Le Cordon Bleu Ottawa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Le Cordon Bleu Institutul de arte culinare din Ottawa este singurul campus canadian de la Le Cordon Bleu. Situat în capitala Canadei, programele de artă culinară Le Cordon Bleu Ottawa vă vor permite să stăpânească tehnicile clasice de bucătărie și patiserie în numai 9 luni.

Sub îndrumarea bucătarilor de clasă mondială care sunt respectați în întreaga lume, studenții Le Cordon Bleu din Ottawa primesc cursuri de formare în timp ce învață abilități și tehnici care formează fundamentul aptitudinilor și cunoștințelor care pot fi aplicate în orice bucătărie.

Indiferent dacă sunteți un bucătar aspirant care urmărește o carieră în artele culinare, pasionat de patiserie, are un flair pentru bucătărie și patiserie sau este interesat de sesiunile noastre scurte de gourmet, vă urez bun venit pentru a vă atinge obiectivele culinare la Le Cordon Bleu Ottawa.

Bucătarii de clasă mondială de la Le Cordon Bleu Ottawa au instruit în cele mai bune restaurante și hoteluri. Raportul elevilor / bucătarilor de 15: 1 vă asigură că beneficiați de o atenție personalizată care vă întărește încrederea și abilitățile. Amplasarea bucătăriei se pretează la feedback constant de la bucătarii.

Sporându-vă timp egal în clase de demonstrații în stilul teatrului și practică practică, veți dobândi tehnicile și abilitățile necesare necesare profesioniștilor culinare de astăzi

Folosind o metodologie codificată de predare, veți viziona maeștrii noștri bucătari să pregătească meniuri selectate în teatre demonstrative cu camere cu circuit închis, oglinzi și sisteme audio. Apoi, practicați și replicați rețete în bucătării echipate profesional, proiectate cu spații individuale de lucru, inclusiv cuptorul propriu cu gaz. Bucătarii vor fi în bucătărie împreună cu dvs., îndrumând și îndrumând-vă de-a lungul drumului.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificate » Vedea Diplome » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Bucătărie de bază

Campus Cu normă întreagă 11 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

De la prima zi, să fie introduse la manipularea cuțitelor, tăieturile clasice și stocurile de bază. Pe masura ce termenul progreseaza, tehnicile sunt stratificate unele peste altele [+]

Bucătăria de bază

De la prima zi, să fie introduse la manipularea cuțitelor, tăieturile clasice și stocurile de bază. Pe măsură ce termenul avansează, tehnicile sunt stratificate unul pe altul și devin mai complicate și mai orientate spre meniu, încorporând elemente precum organizarea, pregătirea, echilibrul și calendarul. Veți învăța aceste elemente de bază, crescând în același timp nivelurile de încredere.

Modulul de bază:

Manipularea manuală a cuțitelor și tăieturile de bază

Aflați tehnici de manipulare a cuțitelor pentru tăierea și dimensionarea legumelor și a cărnii

Siguranța alimentară, igiena și organizarea

Aflați siguranța alimentară, igiena și organizarea, astfel încât să fiți pregătit să lucrați într-o bucătărie profesionistă... [-]


Bucătărie intermediaire

Campus Cu normă întreagă 11 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

Studiați bucătăriile regionale franceze, ingredientele și originile și studiați cele mai renumite rețete din Franța. Prin practică și repetare, veți începe să jucați [+]

Cuisine Intermédiaire

Rafinați-vă și deveniți mai eficienți în bucătărie pe măsură ce vă folosiți noile abilități și tehnici pentru a crea rețete celebre.

Studiați bucătăriile regionale franceze, ingredientele și originile și studiați cele mai renumite rețete din Franța. Prin practică și repetare, veți începe să efectuați sarcini cu mai multă ușurință, în timp ce instructorii șefului scoate în evidență prezentări de la platou la placă.

Modulul intermediar:

Originea produselor și influențele asupra bucătăriei regionale

Fiți introdus în cele douăsprezece regiuni ale Franței și stilurile unice de gătit din diferite regiuni... [-]


Bucătărie superioară

Campus Cu normă întreagă 11 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

Acest nivel se concentrează pe evoluția tehnicilor franceze care permit creativitatea și stăpânirea personală a competențelor culinare clasice și contemporane. [+]

Bucătărie Superior

Competențe de masterat clasice și contemporane și adăugați propriul stil de semnătură

Acest nivel se concentrează pe evoluția tehnicilor franceze care permit creativitatea și stăpânirea personală a competențelor culinare clasice și contemporane.

Modulul Superior:

Stăpânirea clasicului și contemporanului "Haute Cuisine"

Descoperiți noi tendințe în prezentarea, culoarea și bucătăria clasică

Stăpânirea tehnicilor și metodelor complicate

Aflați tehnicile cele mai complicate din bucătăria franceză care pot fi aplicate în orice bucătărie mondială

Artă de prezentare modernă prin feluri de mâncare de grup și individuale ... [-]

Pâtisserie de bază

Campus Cu normă întreagă 11 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

Învață să creezi o diversitate de produse de patiserie, deserturi tradiționale, prăjituri și aluaturi. [+]

Pâtisserie de Base

Aflați tehnicile clasice de combinare a ingredientelor cu produse de patiserie bogate

Învață să creezi o diversitate de produse de patiserie, deserturi tradiționale, prăjituri și aluaturi. Demonstrațiile și sesiunile practice vă vor conduce prin tehnicile de bază și rețetele de patiserie franceză.

Modulul de bază:

Aluaturi de bază

Pregătiți aluaturile cu coajă scurtă, aluaturi dulci, aluaturi scurte cu tort, pâte à choux, produse de patiserie, bucăți, tarte și altele

Introducere în creme și umpluturi

Învață să faci o varietate de creme și umpluturi - un ingredient cheie pentru multe deserturi

Torturi tradiționale și deserturi ... [-]

Pâtisserie intermédiaire

Campus Cu normă întreagă 11 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire se bazează pe practică și repetare. În timp ce elevii au tehnici importante cum ar fi fabricarea unui burete bumbac, elevii devin mai eficienți [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Acordați mai mult timp pentru decorarea și prezentarea prăjiturilor.

Pâtisserie Intermédiaire se bazează pe practică și repetare. În timp ce elevii au tehnici importante cum ar fi fabricarea unui burete bumbac, elevii devin mai eficienți.

Modulul intermediar:

Aptitudini artistice decorative

Aflați linia fină și tubulatura frontală și lucrările de extensie utilizând glazura regală

Variatiuni pe deserturi de restaurant

Învață să pregătești deserturi înghețate cum ar fi înghețată și sorbet și alte cremă și cremă umplută deserturi

Miniaturizare - petiți dulci

Aflați arta miniaturizării și petitelor dulci de patru... [-]


Pâtisserie supérieure

Campus Cu normă întreagă 11 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

Programul Pâtisserie Supérieure combină toate cunoștințele, tehnicile și abilitățile artistice ale nivelurilor de bază și intermediare [+]

Pâtisserie Supérieure

Fiti determinati sa personalizati fiecare piesa a muncii voastre.

Programul Pâtisserie Supérieure combină toate cunoștințele, tehnicile și abilitățile artistice ale nivelurilor de bază și intermediare.

Modulul Superior:

Restaurant desert contemporan

Învață să pregătești deserturi de la restaurant, inclusiv prăjituri, torturi și băcături contemporane

Entremets deserturi și studiu aprofundat al aromelor, aromelor și mirodeniilor

Învățați să creați deserturi cu mai multă cremă, straturi și arome, cum ar fi fructele

Arta ciocolatei:

Învățați arta de prăjituri cu ciocolată, temperarea ciocolaților, bomboane de ciocolată și mătase... [-]


Cursuri

Cursuri scurte de gourmet

Campus Înscriere Deschisă Canada Ottawa

De mai bine de un secol, Le Cordon Bleu a permis profesioniștilor culinari aspiranți să își transforme ambițiile în realitate. Deși mulți studenți Le Cordon Bleu au deja unii [+]

Gourmet Cursuri scurte

De mai bine de un secol, Le Cordon Bleu a permis profesioniștilor culinari aspiranți să își transforme ambițiile în realitate. Deși mulți studenți Le Cordon Bleu au deja o experiență culinară, un număr mare provine din diferite discipline academice și medii profesionale . Unii încearcă să înceapă o nouă carieră, iar alții încearcă să-și combine interesele sau să avanseze în ocupația actuală. Studenții noștri se străduiesc să aibă o carieră de succes într-o gamă largă de domenii, inclusiv bucătării restaurantului, catering, restaurant și management hotelier, jurnalism, consultanță, servicii alimentare, coafură și educație.... [-]


Diploma mare

Campus Cu normă întreagă Înscriere Deschisă Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® este câștigat atunci când elevul completează cu succes cursurile de bază, intermediare și superioare atât în ​​bucătărie, cât și în patiserie. În plus, elevul va câștiga o diplomă de bucătărie și o diplomă de patiserie. Studentul va primi, de asemenea, un certificat pentru fiecare curs finalizat cu succes. [+]

GRAND DIPLÔME® este câștigat atunci când elevul completează cu succes cursurile de bază, intermediare și superioare atât în ​​bucătărie, cât și în patiserie. În plus, elevul va câștiga o diplomă de bucătărie și o diplomă de patiserie. Studentul va primi, de asemenea, un certificat pentru fiecare curs finalizat cu succes.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® combină programele de bucătărie și de patiserie: Diplome de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 se apasă în fiecare an: ianuarie, aprilie, iunie, octombrie

[-]

Diploma

Diplome de Cuisine

Campus Cu normă întreagă 33 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

Utilizați placa ca pânză și obțineți cunoștințele, disciplina și înțelegerea abilităților tehnice care vă încurajează creativitatea și talentul natural pentru a înflori. [+]

Diplome de Cuisine

Advance prin niveluri de bază, intermediar și superior de bucătărie și să câștige o diplomă care este bine primit în bucătăriile cele mai bune din lume.

Utilizați placa ca pânză și obțineți cunoștințele, disciplina și înțelegerea abilităților tehnice care vă încurajează creativitatea și talentul natural pentru a înflori. Aceste metode pot fi aplicate oricarui stil de bucatarie.

Bucătăria de bază

O introducere cuprinzătoare în bucătăria franceză, care oferă abilități și tehnici clasice de bucătărie - manipularea și îngrijirea cuțitelor, igienă și salubritate, bucăți clasice de cuțit, metode de gătit, pregătire de mâncare, mise-en-place, pregătire pentru palat și terminologie culinară.... [-]


Diplôme de pâtisserie

Campus Cu normă întreagă 33 săptămâni June 2019 Canada Ottawa

Advance prin nivelurile de bază, intermediare și superioare ale programului de pâscherie și câștigați o diplomă recunoscută pe plan mondial. [+]

Diplôme de patiseria

Advance prin nivelurile de bază, intermediare și superioare ale programului de pâscherie și câștigați o diplomă recunoscută pe plan mondial.

Începeți călătoria cu aluaturi de bază și creme de patiserie și avansați la tehnicile decorative, la deserturile de la restaurant și la înghețate, la ciocolată specializată și la zahăr.

Pâtisserie de Base

O introducere cuprinzătoare a artelor de patiserie - pregătirea și versatilitatea aluatului de bază, a cremelor și a umpluturilor; Prăjituri tradiționale, decorațiuni de bază și finisaje; Și terminologia franceză de patiserie.

Pâtisserie Intermédiare

... [-]

Contactează

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute

Adresă, linia 1 Le Cordon Bleu Ottawa 453 Laurier Avenue East
K1N 6R4 Ottawa, Ontario, Canada
website https://www.cordonbleu.edu/ottawa/en
Telefon +1 613-236-2433