Citește Descrierea Oficială

O carieră care face diferența

Colegiul Nova Scotia de educație timpurie a copiilor este un mediu educațional non-profit supravegheat de un consiliu de administrație. La Colegiul Nova Scotia de educație timpurie a copiilor, suntem mândri să punem bazele dezvoltării personale și profesionale a studenților noștri.

NSCECE oferă un program de doi ani de învățământ preșcolar (ECE), care este fondat în mai multe decenii de cercetare și practică adecvată dezvoltării. Elevii înscriși în program sunt introduși în diferite cursuri care se ocupă de copii, familii și profesia de ECE și vor dobândi cunoștințele, practicile și abilitățile care vor dezvolta înalte stimă de sine, independență și începutul responsabilităților sociale.

Scopul studiilor lor va fi proiectarea, implementarea și evaluarea ideilor de curriculum adecvate dezvoltării în efortul de a sprijini dezvoltarea și dezvoltarea copiilor de la vârsta fragedă până la vârsta de 12 ani. Programul include 870 de ore de clasă și 600 ore de practică. Elevii care au nevoie de flexibilitate în programul lor se pot înscrie în cursurile de seară cu frecvență redusă.

Absolvenții își găsesc un loc de muncă într-o varietate de locații, inclusiv centre de îngrijire a copiilor, școli, îngrijirea copiilor la domiciliu, grădinițe, centre de dezvoltare. Peste 95% dintre absolvenții NSCECE găsesc ocuparea forței de muncă în ECE după absolvire.

Absolvenții NSCECE nu sunt eligibili să candideze pentru absolvirea unui post postuniversitar de muncă. Absolvenții noștri internaționali pot trece prin alte fluxuri, cum ar fi programul Atlantic Pilot, dacă doresc să lucreze și să rămână în Canada.

Programul poate fi realizat cu normă întreagă sau part-time. Asistența financiară este disponibilă.

118217_pexels-photo-1462630.jpegAnastasiya Gepp / Pexels

Istorie

În 1970, Centrul pentru Copii al Sf. Iosif a stabilit primul program canadian atlantic în educația timpurie a copiilor. Programul a evoluat de la un curs de trei luni la un program de Diploma de zece luni. În mai 1997, Colegiul de educație timpurie a Sf. Iosif a devenit o entitate separată de Centrul pentru Copii al Sf. Iosif.

În anul 2000, pentru a se asigura că Diploma a fost recunoscută la granițele provinciale, programul a fost extins la un curs de doi ani. Programul de Diplomă este licențiat de Departamentul de Muncă și Educație Avansată de la Nova Scotia și este aprobat de Departamentul de Educație și Dezvoltare Timpurie a Copilului Nova Scotia .

În 2008, Colegiul de învățământ preșcolar al Sf. Iosif a schimbat denumirea sa la Colegiul Nova Scotia din învățământul preșcolar (NSCECE).

Această școală oferă și:

Diploma

Nova Scotia College of Early Childhood Education (NSCECE)

NSCECE oferă o diplomă de doi ani în educația timpurie a copiilor. Programul poate fi realizat cu normă întreagă sau part-time. Programul actualizat de studii cuprinde de ... [+]

5 Motive pentru a se alătura programului ECE al NSCECENSCECE are 50 de ani de experiență în formarea profesioniștilor din educația timpurie a copiilor.O diplomă a NSCECE poate deschide ușile pentru a recompensa carierele în centrele de îngrijire a copiilor, centrele de resurse familiale, programele pre-primare în școlile publice, îngrijirea copiilor la domiciliu etc.Peste 95% dintre absolvenții noștri care doresc să fie angajați în ECE sunt angajați după absolvire.Deoarece NSCECE este o instituție finanțată privat, taxarea este mai mică decât alte instituții.Absolvenții NSCECE pot transfera 6,5 credite Universității Mount Saint Vincent pentru a obține o diplomă de licență în domeniul studiilor pentru copii și tineret.... [-]
Canada Halifax
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Early Childhood Education at NSCECE

Address
Halifax, Nova Scotia, Canada