Via Training Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Victoria Academiei Internaționale deschis in august 2002, și, în curând a dezvoltat programul de VIA TESL Diploma. Diploma de Programul VIA TESL inceput sa foloseasca programa actuală în ianuarie 2003. Lilla Capaldo, plin instructor programul nostru oră timp de 120, a aderat la facultate VIA TESL Programul în 2010, după terminarea programului de VIA Diploma TESL și ESL predare la Victoria Academiei Internaționale de mai mulți ani. Ea aduce o bogăție de experiență de predare ESL în programul TESL și este în prezent Programul TESL Autorității și Practică Autorității.

Desigur TESOL / TESL prin intermediul Centrului de Formare este cel mai lung program de funcționare pe Vancouver Island și suntem mândri de profesori și curriculum-ului nostru. Am fost de formare de profesori de 10 ani și au o reputație excelentă. Grade noastre plece cu tot ce au nevoie pentru a gestiona cu succes clasele lor și sunt bine echipate pentru a găsi de lucru de predare.

Profesorii noștri sunt bine-iubit de toti studentii de energie ridicat și mod de a face sala de clasă prind viață. Ei fac uz de mai multe simulări de lecție, preda elevilor de tone de activități utile, încurajeze și să sprijine studenții atunci când este rândul lor de a practica de predare. Acestea oferă sfaturi excelente și asigurați-vă că elevii sunt pregătiți pentru a oferi o clasă.

Profesorii obține cele mai multe lor de formare la Centrul nostru, deoarece, spre deosebire de multe alte colegii de formare a profesorilor, suntem, de asemenea o școală ESL astfel încât elevii TESL au o șansă de a observa propriile clase și de a interacționa cu studenții noștri. Ei au, de asemenea, o șansă de a se consulte cu profesorii noștri canadieni English Despre stilurile de predare. Avem o mică bibliotecă de cărți pentru profesori TESL de a consulta, calculatoare pentru utilizarea lor în clasă sau pe pauze și gratuit W-Fi gratuit. Mulți studenți să stați în jurul valorii de după orele de clasă și se bucură de cafea gratuită în timp ce naviga pe internet.

Prin Conversație programul nostru Amicii, elevii TESL au o șansă de a practica de predare una-o cu studenții noștri. Absolvenți TESL poate începe cariera lor și pentru a construi ore prin intermediul programelor de voluntariat Asociația intercultural Victoria lui.

Fundal

Victoria Academiei Internaționale a deschis Centrul de Instruire VIA in 2005 ca o extensie a programelor ESL oferite la VIA. Cu programe concepute de TESL de masterat și de ESL educatori, Centrul de Instruire VIA a crescut de la un program full-time TESL la două două programe TESL online, full-time și. Bazat pe Comunicativ Limba de predare (CLT), VIA TESL Diploma de programe sunt concepute pentru a satisface sau depășesc cerințele TESL Canada.

Locații

Victoria

VIA Training Centre

Address
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, British Columbia, Canada
Număr de telefon
+1 250-590-3085

Programe

Această școală oferă și: