Medicine Hat College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Medicine Hat (MHC) este un colegiu public, consiliu guvernat, cuprinzător, care deservește o regiune vastă din sud-estul provinciei Alberta și dincolo. Deschis din 1965, MHC este o instituție modernă, progresivă de învățare. MHC oferă programe în afaceri, educație, arte vizuale și spectacole, știință, studii de sănătate și tehnologie. Colegiul Medicine Hat are două campusuri, unul în orașul Medicine Hat și unul în orașul Brooks, la 100 km de Medicine Hat.

2 173 de studenți cu normă întreagă 1.449 studenți cu fracțiune de normă 52% femei 48% bărbați Studenții internaționali reprezintă 9% din corpul nostru student.

Bine ati venit la Medicine Hat Colegiul!

Cunoscută pentru concentrarea asupra studenților - și natura noastră inovatoare și de colaborare - Medicine Hat Colegiul servește cu mândrie de peste 8.000 de cursanți în fiecare an. Ne-am angajat la comunitățile de sud-est Alberta, dar conștient de oportunități globale, dacă doresc să studieze cu noi, partener pe un nou proiect sau o idee sau de a folosi facilitățile noastre pentru a ajuta profita la maximum de întâlnire sau celebrations- ta suntem aici tu.

MHC este un membru mândru al Campus Alberta și salută parteneriatele în beneficiul studenților și comunitățile noastre. Partajați-vă ideile, împărtășiți poveștile și împărtăși într-un viitor de succes cu noi.

Colegiul Profil

Ceea ce promitem

Medicine Hat Colegiul oferă educație, care pregătește studenții pentru studii, carieră și viață. Oamenii noștri sunt pasionați declanșând potențialul fiecărui intelectual student-, emoțional și social. Prin fiecare întâlnire avem cu students- și tot ceea ce face- vom căuta să recunoască și să încurajeze potențialul lor în calitate de cursanți, lucrători și cetățeni la nivel mondial.

Oportunități de a învăța

Grade în parteneriat cu universitățile Alberta
prin transfer universitar care să permită studenților să înceapă de grade aici
Certificat, diplomă, și gradul de programe aplicate pentru cariere și ocuparea forței de muncă
pregătire colegiu
tranzacţii Ucenicia
continuarea studiilor pentru accesoriu de carieră și de recrutare
Conservatorul de Muzică și Dans
Engleza ca a doua limba
Campusurile in Medicine Hat si Brooks

Inovează și de a crea

Biroul nostru de inovare și de burse (OIS) sprijină cercetările efectuate în beneficiul studenților, industrie, comunitate, și dincolo de aplicat. Acest lucru se face prin oferirea de facilități, de formare și expertiza organizațiilor în cercetarea și dezvoltarea produselor și serviciilor lor. In plus, colaboram activ cu întreprinderile, alte instituții post-secundar, guvern și agenții non-guvernamentale cu privire la o gamă largă de proiecte inovatoare.

Contactați biroul nostru, dacă sunteți interesat în a afla în cazul în care cercetarea și inovarea puteți lua.

MHC Advantage

Există multe motive pentru care MHC este o alegere excelentă pentru studenții internaționali.

MHC este o instituție de învățare desemnată (DLI # O18795445892), iar toate programele de credit academic, inclusiv limba engleză pentru scopuri academice, sunt programe desemnate.

Un mediu sigur, comun intim care permite elevilor să treacă la cultura canadiană și stilurile de predare din America de Nord Taxe internaționale de școlarizare comparativ cu alte instituții din Alberta Numeroase opțiuni de diplomă și puncte de ieșire din diplomă Disponibilitatea opțiunilor de transfer universitar pentru a continua până la finalizarea gradului Mai multe programe oferite în campus în parteneriat cu alte universități din Alberta Satisfacție ridicată a studenților comparativ cu restul Alberta Gamă largă de servicii de suport pentru studenți care contribuie la dezvoltarea academică, socială și personală

Serviciile de asistență MHC

Consultanță academică Centrul de resurse academice Centrul de instruire deschis Asociația studenților și Centrul de asistență pentru persoanele de contact Centrul de ocupare și carieră pentru studenți Ajutor financiar pentru studenți Consiliere personală Servicii de handicap Servicii de bibliotecă și scriere Fit pentru centrul de viață Colegiul de zi Centrul de dezvoltare a antreprenorilor

Servicii International Student

Asistență și consiliere înainte de sosire Pick-up la aeroportul Medicine Hat sau la stația de autobuz Greyhound Asigurare de sanatate Asistență de urgență în 24 de ore Locația în Homestay Informații de călătorie Deschiderea unui cont bancar Noua orientare a studenților

Locații

Pălărie de medicină

Medicine Hat College

Address
Medicine Hat Campus
299 College Drive SE

T1A 3Y6 Pălărie de medicină, Alberta, Canada
Număr de telefon
+1 866-282-8394

Brooks

Address
Brooks Campus
200 Horticultural Station Road East

T1R 1E5 Brooks, Alberta, Canada