Toronto Film School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Toronto Film School

Toronto Film School clasată ca o școală de top de film de către QS World University Rankings, oferă un mediu de învățare rapid și foarte colaborativ, conceput să te înrobească cu teoria și abilitățile necesare pentru a-ți urmări pasiunea. Indiferent dacă aspirațiile dvs. sunt în film, design, jocuri video sau modă, Toronto Film School este locul unde veți găsi o comunitate creativă, instructori premiat și o rețea de colegi care vă propulsionează în cariera pe care o visezi. Școala oferă programe precum Film Production, Acting, VideoGame Design și multe altele.

117974_1.jpg

Ce știe Toronto Film School Apart?

Profesionisti din industrie

Veți fi îndrumat de o varietate de producători de filme, producători, cinematografi, designeri de modă, designeri de jocuri video și profesioniști din industria activă. Instructorii noștri vă oferă cele mai recente informații despre industrie și cele mai bune practici, precum și oportunități de rețea interesante.

Colaborare intersectată

La Toronto Film School , puteți colabora cu studenți din toate programele creative. De asemenea, dezvoltați relații profesionale neprețuite și rețele transfrontaliere, care vor ajuta la deschiderea ușilor pentru o carieră în industria modei și a divertismentului.

Studenții noștri câștigă premii

La Toronto Film School , studenților cu aceeași gândire care împărtășesc pasiunea pentru artele creative te înconjoară. Multe premii câștigate de acești studenți de la organisme de prestigiu, cum ar fi Festivalul de CANNES și Premiile Thea, sunt un testament al muncii lor și dedicării lor meseriei. Ca student la Toronto Film School , te poti conecta cu acești studenti si invata de instructori experimentati.

Educație în lumea reală

Toronto Film School este cunoscută pentru modelarea absolvenților premiat care continuă să devină lideri ai industriei și excelează în domeniul lor ales. Acest lucru se datorează faptului că absolvenții noștri părăsesc școala cu abilități practice, abilitățile de promovare și un portofoliu bine rotunjit.

Pathway

Toronto Film School înțelege cerințele dvs. actuale și viitoare de carieră. Prin acordul nostru de articulare cu Universitatea Yorkville, puteți să vă urmăriți rapid calea spre o diplomă de licență în administrarea afacerilor pentru a obține abilitățile de afaceri necesare pentru avansarea carierei creative.

Locația campusului principal

Cu 4 campusuri din Toronto, studenții se pot scufunda complet în oraș.

Dimensiuni mici de clasă

În clasele mici, veți avea ocazia să vă atingeți întregul potențial prin instruirea și îndrumarea individuală. Veți avea, de asemenea, mediul de colaborare potrivit pentru a construi relații cu colegii de clasă și cu studenții în cadrul programelor creative.

Locații

Toronto

Address
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Toronto, Ontario, Canada

Toronto

Address
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Toronto, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră