obișnuiască și suntem aici pentru a ne ajuta. A ieși singur în China este cu siguranță o aventură, dar poate dura și luni pentru a da totul în evidență. Vă vom ajuta să accelerați acest proces, ceea ce înseamnă că veți obține mai mult din experiența dvs. Cu planificatorul nostru personalizabil de program, totul este foarte simplu. Înscrieți-vă pentru ceea ce doriți, nimic altceva, nici mai mult, nici mai puțin. Acest lucru poate fi la fel de mic ca un pickup aeroport sau include cazare sau un tutore de limbă privată sau Pachetul nostru CSA 24/7 Asistență .

Maximizați-vă timpul în China - facem acest lucru oferindu-vă câteva lucruri suplimentare pe partea care vă vor adăuga cu adevărat experiența aici. Voluntariatul, internarea, călătoriile sau predarea, avem pentru dvs. o mulțime de opțiuni. Nu numai că acestea vor fi distractive și provocatoare, dar ele vor adăuga, de asemenea, în mod semnificativ la CV-ul dvs. Aceste tipuri de oportunități suplimentare sunt greu de organizat și în timp ce vă ocupați de stabilirea, weekend-urile vor zbura. Nu putem sublinia cât de importante sunt aceste opțiuni suplimentare în timpul dvs. în China.

Sunteți gata să vă începeți aventura în China? Dă-ne un telefon, Skype ( info-chinastudyabroad ) sau ne trimiți un e-mail la info@chinastudyabroad.org și împreună vom planifica excursia ta perfectă în China!

Top zece motive pentru a studia în China:

1. Limba, evident!

Nu este nimic atât de eficient ca învățarea unei limbi în țara de proveniență - mai ales dacă mai mult de un miliard de oameni locuiesc în această țară! Ai merge în Franța pentru a învăța limba franceză, Italia pentru a învăța limba italiană, Japonia pentru a învăța limba japoneză ... așa că învățarea chinezilor în China este o alegere naturală. Prin studierea în China puteți folosi ceea ce învățați de la orele dvs. și îndrumarea dvs. unu-la-unu imediat; să comande mâncare la un restaurant, să se hrănească la o piață locală, să converseze cu șoferii de taxi și chiar să-și facă prieteni noi. La urma urmei, atunci când mai mult de o cincime din populația lumii vorbește despre o formă chineză, probabil că veți întâlni una dintre ele mai devreme sau mai târziu!

2. Istoria.

O țară așa de populată ca China nu a ajuns atât de mare peste noapte - a durat mult, mult timp. Cele mai vechi exemple de istorie scrisă chineză datează din 1600 î.Hr., deși povestirile se referă la evenimente care au avut loc până acum 4200 de ani! De atunci, China a suferit episoade de expansiune și contracție, de război și pace, de sărăcie și prosperitate, de invazie și de revoltă, de unificare și conflicte civile, de imperiu și de state luptătoare. Chiar și dinastiile imperiale ale invadatorilor străini, cum ar fi Mongolii și Manchusii, au respectat lunga istorie a pământului lor cucerit - ambii s-au asimilat în cultura chineză, în loc să-și impună propriile popoare. În timp ce studiați Mandarin în China, vă veți absorbi și în această istorie bogată și fascinantă, care nu reușește niciodată să captiveze vizitatorii.

3. Alimentele.

Înainte de a veni în China, probabil că ați făcut o probă de mâncare chinezească în țara dvs. de origine, dar există mult mai mult pentru bucătăria chineză decât bilele de porc dulce și acru și puiul generalului Tso! De fapt, există o gamă atât de largă de gusturi și arome în China, încât este destul de dificil să se definească un stil unic de hrană "chineză". De la mâncarea cantoneză dulce și tangoasă din Guangdong până la spiciness numărătoarea bucătăriei Sichuan și din multe varietăți de găluște în vasele de sticlă bambus stilizate până la eleganța raței roșii clasice din Beijing, sunteți obligați să descoperiți ceva care să vă ofragă gusturile!

4. Cultura.

După cum vă puteți imagina, o civilizație de peste 4000 de ani a dezvoltat o cultură prea bogată pentru a descrie în câteva cuvinte ... dar să încercăm: Confucianismul, taoismul și budismul. Mandarin și cantoneză. Kung fu și tai chi. Călugări Shaolin și temple budiste. Jet Li și Jackie Chan. Gong Li și Zhang Ziyi. Chen Kaige și Zhang Yimou. Crăciunul Tiger, dragonul ascuns. Adu-mi concubina. Arta războiului, de Sun Tzu. Feng Shui. Yin și yang. Calendarul lunar. Anul Nou Chinezesc și Festivalul de primăvară. Festivalul Dragon Boat. Festivalul de jumătate de toamnă și sângele de lună. Zodiacul chinezesc. Balaurul și Phoenixul. Porțelan și caligrafie. Vase Ming, ornamente jad și haine de mătase. Războinici de teracotă și statui budiste. Opera chinezeasca. Ciorile, sulițele, tobe și gonguri ... doar pentru a numi câteva.

5. Oamenii.

Dacă v-ați întâlnit cu persoane chinezești, șansele sunt că ați întâlnit pe cineva din grupul etnic chinez Han. Cu peste 1,2 miliarde de persoane din China, Taiwan și Hong Kong, plus o diasporă de peste 40 de milioane de oameni din întreaga lume, Hanii chinezi sunt cel mai mare grup etnic din lume. Însă populația Chinei include și alte 55 de minorități etnice distincte, de la Manchus din dinastia Qing până la oamenii din Hui din Drumul de mătase, de la uigurii din Asia Centrală până la descendenții mongolari ai lui Genghis Khan, fiecare având propria lor istorie și cultură . Învață chinezii în China și vei avea ocazia să-i întâlnești pe mulți dintre ei pentru tine.

6. Pământul.

Ca țară a treia cea mai mare din lume în funcție de mărime, nu există lipsă de locuri de parcurs și lucruri de văzut în timp ce trăiți și studiați în China. De la dunele de deșert și pajiștile din nord până la climatul subtropical al sudului, țara vă va fascina. Verificați munții și viziunile aparent neterminate ale provinciei Yunnan, experiența formațiunilor suprarealice de calcar din Guilin și Yangshuo sau imaginați-vă ca un războinic în armata lui Genghis Khan atunci când faceți călărie pe stepele mongolei interioare. Urmați sângele vieții comerciale a râurilor pe Chang Jiang (râul Yangtze), pe măsură ce împarte China spre nord și spre sud pentru mai mult de 6000 kilometri. Toate acestea sunt posibile și nici nu am menționat încă pandele!

7. Orașele.

Majoritatea oamenilor pot numi doar Beijing sau Shanghai când vine vorba de orașe chinezești, dar există, de fapt, peste 160 de orașe din China cu o populație mai mare de 1 milion. Datorită diferențelor regionale în ceea ce privește climatul, mediul fizic, bucătăria și chiar dialectul vorbit, nu e de mirare că și chinezii au probleme în a-și face rost de lucruri. În timp ce înveți chinezii, puteți alege să vedeți Beijingul în toată splendoarea sa imperială sau să locuiți aproape de peisajul de carte poștală din Lijiang, să vă energizați în agitația și agitația Shanghai sau să vă relaxați pe plaja din Qingdao. Alternativ, dacă frigurile reale sunt mai mult stilul dvs., vizitați Harbin în ianuarie pentru festivalul de sculptură de gheață, unde veți vedea clădiri întregi sculptate din gheață! Studiind în China, veți avea toate șansele să ieșiți dincolo de marile orașe și să experimentați tot ceea ce țara are de oferit.

8. Economia.

Trebuie să mai vorbim despre economia Chinei? Este al doilea ca mărime din lume, după Statele Unite, care a crescut cu aproximativ 10% pe an în ultimii 30 de ani. Cu toate acestea, cu un PIB pe cap de locuitor anual mai mic de 4000 dolari SUA, există încă mult spațiu de îmbunătățit. Și ce altă țară se poate lăuda ca fiind un jucător în cât mai multe domenii ca China? Pe lângă industriile tradiționale din agricultură și producție, țara a devenit, de asemenea, lider mondial în domenii precum mineritul, panourile solare, trenurile de mare viteză și telecomunicațiile. China a devenit chiar și cea mai mare piață de automobile din lume, depășind SUA pentru prima dată în 2009.

9. Școlile.

Fie că sunteți în căutarea unui curs de limbă chineză pe termen scurt, fie că faceți un program de studii, există o instituție din China care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Adaptați cursurile de limbă la programul propriu de la Academia de Mandarin din Beijing. Petreceți-vă invitația de vară Mandarin lângă plaja de la Ocean University din Qingdao. Luați o cursă la Universitatea de limbă și cultură din Beijing, cea mai bună școală din țară pentru profesorii chinezi. Provocați-vă într-o instituție precum Universitatea Peking sau Universitatea Tsinghua, ambele clasate în topul 60 în lume de QS World University Rankings și The Times Higher Education World University Rankings. Indiferent ce căutați, îl găsiți aici.

10. Viitorul.

În lumea noastră interconectată și globalizată, China este și va continua să facă parte din viața noastră, fie că ne place sau nu, de ce să nu ne implicăm? Posibilitățile aici sunt nesfârșite, posibilitățile nelimitate. Venind în China nu este numai cea mai bună modalitate de a învăța limba chineză, ci și o oportunitate minunată de a întâlni noi prieteni și de a face noi contacte. Chiar dacă nu intenționezi să rămâi aici pe termen lung, experiența de a studia în China va merita să îți pui CV-ul sau CV-ul cel puțin. În timp ce restul lumii se distruge în perioadele economice și sociale, Regatul Mijlociu se îndreaptă spre viitor, construind viitorul: învață chinezii în China și construiește viitorul tău

Contacteaza-ne

Doriți să aflați mai multe despre programele noastre de studiu în străinătate din China? Personalul internațional profesionist și experimentat al CSA se străduiește să furnizeze informații și sfaturi fiabile și eficiente.

Rețineți că puteți ajunge la orice birou prin e-mail la adresa info@chinastudyabroad.org

Sau pe Skype la birou-chinastudyabroad

Locații

Beijing

Beijing

Londra

London

Buenavista

Mexico City

Shanghai

Shanghai

Sydney

Sydney

Veneția

Venice

Madrid

Madrid

San Francisco

San Francisco

Toronto

Toronto