triOS College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

trio Colegiul a ajutat peste 20.000 de elevi să devină, absolvenți de succes, de locuri de muncă gata de peste 20 de ani. trio este înregistrat ca un colegiu de carieră privat în Carieră Colegii private Act, 2005.

Canadian deținut și operat, trio este un colegiu de carieră privat-premiat al cărui viziune este de a îmbunătăți viața prin schimbul de informații și tehnologie. trio oferă numeroase programe de diplomă de cariera sa concentrat pe 5 facultăți care să permită studenților să descopere un bogat, viitor mai plină de satisfacții.

Cu 9 locatii convenabile în întreaga sud-vestul Ontario, trio Colegiul a fost fondat în 1992 de către co-fondatori, care continuă să ofere hands-on de direcție și de conducere.

Fondatorii

Frank Gerencser, Chief Executive Officer

Frank Gerencser este Chief Executive Officer și co-fondator al trio College Business Technology Healthcare. Frank un lider în sectorul Career College, servind ca presedinte al Asociatiei Ontario Colegii de carieră și membru al Asociației Naționale a Colegiilor de carieră precum și co-prezidarea comisiilor influente privind ocuparea forței de muncă, educație la distanță, Promovarea internațională și mai mult. Frank are o diplomă în Proiectarea sistemelor Inginerie de la Universitatea de la Waterloo.

Stuart Bentley, Presedinte si Chief Operating Officer

Stuart Bentley este președinte și Chief Operating Officer al trio College. El a servit pe diferite Microsoft Corporation și consiliile consultative de învățare CompTIA și focus-grupuri, precum și pe o serie de consiliu de directori de companii private și publice, inclusiv AME Learning Inc În plus, Stuart este un membru al Institutului de Administrație Corporate. Stuart deține o diplomă de licență Comerț de la Universitatea McMaster.

Locații

Mississauga

Address
triOS College
6755 Mississauga Rd., Suite 103

L5N 7Y2 Mississauga, Ontario, Canada