Citește Descrierea Oficială

Centrul de Educație Focală din Canada pregătește studenții să obțină scoruri mari la examene recunoscute la nivel internațional și postuniversitare. Ne angajăm să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele!

Suntem specializati in pregatirea grupului IELTS . Programul nostru IELTS îi ajută pe studenți să elaboreze strategii și abilități necesare pentru a reuși în ziua examenului.

Pentru elevii care trebuie să ajungă la nivelul IELTS, vă recomandăm programul Focus on English, care este o limbă engleză generală ca limbă de clasă a doua (ESL), care îi ajută pe elevi să îmbunătățească competențele lingvistice în toate domeniile.

Programul de limba engleza invata fluenta prin instructiuni gramaticale si exercitii in clasa. Obiectivul principal al acestui program este de ai ajuta pe elevi să fie cât mai fluent în limba engleză într-un mediu social relaxat, consolidând în același timp înțelegerea lor în limba engleză.

Există o populație canadiană în creștere care aspiră să devină medici care frecventează școala medicală din străinătate în destinații precum Caraibe și țările europene. Pentru a ajuta studenții canadieni locali oferim cursul USMLE Step 1 High Revenue Review. In plus, pentru cresterea Graduate Medical International (IMGs), care doresc sa se califice ca medic Doctor in Canada, oferim cursul de pregatire MCCEE (Medical Council of Canada Examination Evaluation).

Microsoft Office și Microsoft Windows sunt cererea zilei și sunt necesare în fiecare domeniu. Facultatea noastră de experți vă preda și vă ghidează prin a deveni un profesionist profesionist eficient.

Mai mult, avem experți contabili care învață Cărți rapide fie într-un grup, fie în sesiuni individuale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An pregătitor

Focus Education Centre of Canada

... [+]

Acesta este motivul pentru care este foarte important să aflați cum sunt concepute testul de ascultare și testul de citire pentru a identifica care dintre candidații primesc un scor de bandă de 7.

Clasa Program de grup

De luni până vineri

Sesiunea A: 9:10 - 11:00 Sesiunea B: 11:10 - 13:00 Sesiunea C: 1:10 pm - 3:00 pm Sesiunea D: 15:10 - 17:00 Sesiunea E: 17:10 - 19:00

Format clasa:

[-]
Canada Mississauga
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Focus Education Centre of Canada

Va finaliza nr. de ore în fiecare zi în funcție de pachetul dvs. orar într-un set de grup sau de unul la unul. Testele de practică va fi dat la sf ... [+]

Va finaliza nr. de ore în fiecare zi în funcție de pachetul dvs. orar într-un set de grup sau de unul la unul. Testele de practică va fi dat la sfârșitul fiecărei săptămâni, astfel încât să puteți urmări progresul.

Care ia Focus pe limba engleză:

Focus pe limba engleză este un program complet de ESL, care îi ajută pe elevi de la toate nivelurile îmbunătățește abilitățile lor de limba engleza.

Pachet de ore de școlarizare: Intensiv: 30 de ore pe săptămână - 320 USD pe săptămână Durata totală: 20 de ore pe săptămână - 260 USD pe săptămână Durata programului: 10 ore pe săptămână - 165 USD pe săptămână Taxa de înscriere: 100 $ / - (doar o singură taxă) ... [-]
Canada Mississauga
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză