Citește Descrierea Oficială

SUNTEM NIMBUS

Nimbus School of Recording & Media este elita muzicii și mass-media școală situată în frumosul Vancouver, BC, Canada. Nimbus oferă dimensiuni mici clasă, mentoratul de la experți din industrie, hands-on de formare și acces 24/7 la studiourile noastre profesionale. Nimbus a fost co-fondat de către producătorii de muzică de renume Bob Ezrin (Pink Floyd, Alice Cooper, sărut) și GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Biffy Clyro).

Toate cursurile noastre sunt predate de către profesioniștii din industrie curente. Noi oferim programe de diplomă și certificat în: inginerie audio, muzică de producție, producția de muzică electronică, producție video, post-productie audio & joc, sunet live și industria muzicală de antreprenoriat. Nimbus îi ajută pe elevi să creeze viitorul lor în muzică și mass-media.

nimbstud

AVANTAJUL NIMBUS:

Hands-On Learning
Noi construim lecțiile noastre în jurul valorii de o carieră concentrat, hands-on abordare a educației. Cu dimensiuni mici, de clasă, învățați de a face munca, nu citesc despre ea într-un manual. elevii Audio & Video tren în studiouri reale cu partea de sus a uneltelor de linie, aceeași treaptă de viteză utilizată în studiouri profesionale din întreaga lume. elevii de afaceri lucra cu artiști adevărați, și a alerga plan de evenimente reale, și să lucreze pentru propriul label run-elev.

Mentorship & Networking
Nimbus facultate include o listă impresionantă de ingineri, producători, designeri de sunet, și lideri de afaceri (inclusiv Juno câștigători și nominalizați, și aur și platină record de destinatari). Vei avea șansa de a învăța de la cei mai buni din industrie. Unii studenți au primit chiar primul lor album de credit profesional în timp ce în școală! studenții Nimbus beneficiază, de asemenea, de la oportunități în curs de desfășurare de rețele cu profesioniști din industria de top prin prelegeri clienților regulate. vorbitori invitați din trecut au vizitat de la: Nettwerk Records, Monstercat, Earthquaker Dispozitive, Roland, Ținteș Media, SOCAN, Agenția Feldman, Universal Music Publishing, și multe altele.

24/7 Industrie practice Experienta
Nimbus este deschis 24/7 pentru studenții noștri. Cu acces 24 oră la studiourile noastre, vei avea tot timpul necesar pentru a câștiga încredere și experiență cu abilitățile și conceptele pe care le înveți. Indiferent de programul pe care îl luați la Nimbus, atunci când ați terminat timpul aici, vă va capul afară, în lume, cu nenumărate ore de experiență practică industrie.

World-Class Gear
Pentru a fi un inginer de clasă mondială, cameraman sau producător, trebuie să lucreze la viteze de clasă mondială. La Nimbus, vei pune mâna pe uneltele standard pentru industrie de cea mai înaltă calitate și cele mai recente tehnologii digitale. Aceasta include trei console uimitoare SSL, Avid S6 și suprafețele de control S3, Slate audio Raven MTX, și cele mai recente Pro Tools HDX Systems. Când lăsați Nimbus va fi capabil să meargă în orice studio și știu fiecare buton și butonul.

Colaborare

Fii parte a ecosistemului Nimbus. Obține abilități interpersonale valoroase prin clasele noastre de psihologie concepute pentru a oferi învățarea experiențială cu exemple practice din studio și viața industriei pentru a crește gradul de conștientizare de sine, încrederea și abilitățile relaționale. Vei construi, de asemenea, CV-ul prin integrarea cu colegi de la alte cursuri și programe. La Nimbus, colaborarea între diverse discipline pentru a crea proiecte profesionale este un fapt de viață, la fel ca în lumea reală.

Oportunitate
Prin reputația și implicarea noastră în industrie, primim în mod constant oportunități pentru absolvenții noștri și actualii studenți. Programul nostru de plasare activă a primit peste 200 de cereri de plasare de locuri de muncă numai anul trecut! Absolventii nostri au ajuns să facă lucruri uimitoare, inclusiv câștigarea Juno. advocacy noastră pentru industria muzicală se străduiește să consolideze industria pe care absolvenții noștri merg în.

PROMISIA NOI PENTRU TINE


Nimbus există pentru a schimba viața prin muzică. Suntem pasionați de muzică, mentoratul și comunitate. Apreciem excelența și caracterul. Ne-am angajat la crearea unui sentiment de apartenență, indiferent de rasă, sex, orientare sau religie pentru studenții noștri, absolvenți, personalul și comunitatea mai mare. Noi oferim transferul hands-on de cunoștințe și deprinderi de viață de la profesioniștii industriei actuale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

Nimbus School of Recording & Media

elevii Nimbus avansat Muzica Industrie câștiga up-to-the-minute competențe în industria muzicală așa cum este astăzi. Elevii din programul Advanced Muzica Industrie va pr ... [+]

elevii Nimbus avansat Muzica Industrie câștiga up-to-the-minute competențe în industria muzicală așa cum este astăzi. Elevii din programul Advanced Muzica Industrie va promova albume și să câștige experiență reală, practică, inclusiv modul de a rula cu succes și de a gestiona o afacere de media moderne.

MIND 100 - Introducere în Muzică Industrie și antreprenoriat vă pregătește pentru o carieră în industria muzicală, fie ca artist, un producător, cameraman sau într-o poziție de management. Vei afla cum funcționează industria muzicală, și pentru a obține abilitățile antreprenoriale pentru a rula propria afacere. Cursul culminează într-un plan de dezvoltare a carierei, cu intrare și de la instructori mentorship de la mai multe discipline. Scopul este de a vă oferi un plan solid pentru tine si cariera pe care doriți, în industria muzicală. Vei avea posibilitatea de a prezenta acest plan de profesioniști de top din industria muzicală, Înțelegînd și perspectiva lor asupra planului tau.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nimbus School of Recording & Media

Pornind de la elementele de bază ale cablurilor de ambalaj și introducerea microfoanele, acest curs va lua în profunzime în toate aspectele legate de inginerie audio și m ... [+]

Pornind de la elementele de bază ale cablurilor de ambalaj și introducerea microfoanele, acest curs va lua în profunzime în toate aspectele legate de inginerie audio și muzica de producție pe bază de studio.

Cu un acces de studio 24/7 și mentorship de la profesioniștii din industrie, veți avea posibilitatea de a crește abilitățile tehnice și interpersonale prin învățare practică în studiouri reale, lucrând cu artiști adevărați și formații.

Acesta este programul nostru cel mai cuprinzător în producția de muzică de studio și inginerie. La terminarea programului va fi sigur de lucru in orice studio, oriunde în lume - sau chiar incepand propriul studio!... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nimbus School of Recording & Media

Ca un student de Nimbus de producție video, veți fi cufundat în toate aspectele legate de producție video digitale, inclusiv: scris, regie, turnare, location scouting, pr ... [+]

Fie că doriți să creați videoclipuri muzicale, reclame, filme de scurt metraj sau filme webcast live, vă vom oferi abilitățile și încrederea pe care trebuie să-și intensifice în orice rol de producție și de a crea conținut video profesionale pentru orice mediu.

Ca un student de Nimbus de producție video, veți fi cufundat în toate aspectele legate de producție video digitale, inclusiv: scris, regie, turnare, location scouting, producerea, filmare, editare, iluminat, și audio de amestecare. In plus, invata intrarile si iesirile de live streaming video și webcast!

Vă vom învăța tehnici bine stabilite de producție video și noi, competențe up-to-the-minute necesare pentru a te pune în prim-planul peisajului mass-media în continuă evoluție.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nimbus School of Recording & Media

... [+]

În acest curs inovator, vă vom oferi o bază solidă în studio de înregistrare, interpersonale și tehnici de producție înainte de scufundare în lumea producției muzicii electronice. Rezultatul? Vei fi un producător bine rotunjite capabile să exceland în orice gen sau mediu.

La fel ca în toate cursurile Nimbus, acest program este predat de către profesioniștii industriei actuale și veți avea acces 24/7 la studiourile noastre de a practica tot ceea ce învață. Construi portofoliul dumneavoastră, și pentru a obține abilitățile necesare pentru a iesi in evidenta si sa aiba succes în industria interesante și competitive de producție de muzică electronică.[-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

We Are More Than A School - We Are Nimbus - Nimbus School of Recording & Media

Nimbus School Of Recording & Media