Saskatchewan Indian Institute Of Technologies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Saskatchewan Indian Institute Of Technologies (SIIT) este o instituție de învățământ guvernată de primele națiuni, una dintre cele patru instituții post-secundare care acordă credite și singura instituție indigenă care acordă credite. Saskatchewan Indian Institute Of Technologies oferă cursanților adulți pregătire și servicii academice, profesionale și tehnice și sprijină ocuparea forței de muncă și dezvoltarea carierei. Cursanții indigeni se află în centrul institutului, reprezentând peste 90% din corpul studențesc.

Obiectivul nostru este să răspundem nevoilor cursanților noștri și să oferim programe care să reflecte nevoile și standardele actuale ale pieței muncii. Absolvenții noștri sunt poziționați pentru succes și echipați pentru o piață a muncii extrem de competitivă.

Suntem mândri că suntem lideri în ceea ce privește ratele de păstrare și rezultatele ocupării forței de muncă. Personalul și instructorii noștri dedicați și profesioniști vă vor sprijini în decizia voastră curajoasă de a face următorul pas către viitorul dumneavoastră.

Locații

Saskatoon

Address
Packham Avenue,335
S7N 4S1 Saskatoon, Saskatchewan, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: