The Cut Fashion Design Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit în camera de tăiere. Unde se face stilul.

Suntem în faza de a transforma visele de modă într-o realitate. Oferind o gamă de cursuri de formare continuă pentru educație continuă, precum și servicii de producție pentru designeri și mărci, suntem locul dvs. unic pentru toate nevoile dvs. de producție și educație.

Camera de taiere, deținută de expertul în producție de îmbrăcăminte și de producție, Liza Deyrmenjian, cu peste 25 de ani în industria modei, are talentul să proiecteze întreprinderi care reușesc.

Camera de taiere este locul în care se întâmplă totul - ideație și design, modelarea, aprovizionarea, prelevarea de probe și producția. Este, de asemenea, în cazul în care începători și designeri condimentat deopotrivă vin împreună pentru a îmbunătăți abilitățile lor și să învețe pe cele noi cu Cutting Room Design de modă și Merchandising Academy-Cut.

Cu un picior în Vancouver și celălalt în New York City, The Cutting Room susține brandurile de modă și stil de viață, coaching-ul de pornire, și învață următoarea generație de producători și executanți prin intermediul gamei The Cut de cursuri de design de modă.

Liza D.

Liza Deyrmenjian, proprietar al The Cutting Room, un lider stabilit și respectat în designul de îmbrăcăminte, producție și are un talent pentru proiectarea afacerilor care reușesc. Ea iubește eficiența la fel de mult ca o estetică, o marjă cât o face dreptate și o sustenabilitate la fel de mult ca stilul. Abordarea sa echilibrată determină marile branduri în direcții sănătoase și oferă un start-up cu o bază solidă de lansat. Ea este fondatorul firmei FBA360 , o firmă de coaching de modă din New York. Liza știe cum să facă lucrurile și să facă lucrurile să se întâmple.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Course in Couture Pattern Making Evening Wear / Special Occasion Level 2

Campus Cu normă întreagă 18 săptămâni January 2019 Canada Vancouver

In this comprehensive and specialized 18-week course, you will focus on the intricacies and techniques utilized in evening wear and bridal. [+]

In this comprehensive and specialized 18-week course, you will focus on the intricacies and techniques utilized in evening wear and bridal.

Students will learn how to draft, construct and manipulate fabrics utilizing a variety of specialty fabrics and finishes, including beading, lacework, and tailoring, as well as learn how to drape in jersey and silk.

At the completion of this module, you will draft and assemble two couture evening wear designs that reflect your personal design point of view and brand. This advanced course has entry requirements of a one-year Pattern Making course or equivalent.

Term: 18 weeks x 18hrs/week = 324 hoursWeekly: Lecture 6 hrs/week. Lab 12 hrs/week... [-]


Course in Fashion Design, Illustration & Creative Direction

Campus Cu normă întreagă 16 săptămâni January 2019 Canada Vancouver

This 16-week comprehensive course is tailored to fashion-focused students who want to develop their design skills and is taught by top industry experts. [+]

This 16-week comprehensive course is tailored to fashion-focused students who want to develop their design skills and is taught by top industry experts. Learn how to conceive, conceptualize and create a full fashion collection for industry presentation.

Using fashion illustration techniques, you will gain skills in drawing the fashion figure, and be able to illustrate your designs on high fashion croquis, utilizing multimedia tools to implement color into the sketch. The entire fashion cycle and design process will be explored from conception, research, customer profile, and mood, to inspiration and execution.

To complete the creative design process, a final 40-look collection, specific to each designer’s unique point of view, will be created in full color, with fabric swatches and technical flat drawings, presented in a professional portfolio.... [-]


Course in Pattern Making & Assembling Technique

Campus Cu normă întreagă 16 săptămâni January 2019 Canada Vancouver

The Pattern Making and Construction Module consists of 16 weeks of intensive skill building. The course enables students to become industry proficient in Pattern Making, fit and sewing construction. [+]

The Pattern Making and Construction Module consists of 16 weeks of intensive skill building. The course enables students to become industry proficient in Pattern Making, fit and sewing construction.

The first six weeks are dedicated to learning the fundamentals of pattern making, fit and sewing, and by Week 7 students choose their ‘design’ stream: active/technical wear, evening wear, contemporary women’s or menswear.

A small class size of 12 allows for individual attention, where we provide an industry-level professional environment and the opportunity for students to learn the necessary specialized skills through hands-on training by highly qualified professors.

Students produce garments throughout their studies and create a cohesive 6-piece collection as their final project. Some sewing experience is required. sheets, and cost of markers. Some manual pattern making experience is recommended to take this course.... [-]


Curs de dezvoltare produs, producție

Campus Cu normă întreagă 14 săptămâni July 2019 Canada Vancouver

Acest curs integrat hands-on de 14 săptămâni vă va prezenta afacerea de dezvoltare a produselor și fabricarea de îmbrăcăminte. [+]

Acest curs integrat hands-on de 14 săptămâni vă va prezenta afacerea de dezvoltare a produselor și fabricarea de îmbrăcăminte . Profesioniștii din industria de vârf vă vor învăța cum să aduceți produsul dvs. de la concept la sfârșit.

Veți învăța să începeți dezvoltarea de produse, inclusiv înțelegerea științei textile, cum să construiți prototipuri și cum să identificați tehnicile de construcție de îmbrăcăminte de bază. Veți pregăti pachetele de specificații tehnice standard pentru industrie și veți învăța cum să surprindă materialele și forța de muncă, atât la nivel local, cât și în străinătate. Sunt evidențiate structurile de cost și planificarea producției.... [-]


Curs în Marketingul de modă

Campus Cu normă întreagă 14 săptămâni January 2019 Canada Vancouver

În acest curs intensiv de 14 săptămâni, veți învăța cum să deveniți un marketer de modă eficient. [+]

În acest curs intensiv de 14 săptămâni, veți învăța cum să deveniți un marketer de modă eficient. În lumea competitivă a industriei modei, aveți nevoie de abilități care să vorbească cu consumatorul, indiferent dacă doriți să lucrați pentru o companie stabilă sau să dezvoltați "Brand of You" .

În mediul media greu de astăzi, este esențial să puteți comunica ADN-ul unei mărci pe piața țintă. Aflați abilitățile necesare pentru succes prin colaborarea cu profesioniștii din industrie pentru a obține accesul la activitatea creativă și profitabilă a modei.

Termen: 14 SĂPTĂMÂNI X 20 / HRS = 280 ORE WEEKLY: LECTURA 8 HRS / SĂPTĂMÂNĂ. LAB 12 HRS / SĂPTĂMÂNĂ... [-]


Curs în modelul tehnic de fabricare a îmbrăcămintei avansate / îmbrăcăminte activă la nivel 2

Campus Cu normă întreagă 14 săptămâni June 2019 Canada Vancouver

În acest curs provocator și specific pentru industria de 14 săptămâni, veți afla cum sunt proiectate și fabricate articolele de îmbrăcăminte tehnice. [+]

În acest curs provocator și specific pentru industria de 14 săptămâni, veți afla cum sunt proiectate și fabricate articolele de îmbrăcăminte tehnice .

Cu accent pe modelarea modelelor care utilizează proprietățile tehnice și de performanță ale diferitelor țesături pentru anumite utilizări finale, cum ar fi sportul, recreerea, supraviețuirea și protecția, veți urmări studii avansate de realizare a modelelor și de îmbrăcăminte, adaptate la entuziaștii sportivi în aer liber.

Veți dobândi cunoștințele despre fibrele noi, țesăturile și tapetările și veți învăța cum să aplicați tehnici tehnice specifice de construcție pentru a construi articole de îmbrăcăminte de performanță. Veți vizita, de asemenea, producătorii locali din Vancouver specializați în fabricarea articolelor de îmbrăcăminte tehnică. Pentru proiectul final, veți modela și coase o colecție de capsule din patru piese. Acest curs avansat are cerințe de intrare a unui curs de formare de ani de un an sau echivalent.... [-]


Curs în realizarea modelului Gerber

Campus Cu normă întreagă 14 săptămâni January 2019 Canada Vancouver

Acest modul de 14 săptămâni analizează fiecare aspect al formării și al clasificării modelelor folosind software-ul Gerber AccuMark Pattern Design (V10) și se concentrează asupra responsabilităților specifice de locuri de muncă deseori atribuite producătorilor de modele de îmbrăcăminte și elevilor de clasă. [+]

Mai degrabă decât să se concentreze exclusiv pe comenzile software, această clasă încorporează cunoștințe neprețuite câștigate din experiența vastă a profesorilor ca o industrie insider. Lecțiile, exercițiile și testele se concentrează nu numai pe predarea software-ului, ci și pe pregătirea studenților pentru a fi profesioniști din industria de succes.

Acest modul include, de asemenea, crearea de modele, redactarea, digitizarea, plotarea, knockoffs, conversia datelor, foi de specificații tehnice și costul markerilor. Unele experiențe de modelare manuală sunt recomandate pentru a lua acest curs. foile și costurile markerelor.

TERMEN: 14 SĂPTĂMÂNI X 18 HRS / SĂPTĂMÂNĂ = 252 ORE SĂPTĂMÂNT: LECTURĂ 5 ORE / SĂPTĂMÂNĂ. LAB 13 ORE / SĂPTĂMÂNĂ... [-]


NYC Sourcing Field Trip

Campus Cu normă întreagă 2 zilele December 2018 Canada Vancouver

Călătorește spre New York City cu camera de tăiere [+]

Călătorește spre New York City cu camera de tăiere

Alăturați-vă Lizei Deyrmenjian, expertă în industria modei și proprietarului The Cutting Room și FBA360 , într-un tur al călătoriei prin unele dintre cele mai proeminente fabrici de producție de îmbrăcăminte din New York. Participanții la turneu vor avea ocazia să se întâlnească și să vorbească cu fabrici care se specializează în țesături, tricoturi, costume de baie, accesorii din piele, portmonee, pungi și centuri.

În plus, călătorii vor participa la DG Expo, vor vizita showroom-urile și studiourile din centrul orașului, se vor întâlni cu reprezentanții de top de vânzări și firmele de relații publice și cu țesăturile sursă din districtul de îmbrăcăminte.... [-]


Cursuri de vară

Curs de formare a modelelor digitale - Gerber: 2 săptămâni intensivă de vară

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni July 2019 Canada Vancouver

Acest curs de introducere pe două săptămâni examinează aspectul digital al modei și al clasificării folosind modelul Gerber AccuMark Pattern Design (V10). [+]

Încercați să aflați elementele de bază ale lumii captivante a modei? The Cut vă oferă o varietate de ateliere intensive de două săptămâni menite să vă maximizeze cunoștințele despre industrie într-un interval de timp minim. În aceste ateliere practice, studenții vor fi scufundați în toate aspectele afacerii de modă.

În lecturi, prelegeri și discuții de clasă, elevii sunt predați de profesioniștii din industrie în cadrul grupurilor mici, primind învățarea de primă clasă într-un mediu de afaceri real, folosind platforme digitale de ultimă generație, precum și aplicații practice de înaltă calitate. Fiecare clasă cuprinde două nivele, la 16 ore pe săptămână, pentru un total de 32 de ore.... [-]


Curs de formare a modelului de bază: 2 săptămâni intensivă de vară

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni June 2019 Canada Vancouver

Cursul de fundamentare a modelelor de bază introduce elevii în principiile standard ale modei. [+]

Încercați să aflați elementele de bază ale lumii captivante a modei? The Cut vă oferă o varietate de ateliere intensive de două săptămâni menite să vă maximizeze cunoștințele despre industrie într-un interval de timp minim.

În aceste ateliere practice, studenții vor fi scufundați în toate aspectele afacerii de modă. În lecturi, prelegeri și discuții de clasă, elevii sunt predați de profesioniștii din industrie în cadrul grupurilor mici, primind învățarea de primă clasă într-un mediu de afaceri real, folosind platforme digitale de ultimă generație, precum și aplicații practice de înaltă calitate.

Fiecare clasă cuprinde două nivele, la 16 ore pe săptămână, pentru un total de 32 de ore. Prerequisitele pentru fiecare clasă sunt prezentate în fiecare curs specific. Dobândiți abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele academice și profesionale sau pentru a vă completa diploma sau programul de studii cu normă întreagă sau construiți pur și simplu un portofoliu competitiv pentru aplicații de programe postuniversitare pentru a vă pregăti pentru studii avansate.... [-]


Curs de Marketing și Branding: 2 săptămâni intensivă de vară

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni June 2019 Canada Vancouver

În acest curs intensiv de 2 săptămâni, veți înțelege rolul unui marketer de modă eficient. În lumea competitivă a industriei modei, aveți nevoie de abilități care să vorbească cu consumatorul, indiferent dacă doriți să lucrați pentru o companie stabilă sau să dezvoltați "Brand of You". [+]

Încercați să aflați elementele de bază ale lumii captivante a modei? The Cut vă oferă o varietate de ateliere intensive de două săptămâni menite să vă maximizeze cunoștințele despre industrie într-un interval de timp minim. În aceste ateliere practice, studenții vor fi scufundați în toate aspectele afacerii de modă.

În lecturi, prelegeri și discuții de clasă, elevii sunt predați de profesioniștii din industrie în cadrul grupurilor mici, primind învățarea de primă clasă într-un mediu de afaceri real, folosind platforme digitale de ultimă generație, precum și aplicații practice de înaltă calitate. Fiecare clasă cuprinde două nivele, la 16 ore pe săptămână, pentru un total de 32 de ore.... [-]


Curs în Couture Mode Making: 2 săptămâni intensivă de vară

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni July 2019 Canada Vancouver

În această perioadă de două săptămâni intensivă, studenții se vor concentra pe complexitatea și tehnicile folosite în uzul seara și în mireasă. [+]

Încercați să aflați elementele de bază ale lumii captivante a modei? The Cut vă oferă o varietate de ateliere intensive de două săptămâni menite să vă maximizeze cunoștințele despre industrie într-un interval de timp minim. În aceste ateliere practice, studenții vor fi scufundați în toate aspectele afacerii de modă.

În lecturi, prelegeri și discuții de clasă, elevii sunt predați de profesioniștii din industrie în cadrul grupurilor mici, primind învățarea de primă clasă într-un mediu de afaceri real, folosind platforme digitale de ultimă generație, precum și aplicații practice de înaltă calitate. Fiecare clasă cuprinde două nivele, la 16 ore pe săptămână, pentru un total de 32 de ore.... [-]


Videoclipuri

The Cut Fashion Design Academy -- Let your fashion dreams come true!