Institute of Technology Development of Canada

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la ITD

Fondată în 1999, colegiul este situat în centrul orașului Vancouver. Oferim o experiență de învățare pe deplin cuprinzătoare studenților interni și internaționali. Noi credem în oportunitățile de învățare de-a lungul vieții ca Pathways de Pathways pentru ca indivizii să rămână competitivi oferind programe cu experiențe pe teren care pregătesc studenții pentru o lume în schimbare și le împuternicesc să o îmbunătățească.

ITD Canada

ITD Canada se străduiește să ofere o educație care să permită absolvenților noștri să facă față provocărilor actuale și viitoare și să-și atingă obiectivele. Persoanele fizice pot alege oricare dintre diplomele noastre moderne de artă , afaceri , ospitalitate și tehnologia informației pentru a-și continua dezvoltarea personală și dezvoltarea profesională. Experiența practică încurajează studenții să creeze relații care să le sprijine în timpul colegiului și în viitor.

De ce ne luptăm

ITD Canada continuă să inoveze și oferă programe de formare în carieră dezvoltate de profesioniști cu acreditări legate de domeniile lor de expertiză. Dimensiunile noastre de clasă mică permit o interacțiune mai strânsă și o atenție individuală, menținând în același timp standardele înalte de calitate pe care studenții noștri trebuie să le facă pentru eforturile lor viitoare. În plus, programele noastre de formare în carieră sunt actualizate în mod constant pentru a satisface cerințele pieței.

Acreditare

ITD Canada se angajează să ofere cursuri de cea mai înaltă calitate. Diplomele și cursurile noastre sunt acreditate și recunoscute de asociațiile provinciale și profesionale care asigură recunoașterea internațională a absolvenților noștri.

 • Sucursala instituției de formare privată este responsabilă pentru stabilirea standardelor de calitate educațională și operațională care trebuie îndeplinite de instituțiile care doresc să obțină sau să mențină acreditarea. Standardele sunt stabilite de către Ministerul Educației Avansate și Dezvoltarea Pieței Muncii.
 • Asigurarea calității în învățământul din British Columbia (EQA) identifică instituțiile publice publice și private postliceale care au îndeplinit sau depășit standardele recunoscute de guvern provinciale pentru asigurarea calității și protecția consumatorilor. EQA oferă un sigiliu standard care poate fi recunoscut global ca simbol al calității. Sigiliul EQA permite studenților să identifice cu ușurință instituțiile provinciale pe care guvernul le recunoaște că au respectat standardele de asigurare a calității și care oferă protecția consumatorilor cursanților.
 • Înființată în 1953, Hotelul American
 • Cetățenie și Imigrare Canada Institute of Technology Development of Canada (ITD) este înregistrat și recunoscut ca instituție de învățare desemnată în cadrul DLI: O19279542632

De ce ITD Canada

De mai bine de 16 ani, am urmărit absolvenții noștri să se angajeze într-o carieră bogată în oportunități. Programele noastre sunt concepute pentru a pregăti elevii pentru noua lor carieră cu experiențe practice practice, oferite de practicanți-instructori care îmbină anii de experiență din industrie cu abilități de instruire excepționale. Oferim programe solide, orientate spre piață, care ajută studenții noștri să dezvolte abilitățile cele mai solicitate de către angajatori în mai multe industrii.

 • Programe acreditate
 • Introducerea industriei
 • Co-op experiență de lucru
 • Dimensiuni mai mici ale clasei și mediu orientat spre studenți
 • Aflați de la profesioniști din industrie
 • Asistență pentru servicii de carieră și co-op
 • Sunt disponibile planuri de plată accesibile
 • Elevii pot primi până la trei luni de free ESL
 • Programele de burse sunt disponibile

Viața în centrul orașului Vancouver

Campusul nostru din Vancouver este situat la 474 Granville Street, în inima centrului orașului Vancouver. Printre agitația și distracția comercială, comercială și de distracție a orașului se află campusul mic, intim și sigur din ITD Canada. Prin studierea în centrul centrului, elevii au posibilitatea de a experimenta centrul de afaceri al orașului în timp ce se află în mediul prietenos, de învățare al ITD Canada.

Situat convenabil lângă autostrăzi importante și la câțiva pași de Skytrain, acest campus permite elevilor din zonele îndepărtate să se deplaseze cu ușurință în campus.

Relațiile comunitare

Afilierile noastre și relațiile cu absolvenții, mediul de afaceri și industrie, părinții și consilierii școlari fac parte din comunitatea extinsă a ITD Canada. Oferim studenților posibilitatea de a conecta resursele de dezvoltare pentru a contribui la creșterea profesională a acestora.

Întreprinderile și industriile, în special, ajută la susținerea obiectivelor noastre academice și oferă îndrumare studenților noștri. Acestea servesc ca resurse din industrie și oferă o contribuție valoroasă în programele noastre. Acestea servesc ca gazde de co-op atunci când studenții noștri intră în câmp pentru a câștiga experiență hands-on la locul de muncă. Cel mai important, ei angajează clasele noastre; uneori chiar înainte ca un student să termine componenta co-op.

Pentru a afla mai multe despre comunitatea ITD Canada, contactați un reprezentant de admitere astăzi.

Locații

Vancouver

Institute of Technology Development of Canada