TAIE International Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

TAIE International Institute este un liceu internat internațional. Clădirea principală din Downtown Toronto este situată pe Church Street. Datorită locației sale unice, prietenoase cu tranzitul și a unui cadru confortabil, școala este un paradis de liniște și pace în mijlocul agitației unui oraș de talie mondială. Toronto își deschide numeroasele cartiere, atât vechi, cât și noi, pentru ca elevii să exploreze după o zi plină de muncă școlară, o oportunitate pentru ei de a se bucura de țesătura diversă a culturii canadiene.

TAIE International Institute este o școală internațională care oferă cursuri de engleză ca limbă a doua (ESL), diploma de școală secundară Ontario (OSSD) și cursuri de pregătire universitară (UPC). Școala noastră a devenit un model de educație de înaltă calitate. Ne angajăm să cultivăm încrederea, caracterul puternic și conducerea studenților. Având în vedere aceste valori, susținem dezvoltarea morală, intelectuală, fizică și socială a studenților noștri. Credem cu tărie în „Învățarea de azi pentru leadership mâine”.

Locații

Toronto

Address
Church Street,399
M5B 2J6 Toronto, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: