Read the Official Description

Alegerea CSLI ca școală engleză

Îmbunătățiți abilitățile de comunicare în limba engleză

CSLI este specializată în clasele de conversație engleză. Oferim un mediu activ și angajat în care elevii pot vorbi confortabil în limba engleză și pot învăța să comunice eficient și cu ușurință.

Cu accentul pe CSLI asupra conversației și a politicii noastre "numai în limba engleză", studenții beneficiază de o mulțime de oportunități de a practica limba engleză și de a continua să se îmbunătățească chiar și în afara sălii de clasă, în timp ce socializează cu alți studenți internaționali.

Mediu activ, prietenos și internațional

Elevii din peste 100 de țări diferite au ales să studieze la școala engleză a CSLI în frumoasa Vancouver, Canada. La școala noastră, oameni din întreaga lume se întâlnesc și devin prieteni pe tot parcursul vieții, în timp ce se bucură de cel mai bun moment al vieții lor!

Prin jocuri de petrecere a timpului liber, petreceri, evenimente speciale și nopți tematice internaționale stimulează un schimb cultural, social și educațional în limba engleză, în timp ce se distrează foarte mult.

Profesori și profesori utile

Toți profesorii CSLI sunt vorbitori nativi de limba engleză cu instruire profesională a profesorilor englezi și certificate TESOL. Profesorii noștri competenți și prietenoși creează o atmosferă de clasă distractivă și amuzantă, care îi ajută pe elevi să continue să-și îmbunătățească și să-și dezvolte abilitățile în limba engleză Suntem mândri că avem atât de mulți profesori de înaltă calitate la școala noastră engleză!

Programe de limba engleză cu varietate și flexibilitate

CSLI oferă o varietate largă de cursuri și programe de limba engleză, care le permite studenților să se concentreze asupra domeniilor lor de interes și să-și depășească punctele slabe. La școala noastră engleză, studenții au flexibilitatea de a-și schimba programele săptămânal.

Această flexibilitate îi permite atât studenților care stau la ședere cât și studenților de lungă ședere să profite la maximum de experiența lor în Canada și să facă îmbunătățiri deosebite în abilitățile lor de limba engleză.

Vineri Activități fără costuri suplimentare

La CSLI poți să folosești engleza în situații distractive și practice în timpul celebrelor activități de vineri gratuite ale CSLI! În fiecare vineri organizăm activități pentru studenții noștri, astfel încât aceștia să poată practica limba engleză în timp ce se confruntă cu toate lucrurile minunate pe care Vancouver și Canada le oferă.

Printre numeroasele opțiuni se numără excursii de vizitare a obiectivelor turistice, sport, gătit și experiențe culturale! Nu există TAXE EXTRA pentru a vă alătura acestor activități!

Campusul CSLI

CSLI este o școală de engleză special concepută pentru a crea o atmosferă unică și prietenoasă care să sprijine învățarea și distracția. Clasele utilizează echipamente moderne audiovizuale, cum ar fi televizoarele cu ecran plat, playerele MP3, laptopurile și proiectoarele. Personalul prietenos al recepției este întotdeauna disponibil pentru consiliere, informații despre școală și oraș și asistență pentru viză.

Studenții noștri pot face uz

 • Salon spațios pentru studenți
 • Bucătărie (microunde
 • Cafea și ceai gratuit
 • Mașini de gustare și băuturi
 • Acces gratuit la internet de mare viteză (WiFi)
 • Calculatoare pentru studenți
 • Jocuri (foosball
 • Acces pentru scaun cu rotile

Locație

CSLI este situat în dinamica Yaletown, cel mai nou și trendy district din centrul orașului Vancouver. Pe lângă faptul că vă aflați aproape de Biblioteca Publică din Vancouver, opriri de autobuz și alte facilități centrale, școala noastră engleză este situată la doar câteva minute de mers pe jos de stația Yaletown, oferind acces direct cu Skytrain la și de la Aeroportul Internațional Vancouver.

Suntem situați pe colțul străzilor Nelson și Cambie în centrul orașului Vancouver.

În două blocuri din locația noastră găsiți:

 • o varietate de cafenele și restaurante din Yaletown
 • Biblioteca publică din Vancouver
 • Aquabus către Insula Granville
 • Stadioane de sport
 • Stații Skytrain (stația de stații și stația Yaletown / Roundhouse)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Centre
 • teatre
 • Centre de fitness
 • Supermarketuri
 • Numeroase alte atracții și facilități

Studiați limba engleză în frumosul Vancouver

Bine ați venit la Vancouver! Acest oraș a fost votat unul dintre locurile cele mai de dorit de trăit. Situat între ocean și munți, Vancouver are multe de oferit!

Vancouver este un oraș multicultural, cu cumpărături, restaurante și activități sociale și culturale, pentru a face apel la orice gust. Parcuri și plaje publice înconjoară portul orașului, oferind o mulțime de oportunități pentru activități în aer liber pe tot parcursul anului.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Languages Across Borders | Vancouver

Acest curs este conceput pentru a îmbunătăți vocabularul de afaceri al elevilor și pentru ai ajuta să câștige încrederea în a comunica în mod eficient în limba engleză în ... [+]

Engleza de afaceriDescrierea clasei

Acest curs este conceput pentru a îmbunătăți vocabularul de afaceri al elevilor și pentru ai ajuta să câștige încrederea în a comunica în mod eficient în limba engleză în diferite situații de afaceri.

O gamă largă de activități, inclusiv dialoguri, exerciții și jocuri de rol, sunt folosite pe tot parcursul programului pentru a încuraja comunicarea între studenți.

Curriculum-ul este conceput pentru a îmbunătăți gramatica tehnică, vocabularul de afaceri și pentru a oferi studenților competențele de limba engleză necesare pentru a comunica cu echipele și partenerii de afaceri la locul de muncă și de a vorbi engleza cu încredere într-un mediu profesional.... [-]

Canada Vancouver
August 2019
Part time
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Languages Across Borders | Vancouver

Acest curs permite studenților să-și îmbunătățească abilitățile de lectură și precizia gramaticală atât în ​​limbile vorbite, cât și în limba engleză. În această clasă, o ... [+]

Academic EnglishDescrierea clasei

Cursul de limba engleză la CSLI este conceput să se concentreze pe

Structuri gramaticeAcademic Vocabular BuildingCitirea înțelegeriiAbilități de scriere

Acest curs permite studenților să-și îmbunătățească abilitățile de lectură și precizia gramaticală atât în ​​limbile vorbite, cât și în limba engleză.

În această clasă, o mare varietate de texte de lectură sunt studiate în detaliu. Diversitatea în conținut expune elevii la o gamă largă de vocabular și gramatică, precum și forme literare.

Elevii practică comprehensiunea citirii și analizează relațiile dintre cuvinte, pe măsură ce practică folosirea vocabularului nou în diferite contexte.... [-]

Canada Vancouver
Înscriere Deschisă
Part time
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Canada