York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lumea noastră are nevoie din ce în ce mai mult de gânditori creativi pentru a aprinde noi idei îndrăznețe, a inventa experiențe transformatoare și a dezvolta soluții inovatoare pentru provocările globale. Fiind unul dintre principalele centre de educație în artă din America de Nord, Școala de Arte, Media, Performanță și Design (AMPD) a Universității York vă va dezlănțui creativitatea și vă va pregăti să prosperați într-o lume în care cel mai valoros atu este creativitatea.

Aceasta este oportunitatea dvs. de a vă alătura Debrei Brown (coregraful Cirque du Soleil), David Quilico (vicepreședinte Sony / ATV Music Publishing Canada), Georgiana Uhlyarik (curator asociat de artă canadiană, Galeria de artă din Ontario) și Hael Kobayashi (executiv Director de Inteligență Creativă, Universitatea de Tehnologie, Sydney), în calitate de absolvenți ai AMPD din York, definind în mod unic ce înseamnă creativitatea astăzi și cum va fi imaginată mâine.

Școala noastră este dedicată excelenței, experimentării și conducerii. Învățarea făcând este semnul distinctiv al programelor noastre. Oferim pregătire profesională intensivă și studii academice aprofundate în dans, design, media digitală, film, muzică, teatru și arte vizuale.

Dar rigoarea disciplinară este doar o parte a experienței AMPD. Îndrumați de artiști premiați și cercetători de renume cu experiență din lumea reală, veți depăși limitele dintre mass-media artistică, veți explora tehnologiile emergente și veți descoperi latura creativă a altor domenii. Veți câștiga experiență practică, veți explora opțiuni de carieră și veți construi relații cu potențiali angajatori prin plasamente pe teren, stagii și parteneriatele școlii cu industrii creative și organizații de artă, de la Facebook la etapa canadiană.

Ai un vis. Acesta este timpul tău și acesta este locul pentru a transforma acel vis în noi moduri de gândire, noi căi pentru creativitatea ta și noi căi spre succes după absolvire.

Locații

Toronto

Address
4700 Keele Street
M3J 1P3 Toronto, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră