Focus College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziunea noastra

Focus College este un trailblazer în învățământul superior canadian. Punem succesul studenților noștri în centrul tuturor deciziilor pe care le luăm.

Misiunea noastră

Încurajarea oamenilor prin educație prin dezvoltarea abilităților personale, interpersonale, sociale, economice, tehnice și antreprenoriale.

La Colegiul Focus ne vom îndeplini misiunea oferind un mediu de învățare sigur și confortabil. Cursurile noastre au întotdeauna cel mai relevant și actualizat conținut și sunt predate de experți din industrie pentru a ne asigura că studenții noștri au cea mai bună experiență posibilă.

Succesul nostru vine din înțelegerea faptului că oamenii sunt unici. Eliminăm barierele din calea învățării și asigurăm cel mai înalt nivel de integritate și onestitate în orice moment.

Povestea noastră

În 1992 sa născut Institutul de Instruire Focus. Acest institut a oferit programele comunității Okanagan care ar preda diferite abilități de viață și profesionale. Focus Training Institute a ajutat mulți membri ai comunității să-și perfecționeze abilitățile, să își lanseze cariera și chiar să-și schimbe căile de carieră.

Douăzeci de ani mai târziu, în 2012, am văzut o problemă și o oportunitate: elevii se înscriau la programele de învățământ superior, iar experiența lor nu se încadra în așteptările lor.

Ca răspuns, am evoluat de la un institut de formare la un colegiu, ne-am schimbat numele în Focus College și am început să proiectăm și să oferim programe la nivel de colegiu în domeniul afacerilor și al tehnologiei informației (IT), care erau în acord cu nevoile industriei.

Astăzi, Colegiul Focus continuă să-și aducă viața cu o muncă grea, legăturile sale în cadrul comunității și să colaboreze cu SQA, o acreditare a învățământului superior recunoscută pe plan internațional.

desemnări

PTA - Legea privind formarea privată

Legea privind formarea privată este administrată de către Sucursala Instituțiilor Private de Formare (PTIB) din cadrul Ministerului Educației Avansate. Această certificare este obligatorie pentru majoritatea institutelor private care oferă formare profesională în provincia British Columbia. Se asigură că studenții sunt protejați prin menținerea unor standarde și orientări diferite. Institutele private pot fi fie certificate, fie îndeplinesc criterii mai înalte pentru a fi desemnate. Focus College este o școală desemnată.

EQA - Asigurarea calității educației

Certificarea de asigurare a calității educației este disponibilă pentru instituțiile publice și private din British Columbia, care îndeplinesc sau depășesc standardele de asigurare a calității stabilite de provincia British Columbia.

SQA - Autoritatea pentru calificări scoțiene

Autoritatea pentru calificări scoțiene este o acreditare de renume internațional de înaltă calitate, care permite instituțiilor autorizate să își ofere programele. Criteriile SQA sunt solicitate și controlate riguros. Programele respectă standardele internaționale, iar studenții care le absolvesc se pot transfera fără probleme la instituții partenere din întreaga lume pentru a continua studiile. Acesta asigură un nivel cu adevărat global de educație de calitate standardizată.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diplomă națională superioară în afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Canada Kelowna Surrey + 1 mai mult

Calificările naționale superioare oferă abilități practice și cunoștințe teoretice de afaceri pe care angajatorii le au nevoie. Acestea permit avansarea la universități la nivel național și internațional. HND în afaceri (SCQF nivel 8) oferă o perspectivă actuală asupra aspectelor principale ale afacerilor internaționale, cu accent pe managementul afacerilor și pe managementul resurselor umane. [+]

Calificările naționale superioare oferă abilități practice și cunoștințe teoretice de afaceri pe care angajatorii le au nevoie. Acestea permit avansarea la universități la nivel național și internațional. HND în afaceri (SCQF nivel 8) oferă o perspectivă actuală asupra aspectelor principale ale afacerilor internaționale, cu accent pe managementul afacerilor și pe managementul resurselor umane.

Programul de Afaceri al GND acoperă cultura și strategia de afaceri, gestionând persoane în diferite dimensiuni ale organizațiilor, marketing, probleme economice, contabilitate, dreptul afacerilor și IT.

obiective de invatare

HND Business va oferi o gamă largă de competențe. Obiectivele specifice ale afacerii GNL sunt:... [-]


HND Computing: Dezvoltare de software

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Canada Kelowna Surrey + 1 mai mult

Calificările naționale superioare oferă abilități practice și cunoștințe teoretice de afaceri pe care angajatorii le au nevoie. Acestea permit avansarea la universități la nivel național și internațional. Componenta HND Computing: Dezvoltarea de software la nivelul SCQF 8 oferă abilități curente în dezvoltarea software-ului tehnic specializat și dezvoltă cunoștințe actualizate în domeniul programării și dezvoltării sistemelor. [+]

Calificările naționale superioare oferă abilități practice și cunoștințe teoretice de afaceri pe care angajatorii le au nevoie. Acestea permit avansarea la universități la nivel național și internațional. Componenta HND Computing: Dezvoltarea de software la nivelul SCQF 8 oferă abilități curente în dezvoltarea software-ului tehnic specializat și dezvoltă cunoștințe actualizate în domeniul programării și dezvoltării sistemelor.

Dezvoltatorii de software sunt necesari în multe industrii, de la biotehnologie până la telecomunicații și transporturi. Un SQA HND Computing: Dezvoltarea de software va oferi cursanților abilitățile și cunoștințele teoretice de care au nevoie pe măsură ce se mută în învățământul superior și în ocuparea forței de muncă. Activitățile de dezvoltare software acoperite includ dezvoltarea, modificarea, reutilizarea, retehnologizarea și întreținerea.... [-]


Contactează

Kelowna Campus

Adresă, linia 1 1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Canada
website http://focuscollege.com/
Telefon +1-250-861-5808

Surrey Campus

Adresă, linia 1 104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Canada
website http://focuscollege.com/
Telefon +1-250-861-5808 ext. 203