Institute of Technology Development of Canada

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la ITD

Fondată în 1999, colegiul este situat în centrul orașului Vancouver. Oferim o experiență de învățare pe deplin cuprinzătoare studenților interni și internaționali. Noi credem în oportunitățile de învățare de-a lungul vieții ca Pathways de Pathways pentru ca indivizii să rămână competitivi oferind programe cu experiențe pe teren care pregătesc studenții pentru o lume în schimbare și le împuternicesc să o îmbunătățească.

ITD Canada

ITD Canada se străduiește să ofere o educație care să permită absolvenților noștri să facă față provocărilor actuale și viitoare și să-și atingă obiectivele. Persoanele fizice pot alege oricare dintre diplomele noastre moderne de artă , afaceri , ospitalitate și tehnologia informației pentru a-și continua dezvoltarea personală și dezvoltarea profesională. Experiența practică încurajează studenții să creeze relații care să le sprijine în timpul colegiului și în viitor.

De ce ne luptăm

ITD Canada continuă să inoveze și oferă programe de formare în carieră dezvoltate de profesioniști cu acreditări legate de domeniile lor de expertiză. Dimensiunile noastre de clasă mică permit o interacțiune mai strânsă și o atenție individuală, menținând în același timp standardele înalte de calitate pe care studenții noștri trebuie să le facă pentru eforturile lor viitoare. În plus, programele noastre de formare în carieră sunt actualizate în mod constant pentru a satisface cerințele pieței.

Acreditare

ITD Canada se angajează să ofere cursuri de cea mai înaltă calitate. Diplomele și cursurile noastre sunt acreditate și recunoscute de asociațiile provinciale și profesionale care asigură recunoașterea internațională a absolvenților noștri.

De ce ITD Canada

De mai bine de 16 ani, am urmărit absolvenții noștri să se angajeze într-o carieră bogată în oportunități. Programele noastre sunt concepute pentru a pregăti elevii pentru noua lor carieră cu experiențe practice practice, oferite de practicanți-instructori care îmbină anii de experiență din industrie cu abilități de instruire excepționale. Oferim programe solide, orientate spre piață, care ajută studenții noștri să dezvolte abilitățile cele mai solicitate de către angajatori în mai multe industrii.

  • Programe acreditate
  • Introducerea industriei
  • Co-op experiență de lucru
  • Dimensiuni mai mici ale clasei și mediu orientat spre studenți
  • Aflați de la profesioniști din industrie
  • Asistență pentru servicii de carieră și co-op
  • Sunt disponibile planuri de plată accesibile
  • Elevii pot primi până la trei luni de free ESL
  • Programele de burse sunt disponibile

Viața în centrul orașului Vancouver

Campusul nostru din Vancouver este situat la 474 Granville Street, în inima centrului orașului Vancouver. Printre agitația și distracția comercială, comercială și de distracție a orașului se află campusul mic, intim și sigur din ITD Canada. Prin studierea în centrul centrului, elevii au posibilitatea de a experimenta centrul de afaceri al orașului în timp ce se află în mediul prietenos, de învățare al ITD Canada.

Situat convenabil lângă autostrăzi importante și la câțiva pași de Skytrain, acest campus permite elevilor din zonele îndepărtate să se deplaseze cu ușurință în campus.

Relațiile comunitare

Afilierile noastre și relațiile cu absolvenții, mediul de afaceri și industrie, părinții și consilierii școlari fac parte din comunitatea extinsă a ITD Canada. Oferim studenților posibilitatea de a conecta resursele de dezvoltare pentru a contribui la creșterea profesională a acestora.

Întreprinderile și industriile, în special, ajută la susținerea obiectivelor noastre academice și oferă îndrumare studenților noștri. Acestea servesc ca resurse din industrie și oferă o contribuție valoroasă în programele noastre. Acestea servesc ca gazde de co-op atunci când studenții noștri intră în câmp pentru a câștiga experiență hands-on la locul de muncă. Cel mai important, ei angajează clasele noastre; uneori chiar înainte ca un student să termine componenta co-op.

Pentru a afla mai multe despre comunitatea ITD Canada, contactați un reprezentant de admitere astăzi.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diplomă în Administrarea Afacerilor

Campus 48 - 90 săptămâni September 2019 Canada Vancouver

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții de administrare a afacerilor care necesită aplicarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Aceste programe vor oferi studenților cunoștințe teoretice și hands-on în administrarea afacerilor cu cunoștințe de contabilitate și software de contabilitate. Diploma de Administrare a Afacerilor are o componentă opțională co-op care poate fi luată după finalizarea anului universitar. [+]

Despre

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții de administrare a afacerilor care necesită aplicarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Aceste programe vor oferi studenților cunoștințe teoretice și hands-on în administrarea afacerilor cu cunoștințe de contabilitate și software de contabilitate. Diploma de Administrare a Afacerilor are o componentă opțională co-op care poate fi luată după finalizarea anului universitar.

Cele două opțiuni sunt:

Diplomă de Administrare a AfacerilorDiplomă de administrare a afacerilor cu Co-opCerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în Administrarea Rețelei

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. de a lucra ca administrator de rețea care necesită aplicarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice pentru a oferi asistență pentru utilizatorii finali, inclusiv administrarea zilnică, întreținerea și suportul sistemelor și rețelelor informatice. [+]

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. de a lucra ca administrator de rețea care necesită aplicarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice pentru a oferi asistență pentru utilizatorii finali, inclusiv administrarea zilnică, întreținerea și suportul sistemelor și rețelelor informatice.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră

După finalizarea cu succes, absolvenții vor putea să-și asigure angajarea în întreprinderi de toate dimensiunile, cum ar fi, de exemplu, birou de asistență tehnică și asistență tehnică, operatori de centre de date, administratori de rețea și analiști de asistență în rețea.... [-]


Diplomă în comerțul electronic

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra în calitate de programator specializat în aplicații web bazate pe comerț electronic și comerț electronic, care necesită utilizarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Acest program va oferi studenților cunoștințele teoretice și competențele hands-on în limbile de programare standard de industrie, design de bază de date și de aplicare, fundamentele de programare orientată-obiect, C ascuțite, Visual Basic, HTML, XML, PHP, Javascript, web design și Photoshop. [+]

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra în calitate de programator specializat în aplicații web bazate pe comerț electronic și comerț electronic, care necesită utilizarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Acest program va oferi studenților cunoștințele teoretice și competențele hands-on în limbile de programare standard de industrie, design de bază de date și de aplicare, fundamentele de programare orientată-obiect, C ascuțite, Visual Basic, HTML, XML, PHP, Javascript, web design și Photoshop.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în contabilitate și finanțe

Campus 48 - 90 săptămâni September 2019 Canada Vancouver

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții contabile și de finanțare care necesită aplicarea unor politici, practici, proceduri și instrumente industriale actuale. Aceste programe vor oferi elevului cunoștințe teoretice avansate și competențe practice în domeniul contabilității, managementului financiar și software-ului contabil. Contabilitate și Finanțe Diploma are o componentă opțională Co-op care poate fi luată după concurs de anul universitar. [+]

Despre

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții contabile și de finanțare care necesită aplicarea unor politici, practici, proceduri și instrumente industriale actuale. Aceste programe vor oferi elevului cunoștințe teoretice avansate și competențe practice în domeniul contabilității, managementului financiar și software-ului contabil. Contabilitate și Finanțe Diploma are o componentă opțională Co-op care poate fi luată după concurs de anul universitar.

Cele două opțiuni sunt:

Contabilitate și Finanțe DiplomăContabilitate și Finanțe Diplomă cu Co-opCerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în design grafic

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții de design grafic. Acest program va oferi studenților cunoștințe teoretice și hands-on competențe necesare pentru a avea succes. Elevii vor dobândi software-ul standard industrial și abilități tehnice și cunoștințe pentru a aplica politicile, practicile, procedurile și instrumentele actuale ale industriei. Elevii vor crea un portofoliu care își prezintă talentele profesionale de design grafic. Graphic Design Diploma are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar. [+]

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții de design grafic. Acest program va oferi studenților cunoștințe teoretice și hands-on competențe necesare pentru a avea succes. Elevii vor dobândi software-ul standard industrial și abilități tehnice și cunoștințe pentru a aplica politicile, practicile, procedurile și instrumentele actuale ale industriei. Elevii vor crea un portofoliu care își prezintă talentele profesionale de design grafic. Graphic Design Diploma are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar.

Cele două opțiuni sunt:

Grafica Design DiplomaGrafica de Design Diploma cu Co-opCerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în Design Interior

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții de design interior. Aceste programe vor oferi studenților cunoștințe teoretice și competențe practice necesare pentru a avea succes. Elevii vor dobândi software-ul standard industrial și abilități tehnice și cunoștințe pentru a aplica politicile, practicile, procedurile și instrumentele actuale ale industriei. Elevii vor crea un portofoliu care își prezintă talentele profesionale de design interior. Diploma de design interior are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar. [+]

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevului pentru a lucra într-o varietate de poziții de design interior. Aceste programe vor oferi studenților cunoștințe teoretice și competențe practice necesare pentru a avea succes. Elevii vor dobândi software-ul standard industrial și abilități tehnice și cunoștințe pentru a aplica politicile, practicile, procedurile și instrumentele actuale ale industriei. Elevii vor crea un portofoliu care își prezintă talentele profesionale de design interior. Diploma de design interior are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar.

Cele două opțiuni sunt:

Diplomă de design interiorDiplomă de design interior cu Co-opCerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în dezvoltarea grafică și web

Campus Cu normă întreagă 96 săptămâni September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca un programator specializat în aplicații grafice și bazate pe web, care necesită utilizarea unor politici, practici, proceduri și instrumente industriale actuale. [+]

Despre

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca un programator specializat în aplicații grafice și bazate pe web, care necesită utilizarea unor politici, practici, proceduri și instrumente industriale actuale. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice în limbajele de programare standard ale industriei, proiectarea bazelor de date și aplicații, fundamentele programării orientate pe obiecte, C sharp, visual basic, HTML, PHP, JavaScript, web design și Photoshop.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba englezăOportunități de carieră... [-]

Diplomă în dezvoltarea jocurilor

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca programator cu o specializare în industria jocurilor video, care necesită aplicarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice în limbile de programare standard industriale, proiectarea și aplicarea bazelor de date, fundamentele programării orientate obiect, HTML, Javascript, active grafice și aplicații software practice. [+]

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca programator cu o specializare în industria jocurilor video, care necesită aplicarea politicilor, practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale din industrie. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice în limbile de programare standard industriale, proiectarea și aplicarea bazelor de date, fundamentele programării orientate obiect, HTML, Javascript, active grafice și aplicații software practice.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în dezvoltarea web open source

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevilor să lucreze ca programatori specializați în instrumente open source, plasându-le în centrul erei revoluției digitale și creând un efect de rețea al flexibilității și accesibilității pentru companiile care se așteaptă să creeze o experiență personalizată a clienților. Aceste programe vor oferi studenților abilități teoretice și practice în sistemele de management al conținutului, Perl și Python și Ruby on Rails. Open Source Web Development Diploma are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar. [+]

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea elevilor să lucreze ca programatori specializați în instrumente open source, plasându-le în centrul erei revoluției digitale și creând un efect de rețea al flexibilității și accesibilității pentru companiile care se așteaptă să creeze o experiență personalizată a clienților. Aceste programe vor oferi studenților abilități teoretice și practice în sistemele de management al conținutului, Perl și Python și Ruby on Rails. Open Source Web Development Diploma are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar.

Cele două opțiuni sunt:

Open Source Web Development DiplomaOpen Source Web Development Diploma cu Co-opCerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în managementul durabil al afacerilor

Campus 24 săptămâni September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra în domeniul evolutiv al managementului de afaceri verde într-o varietate de poziții care necesită aplicarea politicilor industriale actuale, practici și proceduri și instrumente. Acest program vă va oferi cunoștințe teoretice și abilități practice în marketingul ecologic, productivitatea ecologică a afacerilor, durabilitatea, responsabilitatea corporativă și managementul schimbării durabilității. Programul culminează cu un proiect hands-on care permite ca abilitățile învățate în program să fie aplicate situațiilor din lumea reală. [+]

Despre

Acest program de diplomă se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra în domeniul evolutiv al managementului de afaceri verde într-o varietate de poziții care necesită aplicarea politicilor industriale actuale, practici și proceduri și instrumente. Acest program vă va oferi cunoștințe teoretice și abilități practice în marketingul ecologic, productivitatea ecologică a afacerilor, durabilitatea, responsabilitatea corporativă și managementul schimbării durabilității. Programul culminează cu un proiect hands-on care permite ca abilitățile învățate în program să fie aplicate situațiilor din lumea reală.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba englezăFinalizarea programului de diplomă de cel puțin 1 an în afaceriOportunități de carieră... [-]

Diplomă în Managementul Ospitalității

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra într-o varietate de poziții de ospitalitate care necesită aplicarea de politici industriale actuale, practici, proceduri și instrumente. Aceste programe vor oferi studentilor cunostinte teoretice si hands-on competente in munca in echipa, customer service, front office si operatiuni de menaj, vanzari si management, contabilitate ospitalitatii si management al alimentelor si bauturilor. Diploma de management al ospitalității are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar. [+]

Aceste programe de diplomă se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra într-o varietate de poziții de ospitalitate care necesită aplicarea de politici industriale actuale, practici, proceduri și instrumente. Aceste programe vor oferi studentilor cunostinte teoretice si hands-on competente in munca in echipa, customer service, front office si operatiuni de menaj, vanzari si management, contabilitate ospitalitatii si management al alimentelor si bauturilor. Diploma de management al ospitalității are o componentă opțională co-op care poate fi luată după competiția din anul universitar.

Cele două opțiuni sunt:

Diploma de management al ospitalitățiiDiplomă de Management al Ospitalității cu Co-opCerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră... [-]

Diplomă în programarea generală

Campus Cu normă întreagă 96 săptămâni September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca un programator care necesită aplicarea de politici industriale actuale, practici, proceduri și instrumente. [+]

Despre

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. pentru a lucra ca un programator care necesită aplicarea de politici industriale actuale, practici, proceduri și instrumente. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice într-o limbă de programare standard industrială, proiectarea și aplicarea bazei de date, fundamentele programării orientate pe obiecte, HTML, Javascript și aplicații software practice.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba engleză.Oportunități de carieră

După absolvirea cu succes, absolvenții vor putea să își asigure angajarea, de exemplu, ca programatori de aplicații, analiști programatori și programatori de dezvoltare software.... [-]


Diplomă în programare încorporată

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Canada Vancouver

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. de a lucra ca programator care necesită aplicarea politicilor de programare, a practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și aptitudinile practice în limbile de programare standard C, C și C. Veți deveni, de asemenea, foarte priceput în limba de asamblare, un limbaj de programare de nivel scăzut utilizat în soluții specifice arhitecturii. [+]

Acest program de diplomă Co-op se concentrează pe pregătirea dvs. de a lucra ca programator care necesită aplicarea politicilor de programare, a practicilor, procedurilor și instrumentelor actuale. Acest program vă va oferi cunoștințele teoretice și aptitudinile practice în limbile de programare standard C, C și C. Veți deveni, de asemenea, foarte priceput în limba de asamblare, un limbaj de programare de nivel scăzut utilizat în soluții specifice arhitecturii.

Cerințele de admitereGradul 12 absolvent sau statutul de student matur (British Columbia, 19 ani sau mai mult)Respectați cerințele minime de competență în limba englezăOportunități de carieră

După absolvirea cu succes absolvenții vor putea să-și asigure angajarea ca programatori de sistem, să analizeze proiectarea și programele de noi sisteme, să mențină sistemele existente și să dezvolte firmware-ul.... [-]


Contactează

Institute of Technology Development of Canada

website https://www.itdcanada.ca/