International Montreal Butler Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ACADEMIA BUTLERULUI INTERNAȚIONAL MONTREAL

Stăpânește cele mai înalte standarde de servicii din lume și devine ultimul profesionist al secolului XXI la Academia Internațională Butler din Montreal

Bine ați venit la IMBA, prima școală Butler-Som (Butler & Sommelier) din lume.

La Academia Internațională Butler din Montreal (IMBA) am creat un centru de învățare de clasă mondială îndreptat către indivizi condus care doresc să exceleze în lumea majordomului și să construiască o expertiză în managementul vinurilor fine.

Cariera majordomului este una solicitantă, dar compensația poate fi foarte ridicată și reflectă expertiza pe care o poate oferi. Ridicați ocazia și întâlniți provocarea la IMBA, ceea ce veți învăța cu noi vă va propulsa cariera la noi înălțimi.

BUTLER-SOM: A VENIT UN BUTLER ELITE ȘI UN PRIMĂ CLASĂ "BOUTEILLER" (SOMMELIER)

Știați că cuvântul "majordom" este derivat din cuvântul francez "bouteiller", care a însemnat persoana responsabilă să transfere vinul din butoi în pivniță într-un recipient înainte de serviciu (o sticlă sau "bouteille" în limba franceză)? Butlerul era maestrul.

Această poveste legată de vin produce două întrebări:

1 - Știați cum să umpleți și să compuneți o cramă cu valoare adăugată în conformitate cu gustul unui angajator?

2 - Ați putea să lucrați cu un bucătar-șef și să asociați vinurile optime cu felurile de mâncare sugerate și în funcție de tonul funcției?

Studenții IMBA vor primi un curriculum avansat de vin și spirtoase.

Descoperiți CEWECM-IMBA, Centrul de Excelență în Educația Vinului și Managementul Cellar al Academiei Internaționale Butler din Montreal.

CAMEREA DE CĂRȚI: ZERO ZONĂ PENTRU APTITUDINI

Ar fi pentru o masă de familie simplă, un eveniment social important sau planificarea unei funcții oficiale care să implice Protocolul, sala de mese este locul în care stăpânul trebuie să strălucească în mod natural și să depășească sarcinile la îndemână.

Pentru un majordom, mesele sunt ocazii de a încânta și de a genera acele experiențe care vor fi amintite de angajator și de oaspeții săi. Împăratul și personalul său trebuie să facă timpul petrecut în jurul mesei de momente de plăcere și simbol al civilizării.

În acest scop, majordomul va trebui să stăpânească toate aspectele legate de Etichetă, precum și de arcanele Protocolului.

Pentru a putea face o masă delicată simplă

A fost adăugată o competență utilă care urma să fie achiziționată de către al XXI-lea c. butler ar fi să stăpânească elementele de bază ale gătitului.

Există situații în care bucătarul este dezactivat sau angajatorul este în călătorie. În aceste condiții, un angajator ar aștepta ca majordomul să-și asume anumite sarcini, chiar dacă acestea nu fac parte din descrierea sa obișnuită.

Îmbunătățind o masă simplă, dar delicioasă și servind-o cu eleganță este cu siguranță una dintre ele!

La IMBA, vă vom asigura că veți răspunde afirmativ la întrebarea: "sunteți în posesia abilităților de bază de gătit?" În timpul unui interviu de angajare și că această anchetă nu va fi o piedică în afacerea pentru altfel, ...

URMEAZĂȚI UN MANAGER DE ESTATE

Flexibilitatea și capacitatea de a dobândi o valoare adăugată cresc un profil de mercenari și ridică oportunitățile de angajare (și pachetul de compensare).

Capacitatea de a gestiona o piesă fină de bunuri imobile care necesită o întreținere adecvată, precum și de a supraveghea îmbunătățirile și reparațiile sunt abilități foarte utile care ar putea distinge în continuare un candidat.

De exemplu, ar trebui să fie capabil să colaboreze cu designeri și arhitecți, să negocieze cu meșteșugari, vânzători, precum și să poată menține sistemele complexe de domotică prezente într-o casă contemporană. Învățarea acestor abilități face parte din programul IMBA.

CUNOȘTINȚELE MASTER CHAUFFEUR

... și să învețe de la un Bentley / Rolls-Royce Chauffeur certificat.

Așa cum am menționat, în zilele noastre, angajatorii apreciază versatilitatea. Aceasta presupune că trebuie să poți stăpâni mai multe instrumente decât ceea ce era necesar de la un majordom clasic anterior. Nu este neobișnuit ca un majordom să fie invitat să conducă, ocazional, angajatorul sau familia sa.

DESIGNUL LOGO IMBA

Designerul pentru sigla IMBA sa inspirat din ștanța cavalerului și din liniile curate ale unei pietre tăiate.

Designul a fost selectat pentru capacitatea sa de a sugera arta nobilă de servicii și liniile curate sugerează valoarea pe care o piatră prețioasă o dobândește atunci când este tăiată și lustruită corespunzător.

ATI VENIT PENTRU TINE

În timpul antrenamentelor, sesiunile personalizate de carieră personalizate vor fi puse la dispoziție. Butlers, precum organizația IMBA, excelează în serviciile personalizate.

Angajamentul nostru: Fiecare dintre studenții noștri va primi o atenție personalizată individuală.

Locații

Montreal

Address
6810 Somerled
H4V 1T8 Montreal, Quebec, Canada