Royal Architectural Institute of Canada

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Royal Architectural Institute of Canada (RAIC) este o organizație națională non-profit, care reprezintă arhitecți și arhitectură de peste 100 de ani, existentă din 1907. Royal Architectural Institute of Canada este vocea principală pentru excelență în construcția mediul în Canada, demonstrând modul în care designul îmbunătățește calitatea vieții, abordând în același timp probleme importante ale societății printr-o arhitectură responsabilă. Misiunea Royal Architectural Institute of Canada este de a promova excelența în mediul construit și de a pleda pentru o arhitectură responsabilă. Biroul național al organizației are sediul în Ottawa, cu un model de capitol federat în creștere. Capitolele și rețelele actuale au sediul în Columbia Britanică, Alberta și Nova Scoția.

Viziune:

Royal Architectural Institute of Canada este vocea principală pentru excelență în mediul construit din Canada, demonstrând modul în care designul îmbunătățește calitatea vieții, abordând în același timp probleme importante ale societății printr-o arhitectură responsabilă.

Misiune:

Misiunea Royal Architectural Institute of Canada este de a promova excelența în mediul construit și de a pleda pentru o arhitectură responsabilă.

valori:

Integritate - Royal Architectural Institute of Canada își desfășoară toate activitățile cu cele mai înalte standarde etice și profesionale;

Responsabilitatea față de mediu - Royal Architectural Institute of Canada promovează activ proiectarea durabilă și funcționează în modul cel mai durabil din punct de vedere ecologic;

Inclusivitate - Royal Architectural Institute of Canada acționează ca un „ rassembleur ” și toți angajații și programele Royal Architectural Institute of Canada operează pentru a crea și menține un teren comun pentru studenții de arhitectură, arhitecții stagiari, arhitecții în practică, arhitecții pensionari și organizațiile profesionale din Canada ;

Eficacitate - Programele Royal Architectural Institute of Canada sunt stabilite cu obiective clare și măsurabile care vor aduce beneficii membrilor, vor spori profesia de arhitectură și vor îmbunătăți calitatea mediului construit din Canada.

Locații

Ottawa

Address
Murray Street,55
K1N 5M3 Ottawa, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: