Focus College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziunea noastra

Focus College este un trailblazer în învățământul superior canadian. Am pus succesul studenților noștri în centrul tuturor deciziilor pe care le luăm.

Misiunea noastră

Încurajarea oamenilor prin educație prin dezvoltarea abilităților personale, interpersonale, sociale, economice, tehnice și antreprenoriale.

La Focus College ne vom îndeplini misiunea oferind un mediu de învățare sigur și confortabil. Cursurile noastre au întotdeauna cel mai relevant și actualizat conținut și sunt predate de experți din industrie pentru a ne asigura că studenții noștri au cea mai bună experiență posibilă.

Succesul nostru vine din înțelegerea faptului că oamenii sunt unici. Eliminăm barierele din calea învățării și asigurăm cel mai înalt nivel de integritate și onestitate în orice moment.

Povestea noastră

În 1992 sa născut Institutul de Instruire Focus. Acest institut a oferit programele comunității Okanagan care ar preda diferite abilități de viață și profesionale. Focus Training Institute a ajutat mulți membri ai comunității să-și perfecționeze abilitățile, să își lanseze cariera și chiar să-și schimbe căile de carieră.

Douăzeci de ani mai târziu, în 2012, am văzut o problemă și o oportunitate: elevii se înscriau la programele de învățământ superior, iar experiența lor nu se încadra în așteptările lor.

Ca răspuns, am evoluat de la un institut de formare la un colegiu, ne-am schimbat numele în Focus College și am început să proiectăm și să oferim programe la nivel de colegiu în domeniul afacerilor și tehnologiei informației (IT), care corespundeau nevoilor industriei.

Astăzi, Focus College continuă să-și aducă viața cu o muncă grea, legăturile sale în cadrul comunității și să colaboreze cu SQA, o acreditare a învățământului superior recunoscută pe plan internațional.

desemnări

PTA - Legea privind formarea privată

Legea privind formarea privată este administrată de către Sucursala Instituțiilor Private de Formare (PTIB) din cadrul Ministerului Educației Avansate. Această certificare este obligatorie pentru majoritatea institutelor private care oferă formare profesională în provincia British Columbia. Se asigură că studenții sunt protejați prin menținerea unor standarde și orientări diferite. Institutele private pot fi certificate sau îndeplinesc criterii mai înalte pentru a fi desemnate. Focus College este o școală desemnată.

EQA - Asigurarea calității educației

Certificarea de asigurare a calității educației este disponibilă pentru instituțiile publice și private din British Columbia, care îndeplinesc sau depășesc standardele de asigurare a calității stabilite de provincia British Columbia.

SQA - Autoritatea pentru calificări scoțiene

Autoritatea pentru calificări scoțiene este o acreditare de renume internațional de înaltă calitate, care permite instituțiilor autorizate să își ofere programele. Criteriile SQA sunt solicitate și controlate riguros. Programele respectă standardele internaționale, iar studenții care le absolvesc se pot transfera fără probleme la instituții partenere din întreaga lume pentru a continua studiile. Acesta asigură un nivel cu adevărat global de educație de calitate standardizată.

Locații

Kelowna

Kelowna Campus

Address
1753 Dolphin Ave #10
V1Y 8A6 Kelowna, British Columbia, Canada
Număr de telefon
+1-250-861-5808

Surrey

Surrey Campus

Address
104 Avenue,13655
V3T 1W3 Surrey, British Columbia, Canada
Număr de telefon
+1-250-861-5808 ext. 203