Stenberg College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Timp de peste 28 de ani, Stenberg College sa specializat și a excelat în domeniul sănătății și al educației pentru serviciile umane. Campusul nostru principal este situat în Surrey, British Columbia, o suburbie a orașului Vancouver și al doilea mare municipiu al BC.

Stenberg College este acreditat de Ministerul Educației Avansate al guvernului BC, prin intermediul PTIB (Private Training Institutional Branch). PTIB este responsabil pentru stabilirea standardelor de calitate și pentru asigurarea protecției consumatorilor. Stenberg College a primit, de asemenea, desemnarea guvernului BC privind asigurarea calității educației (EQA), care este marca BC sau "sigiliu" al educației postliceale de calitate pentru instituțiile publice și private.

Dezvoltăm toate programele noastre, în colaborare cu industria, pentru a le satisface nevoile, motiv pentru care absolvenții noștri au un succes atât de mare. Peste 98% dintre absolvenții noștri sunt angajați în domeniul lor de studii în termen de 6 luni de la absolvire. Suntem o instituție de învățământ mic, cu mândrie canadiană, cu o reputație excepțională și un angajament de neegalat față de studenții noștri și succesul lor.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Locații

Surrey

Address
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră