Fleming College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Fleming College, devii parte a unei comunități de învățare. Va angaja în procesul de învățare personalizată și să ofere sprijin personalizat. Amplasat în comunitățile primitoare, campusurile noastre mici furnizează un mediu prietenos unde oamenii știu numele.

Relații strânse, așteptări înalte și un hands-on, mințile-on experiență de învățare a vă ajuta să dezvolte cunoștințele și aptitudinile, atitudinile și valorile care conduc la succesul la locul de munca si in viata.

De aici, puteți merge oriunde ca să începeți sau schimbați cariera ta. Sau, prin cai bine- educaționale dezvoltate, puteți urmări în continuare oportunități educaționale. Veti experimenta la prima mână angajamentul nostru față de inovație în programele și practicile și la construirea viitorul durabile, sănătoase pentru oamenii noștri, comunitățile și mediul.

Pentru toate aceste motive, 99% din Fleming Elevii sunt de acord: au facut alegerea corecta venind la Fleming College.

Viziune

Elevii au urmat prin învățare personalizată. Inovare și realizarea alimentat de oameni.

Misiune

Campioni Fleming succesul personal și de carieră prin învățare aplicată. Contribuim la succesul comunității și a durabilității prin programe, servicii și cercetare aplicată.

Valorile

Experiența studenților de învățare este prima noastra prioritate. Apreciem oamenii și comunitatea. Fleming se angajează la un viitor sustenabil. Suntem inspirați de Sir Sandford Fleming a inova cu viziune și să pună în aplicare cu excelență.

Locații

Peterborough

Fleming College

Address
Sutherland Campus
599 Brealey Drive

K9J 7B1 Peterborough, Ontario, Canada
Număr de telefon
+1 905-372-6865

Lindsay

Address
Frost Campus
200 Albert Street S. P.O. Box 8000

K9V 5E6 Lindsay, Ontario, Canada

Minden

Address
Haliburton Campus
297 College Drive P.O. Box 839

K0M 1S0 Minden, Ontario, Canada

Cobourg

Address
Cobourg Campus
1005 Elgin Street

K9A 5J4 Cobourg, Ontario, Canada