Create Career College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

120978_pexels-photo-414462.jpeg

Create Career College este o instituție de învățare desemnată (DLI) acreditată de PTIB (Private Training Institutions Branch) și a obținut desemnarea BCEQA (British Columbia Education Quality Assurance).

Create Career College oferă studenților oportunitatea de a dobândi, dezvolta și exersa abilități la locul de muncă care sunt la cerere mare. Majoritatea programelor au o componentă practicum / co-op, care asigură că studenții își pot aplica pregătirea academică în situații reale înainte de absolvire. Mai mult, deoarece școala atrage studenți din multe țări, are un mediu internațional de învățare care permite, de asemenea, studenților să învețe unul de la celălalt.

"Cooperare colegiu-întreprindere, combinație teorie-practică"

Create Career College a stabilit relații strânse cu întreprinderi din diferite sectoare industriale. Studenții din Create Career College vor avea experiență practică pentru a dobândi abilități direct în conformitate cu nevoile locului de muncă.

„Mărimi de clasă mică, asistență în carieră”

Raportul scăzut dintre elevii și profesorii Create Career College asigură că studenții primesc atenție maximă și feedback din partea instructorului. Un consilier profesionist oferă asistență în carieră, astfel încât studenții să își poată maximiza potențialul.

"Program flexibil, date de pornire imediată"

Create Career College oferă programe cu normă întreagă pentru a se potrivi cu orice program. Majoritatea programelor au un aport nou la fiecare patru săptămâni.

120979_priscilla-du-preez-623040-unsplash.jpg

Plasament 100% Practicum

După finalizarea cursului, consilierii cu experiență în Create Career College ajută pe studenți să găsească un angajator care le poate oferi posibilitatea de a exersa ceea ce au învățat. Pe tot parcursul practicii, elevii:

Consolidarea cunoștințelor teoretice și punerea lor în practică Obțineți informații despre cariera de la profesioniști din industrie Rețea în cadrul industriei pentru a dezvolta contacte Solidifică un plan clar de carieră

Pentru a afla mai multe despre Create Career College , vă rugăm să ne contactați. Reprezentanții noștri amabili și cu cunoștințe de primire vor fi fericiți să răspundă la orice întrebare.

Create Career College acreditat de

120869_Acceditations.jpg120981_pexels-photo-1302991.jpeg

Locații

Burnaby

Address
#650-4789 Kingsway
V5H 0A3 Burnaby, British Columbia, Canada