Languages Across Borders | Vancouver

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alegerea LAB ca școală de engleză

Îmbunătățiți abilitățile de comunicare în limba engleză

LAB este specializată în clasele de conversație engleză. Oferim un mediu activ și angajat în care elevii pot vorbi confortabil în engleză și pot învăța să comunice eficient și cu ușurință.

Cu accentul pus de LAB asupra conversației și a politicii noastre "numai în limba engleză", studenții beneficiază de o mulțime de oportunități de a practica limba engleză și de a continua să se îmbunătățească chiar și în afara sălii de clasă, în timp ce făceau alături de alți studenți internaționali.

Mediu activ, prietenos și internațional

Elevii din peste 100 de țări diferite au ales să studieze la școala de limbi engleză LAB în frumoasa Vancouver, Canada. În școala noastră, oameni din întreaga lume se întâlnesc și devin prieteni de-a lungul vieții, bucurându-se de cel mai bun moment al vieții lor!

Prin jocuri de petrecere a timpului liber, petreceri, evenimente speciale și nopți tematice internaționale stimulează un schimb cultural, social și educațional în limba engleză, în timp ce se distrează foarte mult.

Profesori și profesori utile

Toți profesorii LAB sunt vorbitori nativi de limba engleză cu pregătire profesionistă în limba engleză și certificate TESOL. Profesorii noștri competenți și prietenoși creează o atmosferă de clasă distractivă și amuzantă, care îi ajută pe studenți să-și îmbunătățească și să-și dezvolte abilitățile de limba engleză. Suntem mândri că avem atât de mulți profesori de înaltă calitate la școala noastră engleză!

Programe de limba engleză cu varietate și flexibilitate

LAB varietate largă de cursuri și programe de limba engleză permite elevilor să se concentreze pe domeniile lor de interes și de a depăși punctele lor slabe. La școala noastră engleză, elevii au flexibilitatea de a-și schimba programele săptămânal.

Clase flexibile de vineri, activități distractive și interesante

LAB Activitățile de vineri GRATUITE ale elevilor din Vancouver le permit studenților să folosească limba engleză în situațiile de zi cu zi. Programul în aer liber îi ajută pe elevi să folosească limba engleză dincolo de mediul școlar și în viața de zi cu zi. Această abordare practică îmbunătățește procesul de învățare și construiește încredere. În fiecare săptămână (cu excepția Zilelor de absolvire lunare), elevii pot alege între șase și opt activități diferite planificate pentru săptămâna respectivă și se pot alătura fără să plătească taxe suplimentare. Aceste activități includ vizitarea obiectivelor turistice din jurul orașului Vancouver, drumeții în natură, experiențe culturale și evenimente sportive.

Printre numeroasele opțiuni se numără excursii de vizitare a obiectivelor turistice, sport, gătit și experiențe culturale! Nu există TAXE EXTRA pentru a vă alătura acestor activități!

LAB Campus

LAB este o școală de engleză special concepută pentru a crea o atmosferă unică și prietenoasă care să susțină învățarea și distracția. Clasele utilizează echipamente moderne audiovizuale, cum ar fi televizoarele cu ecran plat, playerele MP3, laptopurile și proiectoarele. Personalul prietenos din fața biroului este întotdeauna disponibil pentru consiliere, informații despre școală și oraș și asistență pentru viză.

Studenții noștri pot face uz

 • Salon spațios pentru studenți
 • Bucătărie (microunde
 • Cafea și ceai gratuit
 • Mașini de gustare și băuturi
 • Acces gratuit la internet de mare viteză (WiFi)
 • Calculatoare pentru studenți
 • Jocuri (foosball
 • Acces pentru scaun cu rotile

Locație

LAB este situat în Yaletown dinamic, cel mai nou și mai trendy cartier din centrul orașului Vancouver. Pe lângă faptul că vă aflați aproape de Biblioteca publică din Vancouver, opriri de autobuz și alte facilități centrale, școala noastră engleză este situată la doar câteva minute de mers pe jos de stația Yaletown, oferind acces direct cu Skytrain la și de la Aeroportul Internațional Vancouver.

Suntem situați pe colțul străzilor Nelson și Cambie în centrul orașului Vancouver.

În două blocuri din locația noastră găsiți:

 • o varietate de cafenele și restaurante din Yaletown
 • Biblioteca publică din Vancouver
 • Aquabus către Insula Granville
 • Stadioane de sport
 • Stații Skytrain (stația de stații și stația Yaletown / Roundhouse)
 • False Creek Seawall
 • Roundhouse Community Centre
 • teatre
 • Centre de fitness
 • Supermarketuri
 • Numeroase alte atracții și facilități

Studiați limba engleză în frumosul Vancouver

Bine ați venit la Vancouver! Acest oraș a fost votat unul dintre locurile cele mai de dorit de trăit. Situat între ocean și munți, Vancouver are multe de oferit!

Vancouver este un oraș multicultural, cu cumpărături, restaurante și activități sociale și culturale, pentru a face apel la orice gust. Parcuri și plaje publice înconjoară portul orașului, oferind o mulțime de oportunități pentru activități în aer liber pe tot parcursul anului.

Locații

Vancouver

Address
188 Nelson St, BC
V6B 6J8 Vancouver, British Columbia, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră